Hiç görmedim. Çevremde de yok. Yani yakışıklı olmasa bile orta tipli ve iyi fizikli, ya da yakışıklı ve kötü fizikli vs. Ama ikisi birden yoksa. Yani hem çirkin hem de zayıfsa güzel kızlar böyle erkeklerle sevgili olmuyor? Ama neden? Demek ki dış görünüşe bakıyorlar. Bir de bakmıyoruz diyorlar. Kadınlar planlı bir şekilde, ustaca yalan söylerken, bazı s a l a k erkekler bu safsatalara inanıyor. Bunlara inanan zavallı erkeklerin ya fizikleri iyi ama farkında değiller ya da yakışıklı olduklarının farkında değiller ya da sevgili oldukları kızı güzel zannediyorlar. Halbuki çirkin.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türk kızlarından kadınlarından bir yol olmaz
Ruslar ve Avrupalı kızlar çok iyi diyorlar. Benim de güzel deneyimlerim oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Güzellikleri konusunda zaten tartışılmaz bir gerçek var kilolusu da güzeldir balık etlisi de güzeldir şöyle bir gerçek var Türk kızları gibi egolu ve havalı burunları havada değil erkeklerine sahip çıkar ve mutlu ederler
Doğru diyorsun. Çoğu güzel olduğu için güzelliklerini umursamıyorlar. Türkiyede güzel kız az olduğu için kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar Türk kızları. Olan zavallı Türk erkeklerine oluyor.
aynen öyle
Peki neden yakışıklı kaslı erkekler hiç çirkin ve şişman kızlarla birlikte olmuyor.
Davullar hep dengi dengine çalıyor isyan etmenin alemi yok.
Ben çok gördüm sokakta. Sayıyorum bile. Bir ara mesela 2 saat dışarı çıktım tam 13 tane çift gördüm böyle. Fotoğrafını da çekemem yani. Ama gördüm.
Çok dikkat ederim böyle şeylere. Şişman kız hiç sevilmez sözde. Ama defalarca şişman kızları yakışıklı ve hatta kaslı erkeklerle kol kola görünce anladım ki bu erkekler dış görünüşe bakmıyor. Biz erkekler, siz kadınlar gibi değiliz.
Eğer bir kadın çirkin, küçük memeli, aşırı şişman falansa ve sevgili yapamıyorsa bunun tek nedeni özgüveninin düşük olmasıdır. Dış görünüşü ile hiç alakası yok. Erkekler dış görünüşe hiç bakmıyor bile çünkü. Ya neler neler gördüm ya. Kimse bu saatten sonra aksini ispatlayamaz bana.
fiziksel özelliklere herkes bakar kim dış görünüşüne bakmıyoruz diyo
Vücutu mu kast ediyorsun tipi mi?
Biz erkekler tipe bakıyor olsak senin sevgilinin olmaması lazım mesela 10 üzerinden 5 falansın sen. Hadi taş çatlasa, fiziğini göremiyorum fotodan, fiziğin de iyi olsa 6 derdim. 9-10 luk karizmatik bir erkek seni ne yapsın ki? Bak inan ki bu düşünce tarzını uygulasa Türk erkekleri, ilk zorluğa girecek olan sizsiniz. Ama işte bu iyi kalpli, yufka yürekli Türk erkekleri tipe mipe bakmıyor. Abi bak yemin ediyorum gözlerimle gördüm kaç kere. Adam sakallı, esmer, geniş omuzlu, burnu düzgün, her şeyi tam yakışıklı, yanında 1.50 lik sivilceli kız gördüm. Hiçbir özelliği de yoktu kızın. Şoka girdim resmen. Ulan bu erkeğin bu kızla ne işi var dedim. O kadar şaşırdım ki. Erkeği durdurup oğlum sen bu kızla niye çıktın, m a n y a k mısın, demek istedim ama nasıl diyeceksin? Tanımıyorum etmiyorum. Ama bu tarz erkekleri s a l a k olarak görüyorum. Hiçbir tane güzel kız çirkin ve zayıf bir erkekle çıkmazken, senin bu kadınlardan intikam alman gerekir. Sadece dış görünüşe bakman gerekir. Ama nerdeeeee. Erkeklerin dış görünüşe bakmadığına yüzde 1500 eminim. Bakan erkek var ama çoğunluğu bakmıyor. Bir de erkekler sevgili oldukları kızları güzel zannediyorlar. Halbuki değil. Türk kızları da bu yüzden kendilerini hiç geliştirmiyor. En çirkini bile yakışıklı erkeklerle sevgili olabileceğini biliyor çünkü. Hayat size güzel bea.
anlıyorum gerçekten teşekkürler 😄