Yengeç erkekleri ümit verip geri mi çekilir zor zamanında yanında olan Kızı severler mi?

Arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim yorumlarınızla beni aydınlatacağınız için 25 gündür konuştuğum bir yengeç erkeği var ama ne olduğumuz belli değil bir iyi bir kötü bu arada sevgili değiliz ne olduğumuzu da bilmiyorum. Beni resmen alakası olmadığı halde zor zannımda kurtardı hemde ölümün ucundan muhabbetimiz biraz ilerledi bir anda geri çekildi çok az mesaj atar zaten. Sonunda başı belaya girdi ve kimseye anlatamadığı bir konuda Benden yardım istedi iyiki hayatıma girdin falan dedi sende iyi ki girdin dedim ben sevgimi belli edemem iyi ki varsın işte dedi ben bu bana bir adım mı dediğim zaman bana biz hep dost olalım dost olalım ki birbirimizi kaybetmeyelim sevgi aşk tükenir dedi. Sonra onun sorununu çözdüm bana kurban olduğum falan yazmaya başladı bana karşı ilgili mi neden kimseye anlatmadığını bana anlatıp yardım istedi neden bir ümit verip bir çekiliyor bana bunu açıklar mısınız şimdiden teşekkür ederim ben hepinize. Bir bakıyorum çok iyi beni seviyor diyorum bir bakıyorum çok ilgisiz korkuları mı var ki sen iyi ki hayatıma girdin deyip sonrA dost olalım ki birbirimiz kaybetmeyelim sevgi aşk tükenir dedi
Yengeç erkekleri ümit verip geri mi çekilir zor zamanında yanında olan Kızı severler mi?