Sevgilinin hangi davranışları seni boğar ve " Beni bir sal..." dedirtir sana?

#DeliMavi
2 ARALIK 2022
Sevgilinin hangi davranışları seni boğar ve " Beni bir sal..." dedirtir sana?
#DeliMavi
2 ARALIK 2022
Görüş
26Görüş
Kendi kafasında kurup yazması, ona göre hareket etmesi, anlattığımı anlamamakta ısrar etmesi, gereksiz alınganlıklar, şaka kaldıramaması, umursamaz tavırlar
Tüm gün sadece onla ilgilenmemi beklerse boğulurum , devamlı yazarsa/ararsa bogulurum. Kendimize ait yaşam alanı sunmaliyiz
Aşırılıklar ama dozu bilecek kadar zeki bir kadın sevgilimdir zaten
Sürekli ilgi beklemesi
Siniri arada bir yokluyor 😄
Aşırı kısıtlamacı olursa
Ne zaman kız arkadaşlarımla çıkıp bomboş bir gün geçirme planı yapsak en yakın çocukluk arkadaşımın sevgilisi 10 dk da bir arıyor ve en az 15 dk konuşuyor. Resmen kız yanımızda değil yani boşa çıkıyor. Aynı şey bana yapılsa nefret ederim. Hayır dışarı çıkmadığım gün de aynı şeyi çekemem ben. Sürekli konuşamayız ki. Ben aynı evde yaşadığım insanlarla bu kadar konuşmuyorum.
Aşırı kıskançlık, eylemlerime aktivitelerime karışması vs. Öte yandan benden beklentilerinin fazla olması (beni eğlendir, beni güldür, güldürürken düşündür, beni gezdir, beni koru, bana sağla vs.) ve adeta "beni yaşat" demesi direkt soğuyup ayrılmama sebep olur. Git kendin yaşa lan doktor muyum ben seni yaşatıyım
“işim var” yazmama rağmen “ne işin olabilir, napcan” bırakmıyor sohbetin devamlılığı için saçma sapan konuşuyorsa, tartışmanın uzanamaması için “daha sonrada konuşuruz” dediğim halde devam ediyorsa (bunları yaşadım)
Karar verdim sevgili de istemiyorum evlenmekte. Önüme geleni becerip günümü gün edeceğim. Bunhayat benden bunu istiyor. Varlıklıyımda, tek çovuğum. Kafam rahat. Ne evlenmesi , sevgilisi bu devirde...
Sürekli ilgilen, mesaj at falan derse bunaltır. Sonuçta biz de insanız elbetteki müsait olmadığımız zamanlar da var. Bazen bi kaç gün üst üste yazmaya da bilirim
Aşırı kıskançlık, her şeye karışması veya her konuda bir şey deme zorunluluğu varmış gibi yorum yapması, duracağı yeri bilmemesi, başkalarının yanında benimle tartışmayı uzatması, alttan almayı bilmemesi, her şeye evet olur tamam diyen beni onaylayan biri olması gibi şeyler
Sürekli plan yapması, sürekli ponçik davranışları, yapmacık ve ikiyüzlü hareketleri beni boğar. Spontane yaşamayı daha çok seviyorum, net ve açık sözlü olmayı seviyorum.
demem ki asla sıkılmam ondan sıkılacaksam neden sevgili olayım? hep tepemde olması bana keyif veriyor
Tüm gün sadece onla ilgilenmemi beklerse boğulurum , devamlı yazarsa/ararsa bogulurum. Kendimize ait yaşam alanı sunmaliyiz
Çok ısrarcı olması, beni anlamaması ve hep anlayış beklemesi. Anlayış bekliyorsan önce sen anlamalısın💭
Doğrusunu söylediğim halde bana yalancı muamelesi yapması, gereksiz kıskançlık yapıp üstümde hakimiyet kurmaya çalışması gibi
soruyu okuyunca bile bir daral geldi , sevgilim yok
Aşırı kıskançlık, ne giydin muhabbeti de yapıyorsa çıldırıyorum.
Sevgilim yok ama ilgisizlik tüm canlılar için acı durum
En İyi Görüşler