Devam mi Tamam mı?

Arkadaşlar acilll yardım edin banaaaa. Şimdi benim bir ilişkim var. Çocukla tanıştık Instagram'dan konuşuyoruz. Güven konusunda kavga ettik 2 seferdir. O bana güven diyor ben de diyorum ki uzak mesafe ilişkisinden emin olamıyorum. Neyse işte sonra bir şekilde bu çocukla adı belli olmadan konuştuk. Kendisine alıştım, hoşlanmaya başladım. Sevmeye doğru gidiyoruz. Sonra daha bu sabah yine güven konusundan tanıştık. Ona benden cnsellik beklentin olmasın dedim. O da dedi ben seninle bunun için konuşmuyorum ki. Seni seviyorum falan dedi (de çok acele ediyor hisleri konusunda. Bu da ayrı mesele). Benden söz istedi: bu konuda net olmam ya bu ilişkiye inanacağım ya da bitireceğiz. Ben de bu sözü verdim. Gerçekten de devam ettirmek istiyorum tuhaf bir şekilde. Ama bir yandan da mantığım yok diyor bitir. Kalbim devam et diyor. Çocukta tuhaf bir şekilde gizemli bir yan seziyorum. Yine de bitiremiyorum. Saçma bir şekilde. Bitirince tekrar boşluk hissi, acıyla başa çıkamama ile kalacağım ve ben bundan gerçekten de bıktım. Sizce? Ne yapmalıyım? Kalbimi mi dinlemeliyim yoksa mantık her zaman doğrudur mu demeliyim?
Devam mi Tamam mı?