Saygısızlık, kaale alınmama, görmezden gelinme, bencilik ve halden anlamama.
Sonuncuyu biraz açayım. Sürekli kendi dediği olsun ama istediği anda olsun, istedigi sekilde ve mükemmel olsun isteyenler…. Asla o kişi bunu yapabilir mi, yapmak ister mi, buna zamanı var mı, ya da yapmak zorunda mı diye düşünmeden, o an sadece kendine odaklanarak istediğini elde etme çabasına girmesi. Ve istediği olmayınca trip atmak.
Aynen kardeş insanların işi gücü yok asla ne istedikleri de önemli değil, tek senin hayatın var, dünya senin etrafında dönüyo herkes seferber olup seninle ilgilenmeli
Koskoca adama velet diyesi geliyo insanın ama iste
Grup isterse katlanamam dersek açık ilişki yaşayalım hani senle de her şeyi yapalım ama işte ben başkalarıylada yapacağımı yaparım buna katlanamam yani araya üçüncülerin dahil edildiği bir şeylere katlanamam onun dışında her şeye katlanıyorum zaten
Emir kipinde konuşması, saatlerce internette takılması (sosyal medya özellikle). Alışverişi abartması (yakından denemediği şeyleri alması), 3. Şahıslara arkadaşlarına eş değer önemde davranması (bugün bir arkadaşıma sözüm var gibi), para sayması, bilgi paylaşmadan hareket etmesi. V. s. yani kısaca sevgili değil flörtüz diyen hal ve tavırlarsa naş naş..
Büyük konuşmak olmasın ama seviyorsam katlanırım. Ama ergence tavırlar, sebebsiz ve gereksiz hal tavırlar, sürekli negatiflik, aşırı kıskançlık, ego, kibir, insanları küçük görme, duyarsızlık, güvensizlik vs gibi durumların olmasını da istemem
Herkesin özeli vardır sevgilisine ailesine dahi anlatmayacağı onları karıştırmak istediği zaman ve benim özel alanıma doğrudan olumsuz müdahaleleri olması katlanamayacağım hususlar