- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılromantik değil benim adam ama geçen evlilik yıldönümünde kırmızı güller göndermiş çok hoşuma gitti. artık bi on sene bununla idare ederim. en son evliliğimizin ilk yıllarında alırdı çiçek. sonra almadı. alsın ama yaaaa desin aşkım, seni düşünürken bu çiçekler (veya başka bir şey) çıktı karşıma, almasam olmazdı... aslaaa aklından geçmez.,
çiçekler geliyor... bana ayrılmış güzel çiçekler var ve ben bunu hakediyorum. geliyor gelmekte olan... (olumlamamı da yaptım. kesin çiçek gelecek bana bakın ahanda buraya yazıyorum)
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o odun kocana bu tarz inceliklerden (her kadın gibi) hoşlandığını söyleseydin
- +1 yıl
Yavrum evladım söylüyorum amma ve lakin almıyor. Haa başka şeylerde düşüncelidir iyidir hoştur ve zat-ı alilerini ziyadesiyle sever sayarım. Ama romantik değil ne yapalım...
Soran+1 yılSen ona zorla yaptırıcan sonra zamanla ezberleyecek😉 çoğu kadın böyle yapıyormuş kabul etmek zor olsa da 😄
- +1 yıl
Ben çok söyledim hatta kendime çiçek aldım ilk gördüğünde nevri döndü kim aldı da kim aldı tutturdu kim aldı 🤣 sonra madem sen bana almıyorsun ben sana alayım dedim. Amaaan saldım sonra... Zorla olmuyor ben başaramadım.
Soran+1 yılHay ben onun beynine sokam var canım var maalesef bu odunlar her yerde
- +1 yıl
Ama seviyorum onu yaaa. Onun dışında süper bi adam. Bu kadar kusur katlanılmaz değil 🤣 aşığım ona ben odun modun napayım
Soran+1 yılBurdan erkeklere sesleniyorum bir kadını mutlu etmek o kadar kolay ki sadece bir dal gül bir güzel söz bir tatlı bakış yeter sevgilimin/eşimin suratı asık yok nemrut yok gergin sinirli al bi çiçek seviyorum seni de sarıl özledim de bak nasıl Ceylan gibi seke seke gidip geliyor yahu kadın çiçektir sularsan açar sulamazsan solar suyu da ilgi ve sevgidir tek yapacağınız bu be kardeşim ne kaa odunsunuz yaw
En İyi Cevaplar
+1 yılAşık olduğum kişi baksa bile kalbim titriyor be
02 Yorumla
Soran+1 yılErime emojisi olsa koyacaktım 😄😋
- +1 yıl
Ahhahahsshsh
+1 yılBeni gözler çok etkiler. Anlamlı bakmalı. Bide bu benimle o kişinin arasındaki elektriğe bağlı. Henüz o kisi ile karşılaşmadım büyük ihtimalle de öyle birisi yok sşfmmg
010 Yorumla
Soran+1 yılİlla ki vardır bir yerlerde doğru zamanın gelmesini bekliyordur 😉
- +1 yıl
Öyle bisi yok.
- +1 yıl
İşten eve evden ise gidiyorum yolda karşıma çıkıp seni seviyorum mu dicek şekgrllgh
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Kesin ben çalışırken gelir dibime dimi sonuçta doğru kişinin burnu çok iyi koklayarak bulucak södmdkmgg
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılAyyy içim ürperdi sen böyle devam et kesinlikle bulamayacaksın
- +1 yıl
Hahahaha zaten aramıyorum çokta fifi ya aklı başında kız mı kaldı? Evlenilmez bu devirde
Soran+1 yılKaldı kaldı
- +1 yıl
Kesin kalmıştır
+1 yılBen sıcak kanlı davranmasını severim. Ayrıca hatunun dibine yanaşınca ıslandığını belli etmemeye çalışması beni kudurtuyor 😂 ek olarak mesaj kutun kapalı
04 Yorumla
Soran+1 yılAman belki ıslanırım falan ondan kapalı fllfkdnsbs
- +1 yıl
Hahaha 😂😂bu neydi be. Konuşalım ıslatmam merak etme
Soran+1 yılDalga geçiyorum zaten 🤪
- +1 yıl
Belki de ıslanırsın kim bilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeni insan yerine koyması😅
Beklenti o derece yerlerde kdkxkx31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGülüşü, benimleyken kimsenin görmediği bilmediği o kişi oluşu.
32 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBana iltifat etmesi
01 Yorumla
Soran+1 yıl👌
+1 yılNormal bir erkek arkadaşım beni otobüse yetisttirmisti otomobiliyle kahvaltı yapmadığını öğrenince otobüs hareket ettikten bikac dakika sonra otobüsü durdurup kahvaltilik alıp bana vermişti Valla evlendim, sevdim sevildim böyle kral hareket görmedim:)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim ruh halimden o an anlayabilmesi... Örneğin arkadaşlarla mutlu mutlu bir şeyler yapıyorken bir anda bir şeye moralim bozulunca kimseye fark ettirmemişkeb onun bunu anlaması ve rahat etmem için moralimi bozan şeyi ortadan kaldırmaya çalışıyor olması.
21 Yorumla
Soran+1 yılDamardan girdin ama 😄👌
+1 yılTabi ki geniş omuzlarını hissederek sımsıkı sarıldığı an, o aşamaya gelirse zaten seviyorumdur yani. İç titreyiş oluyorsa devam olmuyorsa tamam.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelimi sarıp kendine çekmesi yanağımdan öpmesi ( dudak demıyorum çünkü yanaktan öpme bana göre saf sevgi anlamına geliyor) önce yanaktan öpsün sonra dudak olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir yanaktan bir dudaktan bir gıdıktan şeklinde devam edebilir 😀
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Birbirimizle telepati kurmamız aklımdan geçeni düşündüğümden de güzel gerçekleştirmesi 😍
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSes tonu önemli bence herkesle konuştuğu gibi değil de daha özel daha farklı (cinsellik algılanmasın) hissedersin ya hani o atmosferde olmayı severdim 😢çok oldu aynı şeyi hissedemeyeli
20 YorumlaYaptığı en romantik hareket sufle yapması başka da yok 😁
20 Yorumla
+1 yılGüzel bir gülümseme ile sarılma ya da başını bana yaslaması yeter
10 Yorumla
+1 yılBilge olması mantıklı davranması beni çok etkiler
10 YorumlaSohbet ederken iyice yakınlaşıp dizlerimizin birbirine çarpması ve gözlerimin içine bakarak gülmesi
10 Yorumla
+1 yılBenim bile unuttuğum konularda beni düşünmesi ve lafta değil icraatte iyi olması
10 YorumlaGüzel güzel gülerken gözlerinin içine bakıp eline dokunuyor ya eriyorum orada :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsadece bana özel yaptığını bildiğim şeyler 💅🏻🥹
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Bana güçlüsün sen demesi çok dayanıklısın kısacası gaz vermesi 😂
10 Yorumla
+1 yılHatun denmesi kalbimin titremesine yetiyor, bu kadar kolay ve basit.. 😅
24 Yorumla- +1 yıl
Naber hatun nasıl gidiyor hayat :)
Soran+1 yılÇakalll 😄
- +1 yıl
Ayıp be ayıppp
Soran+1 yılTamam ben bakmıyorum gözlerimi kapattım 🙈😂
Kış ayı geliyor biri bana mandalina soysa güzel olur kışın
10 Yorumla
+1 yılVaktiyle bakışlar alırdı beni benden. Fakat gözlerin içine baka baka atılan yalanlardan sonra titreten değil tiksindiren bakışlar olarak görüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bi mağaza önünden geçerken bi dkk dedi ve elinde çok pahalı bir parfümle çıktı, sevindim. Niye aldın dediğimde sevindiğini görmek için dedi.
00 YorumlaÇiçek, böcek vb. şeyler beni etkilemez. Göğsünde uyutması ve benim kalp atışlarını hissetmem kâfi 😌
00 Yorumla
+1 yılNefes alması 🤣🤣🤣🤣
Yalnız yorumlar baktım da bize romantik değil diyenler vat o zama he he diyeyim kısaca 🤣🤣🤣00 Yorumla
+1 yılKıskanması ve üzerime düşmesi (fiziken değil) 😀 o da olabilir sorun etmem
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve koca şyli omadığımdan dolayı hiç sevgilim olmadı, bu yüzden bilmiyorum ama değer vermesi örnek verilebilir.
12 Yorumla- +1 yıl
neden
Cevap sahibi+1 yıl@Yelizzilye1818 ne neden? Nedenini belirtmişim ya 😅
+1 yılRomantik olma çabalarını sevmiyorum. İçinden geldiği gibi davranması daha hoş.
00 Yorumlabeni sevmesi yeter titretmeye ama kalbimi değil tüm vücudumu titretiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılık alamadım maalesef daha çok ruhumu inciten şeyler gördüm
00 Yorumla Varligindan rahatsiz olmadigim insansa her hali romantiktir benim için...
00 Yorumla
+1 yılYanaşıp tahrik etmesi, ellemesi falan sonu ısırıkla bitiyor. Gtlerini ısırıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok romantik
- +1 yıl
Ormantik
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsmimi tatli tonla soyleyip elimi opmesi erir biterim☺️☺️☺️☺️☺️
129 Yorumla
Soran+1 yılBende bendee 😄
Cevap sahibi+1 yılKalbimi alir sanirim etkisi altina alir ne derse yaparim
Soran+1 yılDur kız hemen teslim olma 😄
Cevap sahibi+1 yılKimse bilmiyo o yuzden yaziyom. Az da ask mesk sozu etse beni opebilir seyyy koynuna da alabilir
Soran+1 yılGecenin bi saati sırf seni bir an camdan görebilmek için o soğukta gelip beklesin sonra jdkdjdjhs
Soran+1 yılDeli ya hemen yelkenler suya indi 😂
Cevap sahibi+1 yılYa ben yerim ki onu☺️☺️☺️☺️hemen ip salar odama alirim usudun mu askim der sarilirim
Soran+1 yılVay anasını 😄
Cevap sahibi+1 yılOperim bi de☺️
Soran+1 yılDur devam etme yüreğim kaldırmaz 😂
Cevap sahibi+1 yılBelki geceligimin bir askisini indirebilirimmm☺️☺️
Soran+1 yılKız dur dedik abowwww
Soran+1 yılYangın Ayşe 😂
Cevap sahibi+1 yılUpsssss ikinci askisi da indiiiii☺️☺️
Soran+1 yılBiri şunu durdursun aneyyy 😂
Soran+1 yılAaa kapı açıldı bak baban içeri girdi hadi üstüne bi çeki düzen ver jsksjaja
Cevap sahibi+1 yılAma bakmasin utanirim olmaz☺️☺️
Soran+1 yılBabanın elinde haydar var valla kemiklerini kıracak bak 😝
Cevap sahibi+1 yılElimle seyimi memelerimi orterim dusa gircektim diye yalan soylerim ama tabi umarim askim arkamda olmaz cunku seyyyy☺️☺️☺️
Soran+1 yılCidden b*kunu çıkardın yeter
Cevap sahibi+1 yılSevmek suc iste😔😔😔
Soran+1 yılTatlım seninki sevmek değil seninki başka bişey resmen p*rno film çektin şurda ayıp yaw
Cevap sahibi+1 yılTabikide nikahsiz olmaz 😔😔😔 ben k. sar diilim
Soran+1 yılOndan pek emin değilim jakakshabs
Soran+1 yılSen pembe profilli erkek olabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılOyle olsam abartili seyler yazardim diilim
Soran+1 yılDaha ne yazıcan bebeğim
- +1 yıl
Yazık ama
Soran+1 yılGüzelim kız resmen film çekti dur diyom durmuyor da yangın Ayşe 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Onu sertçe kendime doğru çektikten sonra şaşkın gözlerle bana kitlenmesi.
14 Yorumla
Soran+1 yılYavaş çek belini kırma kızın 😄
Soran+1 yılAferin kibar ol 😄
Kimilerine göre romantik davranış sınıfına girmeyebilir ama merhamet
10 YorumlaOlsada beni değil titretmek havalara uçursun derim😃
10 YorumlaBeni kırmadan çaktırmadan yaptığım hataların yanlış olduğunu anlatmaya çalıştığıni fark ettiğim o an
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası beni benden alan onun yanımda olması ve onla özel anlarimi paylasmak
10 Yorumla
+1 yılKonuşurken bazen kulağıma eğilip nefesini boynumda hissetmem ve sonra o yakınlıkta gözlerimin içine bakmasi yokmu beni benden alıyor ya yani sevgilim vardı ozaman simdi deyil
111 Yorumla- +1 yıl
Vay be
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı bilmiyorum benim çok hoşuma gidiyor onun nefesi bana yakından gözlerime bakması filan
- +1 yıl
Bazısında fısıltı seviyor sjsjshdg
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı fısıltı ayrı bir şey 😂😂
- +1 yıl
Oda samsumlu ve kulak fısıltısı seviyor ne varsa bu kulakta ahahaha🤭
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı sen ona sor onu bir gün sessiz bir yerde söyler o sana 😂
- +1 yıl
😃Fıs fıs fısır fısır fiskos 🤭
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı sessizce fısıldamani seviyor o senin nefesini hissetmeyi istiyor bu daha çok hoşuna gidiyor
- +1 yıl
Bilemem abazan kendisi bu yüzden de olabilir😃😃😃
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı burdan bu kadar yazdım isde anla sende fazla olunca yönetim yorumu kaldırıyor hemen 😂😂
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı ben sana açıklarım onuda görüş kalkiyor hemen 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiceğim ile sarılmak
00 Yorumla
+1 yılO delici bakış
30 YorumlaRol yapmasın yeter.
20 YorumlaBakarsa utançtan bayılırım galiba😄😄
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. samimiyet merhamet
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim hakkımda ince ayrıntıları bilmesi ya da hatırlaması
324 Yorumla
Soran+1 yıl👍
- +1 yıl
Bir örnek versen 😀
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilsin beybim 🌸🌸
Cevap sahibi+1 yılMesela şu gün şunu söylemiştin şöyle giyinmiştin demesi beni önemsediğini gösteriyor çok mutlu oluyorum 😊
- +1 yıl
Yuh nasıl bir zihni var öyle 😀
Cevap sahibi+1 yılAynen ya zeka bana da çok çekici geliyor
Soran+1 yılBende etkilenirim bak ondan👌
Soran+1 yılSeni önemsediğini gösterir sözlerini aklında tutması demek sen de aklındasın demek 😉
Soran+1 yılSenin güzel bir cümleni hatırlamasından bahsediyorum ya da sevmediğin bişeyi hatırlaması sen bunu sevmezsin demesi yani hafızası kuvvetli olsa da umursamaktır bu hatırlayıp söylemeyen umursamayan da olur demek istediğim bu 😉
- +1 yıl
Yani örneğini çok vermek istemiyorum ama eski erkek arkadaşımin yaptığı birseydi bu sevdiğim sevmediğim herşeyi hatırlardi ama beni sevmedigine eminim. Bazen tek sebep güçlü bir hafıza demek istedim. Ama benimki Cok istisnai bir durum tabiki genel anlamda senin dediğin doğru onemsemektir
Cevap sahibi+1 yılBazen şey de olabiliyor bir menfaati varsa seviyor gibi de yapabiliyor
Soran+1 yılİnsan sevildiğini hisseder işte bak sen anlamışsın sevmediğini.. sevildiğin için önemseniyorsun demek istediğim ve bu da insanın kalbini titretir 🙃
- +1 yıl
Hanımlar coştu 😀
Soran+1 yılBiz coştuk siz de akıl alın biraz bak burada döküyoruz herşeyi 😂
- +1 yıl
Farkındayım evet çok tatlısınız 😌
+1 yılBoynuma sımsıkı sarılması
10 Yorumla
+1 yılTatlı bir gülümseme diyebilirim
10 YorumlaHiç hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu 😄
10 Yorumla
+1 yılGüven herşeyden önemli paha biçilmez
10 Yorumla
+1 yılGözlerinin içi gülüyor ahahahs
10 Yorumla
+1 yılBoynumun ve elimin öpülmesi 😍
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyiymiş 🙂
+1 yılArkadan sarılıp boynumu koklamasi. Kirli sakallı ve bıyıklı olmasi
00 Yorumla
+1 yılVallahi benim İbana bi 10 bin lira atarsa titrerim
14 Yorumla
Soran+1 yılAbowww bana da atsın zjzjzlsjsjs
- +1 yıl
Insan nasıl titret değil mi
Soran+1 yılValla bırak titremeyi halay başı olurum herhalde 😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😝
+1 yılHerkeste olmayan fikirler, özgüven belki
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi şöyle salına salına yürüyen bir tip her zaman 1-0 öndedir 😄
+1 yılNe istediğini açıkça söyleyebilmesi
01 Yorumla
Soran+1 yıl👌
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Akıl, zeka ve özgüven.
01 Yorumla
Soran+1 yıl👌
+1 yılöpüşürken gözlerini açması 😅
05 Yorumla
Soran+1 yılKorkudan için titriyor o halde 😂😂
- +1 yıl
sormam gerek ben öcü değilimki. 😂😅
- +1 yıl
var mı seni öpen biri 🙂
Soran+1 yılO da bana kalsın 😉
- +1 yıl
tamam kalsın 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hastayken beni düşünmesi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBı kız babası olmak istemesi.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye Allah Allah 😅
Cevap sahibi+1 yılBunu anlaya bilmen için seviye atlaman gerek ☹️
+1 yılGüzel söz tabi artık duymadığım şeyler
11 Yorumla- +1 yıl
Deli olması iyi olurdu
Artık bende kalp kalmadı titretecek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıskanması ve beni koruması sahiplenmesi
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!