22 yaşındayım bu yıl üniversiteye yerleşemedim Sizce devam mı etmeliyim yoksa evlenmelimiyim?
Ayrıca evlenecek aday da yok şu an ne yapmalıyım?
Ayrıca evlenecek aday da yok şu an ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sırf üniversiteye yerleşemediğin için evlilik düşünmen bence doğru değil. Evlilik üzerine uzun süre düşünülüp doğru kişi ile hayatını birleştirip bir bütün olmaktır. Hayallerinden asla vazgeçme bundan önce başaramamış olabilirsin ama bundan sonra senin başaramayacağın anlamına gelmiyor.
Hayallerin için savaş kariyerinde istediğin yere geldikten sonra evliliği düşünmelisin bir kadın olarak kendi mesleğini yapmanın hazzı apayrıdır
Diyelimki evlendin üniversite hayalinden vazgeçtin ilerde çocuğun olduğu zaman annesi ile gurur duymasın mı. Ben senin okuman taraftarıyım...
İnan herşeyden çok isterim okuyup hayallerime kavuşmayı ama kazanamamın sebebi hem okuyup hem çalışmaktı gencicik yaşlardayım özgürce yaşamak nedir bilmediim
Pes etmiyeceğim ve başaracağım. Teşekkürler🥰
Seni cok iyi anliyorum insanin ailesinin arkasinda durmamasin ne kadar yaraladigini ama senin onlara ihtiyacij yok okuk okudum baktin olmuyormu git çalis kemdine gore bir meslek edin onu gectim evlilik guzel bir swy ama guzel insanla olursa o kısmet isi zaten nir gun çikar karsina simdi sen kariyerine odakaln unutma okumanin yasi yok her yasta okuyabilirsin hic bir sey swnden degerli degil
Teşekkür ederim senin gibi iyi insanlar İyi ki de var Bazen güzel sözler duymak insana huzur veriyor
Evlenip oku
Öyle anlayışlı bir insan çıkar mı karşıma acaba?
İnşallah 🙏🏻
üniversiteye yerleşmek zorunda değil acil meslek edin yaşın çok geçmeden kuaför, terzi, aşçılık vs.. ilerde bana dua edersin evlilik gelir evlilik için acele etmesen mesleğini edin peşinden koşan çok olur
Cevap
10Cevap
Bence okumaya devam edin tabi ki
Benimde isteğim o zaten ama insanın ailesi arkasında olmayıncaa...
Allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla incitmeyecek seni gecici gozuyle bakmayacak seni helali gozuyle bakacak hicbir kusurunu asla yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek gozu senden baskasini gormeyecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
Sen ne güzel insan ne güzel duasın duygulandım şu an çok teşekkür ederim😌
Rica ederim bu arada benim ismim ertugrul senin ismin neydi
Saçmalama tabi ki okumaya bak. Eğer bir yıl verimli çalışırsan yapabileceğine inanıyorum pes etme. Evliliği de doğru insan karşına çıkınca düşünürsün
İşte beklediğim kültürlü isanların cevabı😉
İstiyosan hazırlanabilirsin. Alımlı bi kadın mısın? Boyun kilon kaç?
Bence evliligi dusun ben 26 yasindayim ögretmenim zorlu surec bunlar
Biliyorum ama kim zorluğu çekmeden güzel günler görmüş ki... Şimdi bakıyorum kendime okumazsam allah bilir nasıl birine denk geleceğim
Anlayışlı , şefkatli, kadına değer veren erkek çok nadir bu zamanda.
Ben tam anlattigin erkegim bende yalnizim ama ögretmen oldum iliskim olursa ciddi olur artik. Tabisabilir miyiz
Hayır teşekkürler
Neden çalışmadın mi? Evlilik sıkıntılı iş
seneyede kazanaman evlen
Aday yoksa nası evlencen. d
Oku çaliş devam et
Ben de niyetim çalışıp okuyup kendim gibi birbiriyle evlenmek zaten😌
Devam et
Yazık lan size
Sen nerenin Kalesi fethettin acaba🤦🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?