Aklımdan çok kötü şeyler geçiyor?

Arkadaşlar eşim 1 ay önce benimle ciddi bir konu konuşmak istediğini söyledi merakla eve geldim çocuk yapmak için çok uğraş veriyorduk yani öyle sanıyordum sürekli korunduğunu söyledi.. nedenini sorduğumda benimle bir gelecek düşünmediğini ve sevgisinin çok azaldığını söyledi bende hayatında başka biri olup olmadığını sordum başlarda yok dedi ve boşanmak istediğini söyledi bende uzatmadan kabul ettim beni sevmeyen birinin benimle aynı yatağa girmesi de ayrı bir saçmalık. Gece salonda oturuyordum yanıma gelerek bir süredir hayatında biri olduğunu sadece duygusal şeyler yaşadığını söyledi sinirden elim ayağım titredi zarar vermemek çok tuttum kendimi en son cama yumruk attım neyse hastane falan baya kötü oldu elim o günden beri nerdeyse hiç konuşmadım gidip davayı açmasını sorun çıkarmadan bu işin olacağını söyledim her ne kadar zoruma gitse de kendime yediremesem de.. 2 gün önce ise bana ben ayrılmak istemiyorum calisamam çünkü bugüne kadar çalışmadı gerek yoktu ve boşanırsak ona nafaka vermemi söyledi deli oldum kafayı yedim o an orada elimden bir kaza çıksa muhtemelen kimse inanmazdı bende madem hayatında biri var baksın sana dedim saçma sapan konuştu bir kaç avukat ile konuşup durumu sordum bunu ispat edemezsen nafaka vermek zorunda kalırsın dedi çocuk olsa ki kesinlikle ben alırdım ve o zaman verirdim nafaka ama yok ve benim borçlarım var nafak da veremem.. elimden bir kaza çıkacak diye eve gitmiyorum.. bir akıl istiyorum tamamen durdu beynim 29 yaşındayım oda 28.. benim hayatımı çaldı ben kısır bile olduğumu düşündüm bir sürü gizli test yaptırdım beni bu duygudan mahrum etti yetmemiş gibi aldatıp bennden saçma sapan istekleri var...
Güncellemeler
+1 yıl
Buraya bunu yazarken tamamen içimdeki derdi dökmek için yazmıştım çok ağır geliyordu ve paylaşacak öyle çokta kimsem yoktu bu kadar güzel destek almak mesajı almak yorum almak inanın çok güzeldi Allah hepinizden razı olsun 🙏 ne böyle bir olay yaşayın inşallah nede böyle insanlara denk gelin her şey gönlünüzce olsun inşallah 🤲 vaktini ayıran herkese çok çok teşekkür ederim 🙏
Aklımdan çok kötü şeyler geçiyor?