Biriyle konuşmadığınız her gün onu başkasını git tanı demeye iten sebeplerden biridir? Açılmama sebebiniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence açılmayan erkek veya kadın fark etmez bu durumda her türlü açılamayan kişi suçludur. Kendi kendine elindekini kaybediyor çünkü hoşlandığı kişi yanında veya çevresinde olmasına rağmen açılmak yerine beklemeyi tercih ediyorlar, bunun sonucunda elindekini başkası kapıyor. O yüzden açılamayan kişi her zaman daha çok suçludur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Eğer kız seviyorsa ümidi kesinlikle kesmemeli. İlla ki erkekten bir adım beklemeye gerek yok. Bazen, bazı erkeklerden gerçekten de çekingen olabiliyor. İlk adımı erkek atacak algısından kurtulabilirsek her şey daha güzel olabilir diye düşünüyorum. Eğer kız başkasına şans veriyorsa demek ki gerçekten sevmemiş diye düşünürüm. Seven insan arkasında durur.
21 Yorumla
Kız da açılabilirdi. Birinden hoşlandığını söylemek (hetero ilişkilerde) illa erkek tarafından söylenmek zorunda değil kadında tutup karşısındaki kişiye senden hoşlanıyorum diyebilir ve bu gayet normal bir şey. Ama bu durumda suçlu/masum ayrımı yapılamaz çünkü ortada bir kurban veya zarar gören kimse yok
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı olayı yaşıyorum birebir ben gidip söyleyemem kızın erkeğin üzerinde sürekli bakışma yapması lazım erkekte bunu fark edip birilerine sorup yavaş yavaş erkek gelecek ben teklif ederim etmesine de utanıyorum hakkım da ne düşünür bilemedim.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
44Cevap
u +1 yılÜmidi kesip başkasına şans veren kız Haklı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki sevmemiş sevse açardı kdjcjc
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSuçlu olan açılamayandır..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAçılmayan taraf suçludur
10 Yorumla
+1 yılbu kızlar çok alışmış hep erkek diye diye,
seven insan fedakar olur, zaten bizim yaptığımız birşeyi yapmamız bizi fedakar yapmaz.
kız seviyorsa söyler ki, erkek içinden der "lan bu harbi seviyor" diye.
ama ben açılsam sevdiğimi nerden bileceksin, zaten yaptığımız birşeyya sözde kanun :D
zaten sonrasındada bu kızlar bi bo0k yapmıyor, bari bunu yapsınlar.10 Yorumla
+1 yılİkisi de hatalı madem hoşlandın adımını atacaksın ya da attiracaksin. Aşk cesurları ödüllendirir korkaklari cezalandırır (bknz: onu başkasıyla görmek)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaybettiğini veya ayağının dibine gelen kısmetin farkına varmamak.
Gerçi tercih ettiği kişiyle de mutlu olma ihtimali de var olmama ihtimalinin olduğu gibi.
Hayat bir farklı.
Bakabildiginiz veya analiz edebildiğiniz kadar yaşıyorsunuz.
Aksi durumda hep genelleme yapıyoruz.
Yaptığımız tercihlerin suçunu hep günahsızlar çekiyor.
Kanun bu galiba.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKız istemiyor ise açılmam...
Kızın hareketleri ben istemiyorum derse, saçma saçma hareketler yapar ise ne diye açılayım ki.
12 Yorumla- +1 yıl
Belli etmese bile bir şeyler sorar eder, yanında olur, soğuk yapmaz.
Hoşlandığını da saklayamaz bence kolay kolay biri.
+1 yılKorkarsın, daha önce hiç söylememişsindir, nasıl söyleneceğini bilemezsin, reddilmekten korkarsın, onu kaybetmekten korkarsın. Gerçekten seviyordur söyleyemeyen. Hani güvenilecek erkek yok mu diyorlarya, aslında en güveniliridir.
15 Yorumla- +1 yıl
Acaba?🤔
- +1 yıl
@LadyReiHino açılmakta zorlanan erkekler için yazdım onları
- +1 yıl
Bende öyle anladım zaten.. okadarda kıt değilim yaa türkçem var anlıyomda konuşamıyom🤣
- +1 yıl
@LadyReiHino acabasi ne o zamn bu şüphecilik ☹️
- +1 yıl
Sadece espiri olsun diye yazmıştım🙈🤦♀️
+1 yılKız haklı açılmazsa böyle olur kimse kimseyi beklemek zorunda değil hayat kısa.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılKanki bu nasıl soru ya beynim yandı 🤯 ikisi de haklı ikisi de haksız
11 Yorumla
+1 yılSevip ama sevdiğiyle konuşmamak suç sayılmalı bence ya 😄
11 Yorumla
+1 yılO açılamadı belki de bir şekilde cesaret edemedi sen açılsaydın ne kaybederdin?
16 Yorumla- +1 yıl
Erkek de basit sayılır o halde küçücük bir farkımız yok emin ol. Kadın erkek eşitliği nerede? O gelemiyorsa sen gelmesi için yardımcı olabilirsin bu böyledir.
- +1 yıl
Haraket dediğin bakışların başka n'olacaksa artık 😂😂
- +1 yıl
Ok.😀
+1 yılEsasında kimin gözünden bırakıldığına göre değişir.. bir kadina göre açılamayan erkek özgüvensiz ya da duygularından emin değildir ki her iki durum da caydırıcı sebep.. bir erkege gore de (tahminen) zaten kadin ilgimin farkinda sirf bunu dile getirmiyorum diye bir baskasina sans veriyorsa zaten bana gore degil kafasi yaşatan durum yani herkes haklı 🤷♀️
20 YorumlaÇok süper bir soru ! ama erkek açılamıyor diye kız başka birine gitmesin 🥺
110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılaçılınca uğraşınca çabalayınca küçük düşürülüyor ve hor görülüyorsun bugün yaşadıklarımdan sonra anladım ki her şey BOŞ
34 Yorumla- +1 yıl
Bende aslında hoşlandığım bir kıza açılacağım ama dalga falan geçer diye korkuyorum ya
- +1 yıl
@gökhan_3466 kardeşim öyle basite alıncak şeyler değil bu konular bugün yaşadıklarımdan sonra benim HİÇ İNANCIM yok artık allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Sağol bende işte perşembe bi deniyeceğim bakalım ilk defa olacak ya bide heyecan da var
- +1 yıl
@gökhan_3466 hayırlısı olsun kardeşim hakkın da
Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. erkek açılmak zorunda değil kız açılsın hep biz mi etcez aa şahsen ben çok utangacımdır ama şükürler olsun az uz teklif almadım sağolşunlay bana kıyamıyoylay :p
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekten beklemek sacma iki tarafinda cabasiyla iliski olur kiz erkegin ona acilabilmesi icin uygun zeminleri olusturmali ve ipucu vermeli yoksa acilmayabilir erkek haki yani
10 Yorumla
+1 yılObjektif olmak gerekirse kız haklı
Ben birinden etkilensem gider hemen söylerim ne olacaksa olsun
Ben düşüneceğime o düşünsün artık 🤣🤣13 Yorumla- +1 yıl
Ne diyeyim 😃
+1 yılKız haklı. İnatla istemiyorum diyen birini beklemek, hayatını mahvetmek, ya kumruların; ya da a_ptal aşıkların işidir.
10 YorumlaBelirsiz sonuçlar buna itiyor. Karşı tarafın hal ve hareketlerinden biraz emin olunsa böyle olmaz aslında.
10 Yorumla
+1 yılKızda açılabilir ama erkek çok utangaçsa ben şahsen o cesareti verirdim ona açılması için yine de açılamazsa yapacak bişi kalmaz
10 Yorumla
+1 yılMerhaba
Açılamıyorsa erkek eğer kızda farkındaysa eğer bence kendisi konuşmaya çalışsın eğer seviyorsa yoksa sıkıntı olur
10 Yorumla
+1 yılaçılmaya cesareti olmayan adam kaybeder. kızın suçu yok
20 Yorumla
+1 yılUzatmaya gerek yok bir an önce acılacan belirsizlik yorar yıpratır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Kiz hareketleriyle belliederken erkek anlayip acilmiyorsa o zaman erkek haksizdir
20 Yorumla
+1 yılAçıkçası korkak erkekleri her zaman sevmemişimdir cesaret biraz yahu!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçılamıyorsa onu cesaretlendirki sana karşı korkularını yensin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Özgüvensiz olan herkes hatalı burada hata ikisinde biri gidip açılmalı
10 YorumlaDuygu yüklü kalpler hisseder... Ne kalan haklı ne de giden..!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz bile olsun erkeğe açılma ümidi vermeyip erkekten içten içe hoşlanan kız tipi hatalı bence
136 Yorumla- +1 yıl
Bir kaç defa gözlerine bakıp karşılaştığında selam vermeb bile yeterdu
- +1 yıl
Ve haala bir şey yapmıyorsa eğer özgüvensel olarak problem yaşıyor olabilir
- +1 yıl
Bence gir muhabbet etmeye calis yinede cok guzelsen cesaret etmeyebilir
- +1 yıl
Ahahah biraz fazla ciddi yaklasıyo sanirim sana dalgasina bakmiyo bu aslinda guzel bisi ama utaniyo gibide
- +1 yıl
Yaa çok tatlısınız utangaç şey ya yeşilçam filmindeki aşıklar gibi 😂 bence birbirinize fısıldayın bu aşk meselelerini alttan alttan
- +1 yıl
Jjdjsjkdjsjjdjf ya üzme ama cocuğu bak öylesiye resmi konuşuyor ki seni gozunde fazlasiyla onemsemis anlasilan
- +1 yıl
Biraz ego varsa dedigin olabilir ama bu soyledikleri filan senden utandigini ve icinden soyle soyluyor olabilir ulan ne guzel kiz ben buna acilirsam kesin reddeder ya ben konusayim resmi sekilde en azndan goreyim icimde yasarim gider filan diyor olabilir mi
- +1 yıl
Hahahahahah sendede biraz utangaclik olabilirmi acaba kucuk hnm
- +1 yıl
Jsjdkskkdkskdkjf son söylediklerinden çoğu kızın hoşlanabileceği filan diyon sana bakmaz mi diyodun
- +1 yıl
Ahaahaha kendini sevmen güzel bence biraz daha sohbet etmeye ihtiyaciniz var gibi
- +1 yıl
Seytan ona kesin sey diyo kanka kiz sana olgi gosteriyo da sei begendiunden degil o sadece cana yakın anladn mi belki herkese boyle. oldugunu dusundu gercek bir adim olabilir korkma kaybedince daha iyi olmayacak
- +1 yıl
Ahahaahh mesela yanindan gecerken kalemini dusurebilir ona gozukmek icin uzaktan sekilden sekile girip tatli davranabilirsin
- +1 yıl
Is yeri anladim yine cilveli tatli hareketler olabilir ama fazlada yuz verme onu gorunce tatli bi heyecan bassin mesela konusurken ay filan de kskkckc
- +1 yıl
Akkxkakkdkfkkskfk aptal deme ya yazik hareketlerinle anlatcaksin ya anne ogretmedi. mi
- +1 yıl
Sjkfkskkfkfkksk bilmem belki isine yarar diye mesela benim hosuma gide sey bakmas boyle tatlu tatli triplere girmesi bakip sonra o bakimca gozlerini kacirmasi utanmasi falan
- +1 yıl
Hshdjsjkdjd sen dogal ol zaten bir sekilde anlyacaktir bence
- +1 yıl
Ahahahah tabi ya iyi aksamlar iyi konuştuk he memnun oldum
- +1 yıl
Ahahah evet oda var 😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın da beğeniyorsa adama cesaret vermeli. Hiçbir şey yapmıyorsa haklı değil.
10 Yorumla
+1 yılKiz haklı mesela sevdiği halde söylemiyorsa ben sevmediğini sanırım şahsen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıldığında da genelde pişman oluyorsun. Değişen bir şey yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkiside suçlu erkek açılamıyor çekiniyor olabilir kadın seviyorsa o neden açılmıyor şu önce erkek açılmalı düşüncesini doğru bulmuyorum
10 YorumlaEe açılmıdiysa sevmiyo demek ki sen niye üstüne alındın knk
11 Yorumla
+1 yılBaşkasına niye şans veriyon illa sevgili olmak zorunda misin biriyle
12 Yorumla- +1 yıl
Peki
+1 yılHer zaman ilk adım neden erkeklerden bekleniyor, belkide ifade sıkıntısı vardır yardım etmek lazım mal mal erkeğin açılamayıp kıvramasını izlemektense
00 YorumlaBu durumda insan aklini kullanmali.. mutsuz oldugu yere gitmemeli acilamiyorsa cesaret vermeli... insan kendi icin yasamali
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek seviyorsa açılmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların düzgün cevap verme huyu yok hemen "abazooooğ" diyorlar. Bizde yabancı kızlarla takılıyoruz
10 Yorumla
+1 yılİkisi de haklı değil bence. İlla erkek açılacak diye bir kaide yok. Madem kadın o kadar emin bekliyor ama sonuç yok. Eee kardeşim git sen açıl.
10 YorumlaErkek açılamıyorsa bir türlü kız anlar hareketlerinden tavırlarindan bu durumda kız daha ılımlı bakmalı bence
10 Yorumla
+1 yılkız haklı , açılsaydı o da onu mu beklicek kız
11 Yorumlasen seni seveni görmücek kadar körsen seni sevende sevdiğini söylemicek kadar gururludur
10 Yorumla
+1 yılKız haklı artık bir açılın. Tuvalete açılırken bile bu kadar utanmıyorsunuz aw
10 Yorumla
+1 yılKlasik türk kızı, seviyorsan sen niye açılmıyorsun?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKiz beklemek zorunda degil erkegin bekletmemesi lazim bu yuzden umidi kesen haklidir. Cinsiyetler yer degistirseydi yine ayni sekilde olurdu
10 YorumlaKız haklı. Ömür boyu onu mu beklicekti
20 Yorumla
+1 yılEe kız niye treni bekliyor o açılsın
20 Yorumla
+1 yılkiz hakli. onu mu bekliycek
21 Yorumla- +1 yıl
Beklemeyecekse sevmemiştir
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek için reddedilme korkusu, karşı taraftan nasıl mesaj alındığı da önemli.
10 Yorumla
+1 yılKız açılsın o zaman neden bekliyor illa?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKız nie ümidi kesiyo gitsin kız açılsın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılKız biliyorsa ona o ortamı hazırlar ağa
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence tamamen iki tarafa da hak verilemez.
10 Yorumla Ümidi kesen kız haklı
10 Yorumla
+1 yılAçılamamak gibi bir sorunum yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılE kız açılsaymış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ci taraf hakkli.5 ayimi aldı ya
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir türlü açılamayan erkek mi, ümidi kesip başkasına şans veren kız mı haklı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler