Aslında benim her insana karşı tanıyana kadar mesafeli olduğum doğrudur, ancak 14 senedir tanıdığım bir kadın arkadaşım var, kendisiyle aynı liseden mezun oldum ve severim ama hoşuma gitmeyen durumlar var. Aynı zamanda ikimizde bedensel engelliyiz aynı fizik tedavi kurumuna gidiyoruz, bu arkadaşım daha önce de evlendi sonradan ayrıldı, engel durumu da kas hastalığı olduğu için değer de veriyorum beni anlayan benimle sırlarını bile paylaşan bir insan, hatta bir kız kankası var çoğu olayını ona dahi anlatmaz bana anlatır.
Duygusal olarak da hislerim var ama hem engeli hemde ailemin de onu istemeyeceği için aramızda bir şey olması gibi bir durum söz konusu değil, ancak gittiğiniz tedavi merkezinde geçmişte çalışan bir şoför kıza sevgili olmayı teklif etmiş bu da kızmış, daha sonra da adamı trafik de kavga ettiği için şikayet oldu çıkardılar, şimdi arkadaşım o kişiyi Instagram hesabından karşılıklı olarak takip ediyor, bir fotoğraf üzerinden de birbirine yorum yapmışlar, aynı zamanda kızın bakıcısı falan da var.
Durum böyle olunca ben rahatsızlık duydum kıskançlık hissi oldu, önceden de konuştuk benim için sosyal medya önemli değil öyle ekli listede duruyor demişti, ancak ben artık o yazmadan mesaj atmayacak ve konuşurken de mesafeli davranmayı düşünüyorum.

Gerçek anlamda destek verici fikirlere ihtiyacım var.
21 Eylül 2022 Çarşamba Saat 04.34
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer