Devam mı tamam mı?

Öncelikle merhaba☺️2 hafta önceye kadar çok sevdiğim, öz ablamdan daha abla bildiğim bir ablam beni çalıştığı yerden bir çocukla tanıştırdı. İnstagramdan tanıştık. Beni kardeşi gibi sever sağolsun belki hayatına bir renk katar diyerekten tanıştırdı. İnstagramdan 1 hafta 10 gün konuştum hatta öyle bir şey ki ne zaman sevgili olduk onu bile bilmiyoruz sanki senelerdir tanıyorum gibi hissettim onu. Daha buluşmadan önce ablam ile bana bir kar küresi bile gönderdi🥰biz 12. Günde buluştum elinde papatya buketi ve papatya tacı ile karşıladı beni. Biraz yürüdük kolye aldı yemek yedik kahve içtik eve geçtim. Konuşmaya devam ettik her zamanki gibi fakat birden bir soğukluk girdi araya soğuk cevaplar verdi bende sorun benden kaynaklı diye düşündüm fakat yanılmışım. O akşam bundan 1 2 gün önce yani gece seni seviyorum ama ayrılmalıyız öbür dünyada görüşürüz... Diye bir mesaj attı endişelendim ablam çağırdı yanına gittim konuştuk abla dedim böyle böyle yazıyorum cevapta vermiyor bir sorun mj var acaba en son konuştuk telefonda kafası güzeldi ağlıyordu seni çok seviyorum diye o kar küresinide kır dedi büyük olan flamingo yu at küçük olanı sende kalsın dedi bana hatta kar küresinide 2 tane flamingo var çünkü. Daha sonra gecenin 3ünde geldi kendisine bir şey yapar diye korktum gelmek istedi yarın saat düşündükten sonra gel dedim. Konuştuk ben çok sinirliydim en sonunda bana derdini anlattı babasından şiddet görüyormuş ve yaşı 25. Onun için çok üzüldüm fakat ölümğn çare olmadığını anlattım bu durumdan da vazgeçirdim onu lakin bugün saat 12den beri cevap yok saat gecenin 2si oldu. bir şey mi oldu yoksa bilerek mi yapıyor anlam veremedim. Eğer yarım yazarsa affedeyim mi bitireyim mi? Ben ona belki 500 kere dedim ağlarsan ağlarım gülersen gülerim bir derdin varsa gel bana anlat benden kaçma. Fakat yine bir sorunu olupta bana yazmadıysa onu dinler yanında olurum fakat konuşma bittiğinde bitiririm. Sizce ne yapmalıyım? Çok uzun oldu biliyorum😁
Devam mı tamam mı?