• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgili bulmak güzellikle mi alakalı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
217
Yapay Zekaya Sor

22 yaşındayım çirkin olduğum için mi hiç olmadı sevgilim

Güncellemeler
+1 yıl
Çok yorum gelmiş yetişemedim ♥️
Sevgili bulmak güzellikle mi alakalı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı.

Güzellik nedir diye sormak lazım önce. Bu devirde güzel olmayan kadın yoktur parasız kadın vardır.

Ben 28 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı ama olmamasının sebebi çirkin olmak değil. Parasız olmak. Suratına badana yapan birçok kadından daha güzel bir tenim yüzüm var. Dudaklarım, burnum yerinde gözlerim güzel yani Türkiye'de mavi-yeşil gözlülere daha çok dikkat ediliyor ya ondan dedim yani yanlış anlama. Ama sevgili edinmek için öncelikle özgüvenli olman gerekiyor. Özgüvenli olmak için paranın olması gerekiyor. Bu kadın ve erkek için de aynı. Senin paran yoksa ailen zengin olmalı. Durumu iyi olmalı ve senin isteklerine karşı çıkmamalılar.

Paran olursa bir sürü kaliteli makyaj malzemesi alırsın, cilt bakım ürünü alırsın. Kilon varsa bölgesel yağlanman varsa (bende var) gidersin iyi bir doktora estetisyene birkaç seansta ister yağ aldırma ameliyatıyla istersen de ameliyat olmadan birçok yöntemle o yağlardan kurtulursun. Yine ailenin durumu iyi olursa onlar da yapabilirler bunu. Bunu yapacak kadar iyi değilse bile gidersin bir spor salonuna spor yaparsın. Beslenme düzenini değiştirirsin. Evde bulgur, pirinç, beyaz ekmek, makarna gibi şeyler tüketmezsin de glutensiz beslenirsin mesela. Kaliteli protein alırsın. Formunu korumak için yaparsın bunu. Sağlıklı beslenmek bile ekonomi gerektiriyor. Daha kaliteli, vücuduna daha uygun güzel, çeşitli kıyafetler alırsın. Arkadaş çevren olur. Sosyalleşirsin. Partilere katılırsın. Bir spor türüyle ya da sanatın bir koluyla ilgilenirsin. Bunun kurslarına gidersin orada seninle aynı zevklere sahip birileriyle tanışırsın. Tanışınca da kaynaşırsın. Onlarla rahatlıkla buluşursun. Cebimde param var mı? Gideceğimiz mekana yeter mi? Giderken üzerime ne giyeceğim, bunu daha önce giymiştim falan diye düşünmezsin.

Fiziksel olarak güzel olmanın bu devirde gerçekten zerre önemi yok. Ben bir sürü estetisyen takip ediyorum. Ben şişman bir kadın olarak benim şu anki vücudumdan daha kötü vücutlar bir giriyorlar ameliyatlara benden daha güzel çıkıyorlar. Ve bu tek seferlik oluyor. Yüz güzelliği derler mesela o da boş. Yüzünün şeklini tipini bile dolguyla değiştiriyorlar. Yanakların topluysa, gıdın varsa jawline yaparlar. Çenen çıkıksa, kayıksa ortodonti bunun için var gidersin halleder. Yüzündeki asimetri aşırıysa bunu bile tamir ediyorlar. Burnun mu yamuk, kemerli mi burun estetiği yaptırırsın olur biter. Bir sürü öncesi sonrası paylaşımı gördüm.

Sevgili olmayı neden istiyorsun bu da önemli? Yani sevgili olmakla birlikte paket halinde bir cinsellik de geliyor. Cinsellik yaşayacak mısın? Yoksa evlenmeden yapmam kafasında mısın? Evlenmeden yapmam kafasındaysan neden böyle düşünüyorsun? Evlenmeden yapmama sebebin namus ahlak gibi bir şey mi yoksa dinen zina yapmak günah olduğu için mi? Din hayatında çok mu önemli? Yoksa ailen izin vermez mi? Ailen serbest bırakan bir aile değil mi? Serbest olabilmek için mi sevgililikte seks yapmam dersin? Bunlar önemli sorular. Çünkü sevgililik çoğu erkek için cinsellik yaşamak hoş vakit geçirmek için, evlilik beklentisinde düşüncesinde olmadıkları bir şey. Çoğu erkek için evlilik evlenmek hem maddi hem manevi bir külfet. Kadın için ise işsizse ve ekonomik özgürlüğü yoksa ekonomik olarak kendisine yetebilirliği yoksa evlilik bir zorunluluk gibi oluyor. Eğer senin sevgililikte bir evlilik beklentin olacaksa bu sevgililik için pek uygun değil.

Özetle özgüven demek para demek, güzellik, bakım, güzel giyinmek para demek, sevgili/arkadaş edinecek ortama girmek sosyalleşme demek para demek, sevgili veya arkadaşı buldun (arkadaş edinmek için de geçerli bu dediklerim) onunla çıkmak, bir yerlere takılmak da para demek, sevgililik ilişkisini özgürce dilediğince yaşamak da senin daimi olarak kendi ayaklarının üzerinde durabilmen demek. Yani sevgiliyle tatile gitmek, akşam çıkmak falan bunlar için anne babayı haberdar etmek lazım. Her anne baba kızları kaç yaşında olursa olsun bekarsa bunlara izin vermiyor. Benimkiler vermez. Onların etkisini kırmak için evden uzaklaşmış olmak lazım.

1
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Param var da ben öyle makyajla güzel olmak istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Makyajla herkes güzel olurn

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

Ya güzelliği öyle sınıflama. Güzel mi güzel. Erkekler ise konu erkekler gerçekten makyajlı bir yüzle makyajsız bir yüzü ayırt edemiyorlar. Bir sürü ten makyajı yapmış bir kadına işte doğal güzellik bu diyebiliyorlar. Onlar için makyaj kırmızı ruj, koyu renk farlar, takma kirpik eyeliner. 😂 Paran varsa yüzünde hoşlanmadığın ya da bedeninde hoşlanmadığın yerleri iyi bir doktora gidip danışarak estetikle halledebilirsin. Ama eğer yüzünde bariz bir şey yoksa bence yüzüne hiç dokunma. Çünkü yüzün doğal haliyle bir orantısı var. O oranı hiçbir şey yokken bozdurdun mu eskisi gibi olmaz. Ama doğuştan gelen orantısızlık varsa işte onu çözer doktorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ona nasıl karar vericem ki bazen diyorum burnum şöyle diye sen abartıyorsun diyrolar, foto da çok kötü

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

Fotoğraflarda çekiş açısı, ışık, poz bunlar çok önemli. Çevrendeki insanlar burnunda bir şey yok diyorsa yoktur. Arkadaşların ne diyor mesela acayiplik var mı kötü görünüyor mu falan. İstersen bir yabancı olarak bana bile bir fotoğrafını yollayıp yorumlamamı isteyebilirsin.

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

Ya da bu siteden bir karşı cinse rica edebilirsin. Sohbet ettiğin birine yollayıp yorumlamasını isteyebilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Atardım da bazen çok güzel çıkıyor bazen çok kötü, tanımadığım kişilere de soruyorum azıcık bir şey var diyrolar, yani abartıyorum belki de

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

O “azıcık bir şey var sanki” diyenler de herkes için geçerli olmaz. Yüzünde bariz bir yapısal bozukluk yoksa bence hiç öyle estetik riskine girme. Ya da bir doktora git. İyi bir doktora sor yani acayiplik var mı falan diye. Ama benim takip ettiğim estetisyenler bile diyor güzel bir yüzü burnu ufak tefek şeyler için yaptırırsan başarı ihtimali %45-50 2. ameliyatta bu oran daha da düşermiş. Yine burnunu yaptırınca ne tarafa doğru yatarsan burnun oraya doğru kayar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkes güzelsin diyor ama ben inanmıyorum işte dediğin gibi doktora gitsem, kesin kötü der

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

İyi bir doktora gitsen demez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazının bir kısmını şimdi okudum ayrıca ben sevgiliyi evlenmek için istiyorum, ahlak ve dini boyutu var ailem çok kısıtlamaz ama ben istemiyorum, bide ben olgun düşünüyorum galiba ille de olsun diye düşünseydim biriyle olurdu. Alkol alması meslea eliyorum hemen, dış görünüşte önemli yalan söylememek lazım. Bakıyorum aşık olmuyorsam görüşmüyorum yani çirkinim mi diyorum ama bende dış görünüşe önem veriyorum herkes veriyor

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

Ben dış görünüşte çok titiz değilim boyu 175-180 arasında olsun, beyaz tenli olsun, kel olmasın, burun çene yapısı bozuk olmasın, zayıf olmasın mesela 80-85 kilo yeterlidir. Alkol sigara kullanmasın, mesleği olsun üniversite mezunu olsun ailevi değerlere önem versin. Ben de evlilik odaklı yaklaşıyorum karşımdaki kişiye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin oldu mu sevgilin

Yorumla
    • Hassigome
      Hassigome
      +1 yıl

Genel olarak doğru diyorsun gibi geldi. Hep para evet. Küçüklüğümden beri aslında paragöz olmamak için uğraşırdım. Ama belli bi zamandan sonra herşeyin paraya bağlı olduğunu iyice hissedince biraz paragöz olmak gerektiği akla geliyor. Bu platformda biraz açık konuşmak istiyorum. Okuyan kişilerin olgun kişiler olmasını umup kötü tepki almamayı umduğumdan biraz rahatlık geliyor.

Yorumla
    • Hassigome
      Hassigome
      +1 yıl

para kadar, kendini ifade edebilmenin ve anlamaya çalışan birilerin olması da önemli. Ailemden birilerine diyemeyeceğim, açıklayamayacağim çoğu şeyi internette yazıyorum. Çünkü düşüncem çok, bir konuyu açıklamam bile dakikalar isteyebilir. Ama aile içinde bunu bulamadım. Burada yazarken en azından istediğim kadar zamanım var. Ve istersem bir cümleyi kolayca düzeltebilirim. Ve diksiyon sorununa takılmam. Veya ben daha anlatmak istediğimin yarısını bile anlatmadan sanki sözüm bitmiş gibi hemen bir yargıya varıp bana cevap yetiştiren biri yok. Ben ne zaman istersem o zaman mesaj biter.

Yorumla
    • Hassigome
      Hassigome
      +1 yıl

Ve bence internette bazı ortak alanlar insanları karşılaştırır. O yüzden anlaşmak daha basit. İfade etmemek bir çözüm değil. Kendimce dert ifade etmek istiyorum belki anlayanlar olabilir diye. Veya belki birileri de benim gibidir diye. En azından tek olmadığımızı bilelim falan. Bir sorun şu, ben ne abilik ablalık gördüğümü hissettim. Babalık annelik de pek hissettim gibi gelmedi. Aynı zamanda abilik de yapamadım kardeşlik de. Ne oldum belli değil. Şunun kötü bişey olduğunu sanmıyorum; benim kız kardeş hayalim hep oldu ama hiçbir zaman olmayacak bi hayal. bana göre bir erkek olup da kız kardeşi olan şanslıdır. Çünkü kız kardeşim olsaydı ve onu koruyor olabilseydim bi anlamım olacaktı.(ablaya kız kardeş demiyorum abla abladır) kız kardeş dediğim ya benle yaşıt olacak ya da daha küçük.

Yorumla
    • Hassigome
      Hassigome
      +1 yıl

O kişiyi koruyan biri olmak, ona bir şeyler öğretmek, onu mutlu etmek, her zaman yanında olmak, hep sarılmak, hep destek olmak isterdim. ama öyle bişey olmadı. olmayacak. ailenin en küçüğünden olduğum için ve bu saatten sonra başka biri de gelmeyeceği için biliyorum ki olasılığı yok. Asla gerçek olmayacağını bilmeme rağmen hayalini kurduğum bir şeyle yaşamak ve bunu kimsenin anlayacağı yok. Sanki hiç bitmeyecek bi acın vardır ama başkasının görmeyeceği. Kendimi doğru ifade edemesem, ya da karşımdaki anlayamasa, belki de bu yönümü hiç olmadık şeylere çekecek. Anlamayan anlamasın.

Yorumla
    • Hassigome
      Hassigome
      +1 yıl

Üzücü bulduğum tarafını düşününce üzülmem çok kolay oluyo. Normalde öyle pek duygulanan biri de değilim ağlasam anca ayda 1 eder. O da 1 dk. Ne bu hayalin gerçek olmuştur, ne hayatta birilerini memnun etmişsindir, ne ailenden kişiler seninle ilgilenmiştir. Ne de dünyaya ait hissetmişsindir. Ben kendimi o anlattığım kız kardeş ile bulabileceğimi sandım. En büyük hayalim sanırım öyle bir şeydi. O an derdim neyse, tüm sorunlarımı öyle biriyle çözebileceğimi iyi olacağımı sandım. Öyle sanmasaydım, zaten öyle bir hayal kurmazdım.

Yorumla
    • Hassigome
      Hassigome
      +1 yıl

Hayal kurmak bedava ama hayal gücüm çok zayıf. Eğer çok güçlü çok net olsaydı, sanırım gerçekte bulamadığım o kişiyi asla sahip olamayacağım o kişiyi, hayalimde bulmaya çalışır, belki onun gerçek olduğuna inanmak isterdim. Daha küçükken bunu andıran rüya gördüğümde rüya çok güzel gelirdi. Ama uyanıp rüya olduğunu anladığım zaman (sanırım söverdim) emin değilim ama benim için üzücüydü. Şunu da itiraf edeyim, bir erkek kardeş ile o kadar koruyucu olmak ilgilenmek gibi bir hayalim olmadı. Olacağı da yok çünkü huyum böyle. Kız kardeş konusunda hassasım. Bir kıza vurmayı düşünmem ama şöyle komik bir şey de var küçükken abimin kolunu ısırdım.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Smsmaksm
    Smsmaksm Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel olan kızı sadece cinsel obje olarak görüyorlar çirkin şansı diyorlar ya gerçekten öyle bir şey var şimdi herkesi etkileyebilecek kızda mutlaka bir şey vardır. Ya cilve ya da açık giyiniyordur vs vs bu liste uzar gider ki ciddi ilişki yasaman için sadece birinin sana özel olarak bakması ilgilenmesi lazım erkeği çekende bu zaten güzellik değil

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Güzellikte kesinlikle değil.
    Bu şekilde düşünürseniz hep yanilirsaniz.
    Sabır önyargısız empati bu üçlüyü ne kadar olumlu ya da olumsuz kullandığınız ile ilgili.
    Hayata bakışınız ne kadar analiz edebiliyorsunuz.
    İnsanlara ne kadar tahammül edebiliyorsunuz
    Sizi tanımak isteyen veya sizinle zaman geçirmek isteyenlere ne kadar izin verebiliyorsunuz.
    En önemlisi ise siz hayatınızda nasıl bir insan istiyorsunuz ve ona ne kadar değer vereceksiniz.

Düşünün karar verin ve uygulayın
    İşte o zaman değişecek her şey.
    Gözünüzle bile göreceksiniz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kurtulun şu aşağılık psikolojisinden demek ki seni beğeneni sen istemedin , senin beğendiğinle olmadı ya da soğuk mizaçlı birisin çekiniyorlar açılamıyorlar, kafa dengi birisi çıkmadı, veya çok seçici kriteri olan birisin veya içe dönük, birisin sosyal ortamlara girmediğin için yeni birleriyle tanışma imkanın yok ki rsimdeki sensen çirkin değilsin. Biraz şans işi, ama illa ki var Bunun çirkinlikle alakası yok engelli bile olsan sevgi aşk bulabilirsin

https://www.youtube.com/embed/im0f1ChXFNQ
    0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu soruyu dün birisi daha sormuştu ona yazdığım kopyaladım rsimdeki sensen çirkin değilsin ondan yazıyor, seninde çirkin olduğunu sanmam bence kompleks yapmışssın uzman desteği al, gönül aka da konar. b... oka da bunun tiple alakası yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Video neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çirkinlikle ALAKASI YOK sevgili bulmanın , ENGELLİ BİLE OLSAN SEVGİLİ, SEVGİYİ AŞKI BULABİLİRSİN VİDEOYU BU yüzden koydum.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

67

Cevap

123

Cevap

• _Maidetta_
    _Maidetta_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Biraz çevreyle alakalı.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Evet maalesef dış görünüşle ilgili

0
    0 Yorumla
  • sudekoo
    sudekoo Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Allah yarattığı herkesi, her şeyi sanatlı ve güzel yaratmıştır. Tekrar ediyorum sanatlı ve güzel. Asrın güzellik anlayışına göre yaratmadı. Rengarenk ve çok farklı güzellikteyiz her birimiz. Kendimize çirkin demek ne haddimize? Bu cesedimiz sadece bir emanet. Gün gelecek ondan da ayrılacağız. İnanları ve kitapları kapağına göre yargılamayı bıraksak artık diyorum. İşte bu yargılayıcı zihniyetler sebebiyle insanlar kendini çirkin ve değersiz zannediyor. Aldırma tatlım bu algı oyunlarına. Sen de yaratılan her şey gibi emin ol çok güzelsin. Seni seven karakterini sevsin, dış görünüşünü yani cesedini sevdiği için seninle evlenmek isteyen onlarca talip mi istersin yoksa seni gönülden seven, tırnağına zarar gelse incinen bir kişi mi? Karar senin 😉

1
    0 Yorumla
  • Nurella17
    Nurella17 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Öncelikle çirkin kadın yoktur, mükemmel insanda yoktur. Kusur ararsan bulursun. Ama birini seversen onda kusur bulamazsın. şu an belki aynaya baktığında sen kendini beğenmiyorsun kendinde kusur arıyorsun. Ama insan sevildiğini hissettiğinde aynaya baktığında o kusurların hiç birini görmez. İnsan sevildikçe güzelleşir.. Kendinle barışık olmalısın bence birine de ihtiyaç duyma olsun diye sevgili olma yani yalnızda yürünür bu yollarda. Sürekli hayatına birileri girip kötü anılar bırakmasındansa zamanı geldiğinde ruh eşini bulup güzel bi ilişki yaşaman en güzelidir belkide.

2
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Çirkin olduğunuzun kanaatine nasıl vardınız acaba? Kişisel bakımınıza önem veriyorsanız, kilonuza dikkat edip spor yapan biriyseniz, giyim tarzınızı bilen ve şık giyinen biri bence asla çirkin olmaz hele bir kadın asla yani. Bu durum aslında özgüven ile alakalı da bir durum. Kendinize yeterince güvenmiyor ve sevmiyorsanız böyle hissetmeniz normal ama düşünceniz yanlış. Ne demişler çirkin kız yoktur, kendine bakmayan kız vardır. Bu söz aynı zamanda erkekler içinde geçerlidir. Kendinize ve bakımına önem verirsen daha çok güzel olabilirsin. :)

1
    0 Yorumla
  • MERGENx
    MERGENx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 62%
    +1 yıl

Bence güzellikle değil sosyallikle alakalı bir durum bu ve bir de özgüven. Birde ne ye göre güzel kime göre çirkin. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır bence çirkin kadın da, çirkin erkek te yoktur ama özgüvensiz antisosyal kadın ve erkek vardır ve bu işlerde şansları kaf dağında gezer.

3
    0 Yorumla
  • BirKadehTutku
    BirKadehTutku Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba

Evet fizik önemli. Ama fizik zaman içinde geliştirilebilir ve körelebilir özellikte olduğu için etkisi düşük. Bakımlı olursunuz, spor yaparsınız, estetik ameliyat olursunuz güzel olursunuz.

İlişkiler de en önemli faktörler sosyallik ve iletişim ve güçlü benlik algınızdır. Benlik algınızı arttırdığınız diğer iki durumu da sağlamış oluyorsunuz zaten.

1
    0 Yorumla
  • halil233
    halil233 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır bence alakasi yok ben mesela o kadar çirkin değilim fakat hangi kızla konuşsam bana hep arkadaş gözüyle dost gözüyle bakarlardı. ben bunun sebebini araştırdım bir kızla meğersem dertlesmeyecekmisiz bir kıza derdimizi anlatmaycakmisiz garip işler ama böyle bence illaha kaçırdığın bir nokta vardır benim gibi😂

1
    0 Yorumla
  • Hassigome
    Hassigome Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Bende 22 yaşına gireceğim reel hayatta hiç sevgilim olmadı daha. çünkü birinden hoşlansam genelde bana bakmaz diye düşünürdüm. yani kendimi kusurlu görürdüm. egoist değildim özgüveni de düşük biriydim. ilişkim olsa dahi bitme ihtimali olduğu için yürütememe ihtimalim olduğu için bunu da yaşamak istemeyecegim için ilişki düşüncesini geri plana koyarak yaşadım. ben bir kızın benimle ilgilendiğini hissetmedim. ilgilenen biri olsaydı öncelikle gelip arkadaş olmayı kesin denerdi. neyse şu sıralar hiçbir ilişki yürütebilecegimi de sanmıyorum. olmayınca olmuyor kabullenmek lazım. ben kendimi anlattım şimdi senin soruna cevabım şu, bence asla seni dış görünüşün yüzünden seni secen biriyle olma! çünkü eğer seni seçme nedeni sadece bu ise, sadece ona güzel gözükmen ise, yarın başka birini beğenirse seni birakabilir. veya sen yaşlandığın zaman sevgisi gidebilir. ne de olsa dış guzellik kalıcı değil. o yüzden seni sen olduğun için seven biriyle olmanı daha doğru görürdüm.

0
    0 Yorumla
  • kokluertugrul27
    kokluertugrul27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla incitmeyecek seni gecici gozuyle bakmayacak seni helali gozuyle bakacak hicbir kusurunu asla yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek gozu senden baskasini gormeyecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin

0
    0 Yorumla
  • sgnfawVAEB
    sgnfawVAEB Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Cirkinlikle hiçbir alakası yok her malın mutlaka alıcısı vardır 😂
    Şaka bir yana kalsın artık günümüzde dış görünüşe çok önem veriliyor ki artan namus kavramı artık neredeyse kızların %98 inde yok özellikle üniv. Mezunu ise şahsen artık evlenmek diye bir kavram düşünmüyorum bu ülkede çünkü hiçbir kız güven vermiyor 😇
    Diyeceğim o ki namuslu bir kizsan mutlaka bir yerden nasibin çıkar merak etme.

0
    0 Yorumla
  • abraham02
    abraham02 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

çirkin ya da güzel olmakla alakalı değil sevda ya da aşk
    zamanla alakalı daha doğrusu, doğru kişiyle alakalı
    şöyle söyleyim sevince sevdiğin zaten dünyanın en güzel insanı oluyor
    bir tebüsüme aşık olursun sana bakışına aşık olursun
    yani kişi sevince illa bişey vesile oluyor ve herkesin doğrusu bir yerde zamanın gelmesini bekliyordur
    ve sana bi sır vereyim emin olki çirkin insan daha çoık kolay sevgili yapıp evleniyor
    yani şöyle güzel olan yakışıklı erkekten çok çirkin erkek tercih eder yakışıklı olan çirkin kızı tercih eder
    amaçmı kendisinden başkasına bakmasın diye...
    :)

0
    0 Yorumla
  • ciiccceek
    ciiccceek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl

Arayan belasınıda bulur mevlasınıda.. demek ki aramamısın bu zamana kadar

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biraz öyle çekingenim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ben guzel oldugumu dusunuyorum ama benim de hic olmadi cunku gelenlerin genelde dis gorunus ya da sadece *mcilik olsun diye geldigini dusunuyorum ama beyefendi denk gelmedi mi evet denk geldi ama yanlis zamandi, o hep mutlu olsun artik nasip kismet

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet işte ben de öyle birini istemiyroum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O yuzden uzulme yani ben de 24 yasindayim yukarda saydigim gibi olcaksa olmasin ya zaten olmasa da olur yani benim icin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynne öyle ama evlenmek için istyorumn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben de baska bir sey icin degil yani ahahah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bazıları başka şeu için

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Benimde burnum yamuk biraz, foto felan çekmek istemiyorum ne bileyim neredeyse hiç özgüvenim yok bende istiyorum sevgilimin olmasini 188 boyunda esmer sayılırım az da yakışıklı sayılırım ama benimde hiç olmadı bir kere sevdim reddeldim sonra da kimseye ilişmedim ama artık ilişeceğim sıktı artık en azından mesajlaşacagim kız olsun.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nasip kısmet artık ya dediğin gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayırlısı böyleymiş diyelim

Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Şu anki günümüzün insanlarında Evet sadece dış görünüş önemli olduğu için mümkün diyebiliriz

1
    0 Yorumla
  • narkozxyz
    narkozxyz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben pek yakışıklı biri degılım ortalama bir tıpım var ancak çok tıtız çok temız bir insanım ve üniversite terkim ancak girişimci bir insanım boyum 1.75 kız arkadaşım çok güzel çok başarılı tıp okuyor ayrıca boyuda fizigıde çok iyi 1.72 boyunda. tıple alakası yok bu işin net. Güven kardeşim Güven erkek kendine güvenecek

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben kızım

Yorumla
    • narkozxyz
      narkozxyz
      +1 yıl

Sende güveneceksin bu kadar basit

Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Sevgili bulmak zor değil, güvenmek zor.
    Ayrıca toplum yüzünden zor

Yan baktın diye adamı dövüyorlar
    Ula kız şikayetçi olmasa bile namus namus diye dövüyorlar

Zorla güzellik olmaz
    Toplumun yaptığı namus diye zorla dövmesi

1
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Güzellik değil gösteriş tamamen 2 elma düşün dışı ğöynümüş ama içi tadı güzeldir kimse o elmayı yemez dışından dolayısı ile diğeri ise dışı çok iyi ama olmamış tadı kötüdür iyi olan değil kötü olan tercih ediliyor malasef devir değişti.

0
    0 Yorumla
  • Lucky-Luke
    Lucky-Luke Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Az biraz göze güzel görünmekle alakası var. Yani eli yüzü düzgün, bir kusuru olmasın diye bakarlar insanlar. Kimse de yalanlamaz bunu. Üzerine karaktere bakılır.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok sosyal değilim onla da alakalı olabilir mi

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Sosyal olmamakla ve doğru kitleyle sosyal olmamakla ilgili olabilir.

Yorumla
  • kadooffical
    kadooffical Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 94%
    +1 yıl

Karşındaki kişinin kafa yapısıyla alakalı sis eminim ki çok güzelsin 💞💝🤍

1
    0 Yorumla
  • lovestoryyy
    lovestoryyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.

Yani dış görünüşe önem verildiği doğru ama bazı insanlar karakteri duruşuyla bile etkiliyebilir görünüş olarak iyi olmasa bile

2
    0 Yorumla
  • чαvrumnєrdєsín
    чαvrumnєrdєsín Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Aramakla da alakalı biraz bu işlere vakit ayırırsanız olabilir.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç ayırmadım bu yaşıma kadar

Yorumla
  • Sensitive_Kind
    Sensitive_Kind Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.

Çirkinlik insanın kalbinde, dilinde ve hareketlerindedir. Yüz ya da fizik güzelliği dedikleri şey yanılgıdır. İnsanın beynini kontrol edemeyip hormonlarına yenik düşmesidir.

0
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.

Daha çok ozgyvenle alakalı. Etrafta görüyorum şişko tipler mis gibi delikanlilarla takılıyor sevgili oluyor. Az kendinize güvenin ya

0
    2 Yorumla
    • handsomekaanbabaxxx
      handsomekaanbabaxxx
      +1 yıl

Benim busram kiloluydu ama alinmasin😅😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@handsomekaanbabaxxx haha

Yorumla
  • Gamsızzbey
    Gamsızzbey Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Merhaba

Bu işler sadece güzellikle karizmayla alakalı değil fakat girişken olmalısın insan içine karışmalısın kendini ispatlamalısın kendinin varlığını çevrendekilere hissettirmen lazım

0
    0 Yorumla
  • marshmalow067
    marshmalow067 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

En azından benim için Şöyle

Güzellik bir yere kadar önem taşır demek istediğim içi güzel olucak sana senin değerli oldunu hissettirecek biri önemli

Yani Sevgili bulmak güzellikle alakalı diyebilirim Güzellik için İçine bakıcaksın hissediceksin...

0
    0 Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Evet güzellikle alakalı. erkekler güzel bulmadıkları kadınlarla tanışmak istemiyolar. iç güzellik de önemli ama dışını beğenmeyen iç güzelliğini öğrenmek istemiyo zaten

1
    0 Yorumla
  • Pandamsı_642
    Pandamsı_642 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Galiba öyle biz erkekler de bu durumdan yakınıyoruz tipsiz isen sevenin olmuyor. Ben tipe bakmıyorum ama bana gelen bakıyor. Tipsiz buluyorum çoğu zaman kendimi artık

0
    0 Yorumla
  • MertKayaci96
    MertKayaci96 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çirkin olduğumu nereden biliyorsun. Senin yüz olarak nasıl göründüğünü bilmeden buna burada nasıl cevap verebiliriz. Belki de yanlış düşünüyorsun.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

22 yaşında hiç sevgilisi olmayan biri işte

Yorumla
    • MertKayaci96
      MertKayaci96
      +1 yıl

Bazen erkekler çok aşırı güzel kızlara da yaklaşmaya çekinirler. Belki çok güzelsin ve erkekler sana açılmaya çekiniyorlar ya nasıl olsa bu beni sevmez. Ben buna yaklaşamam beni beğenmez. beni zaten kabul etmez gibi duygularla belki erkeklerin sana yaklaşmasına imkan olmamışta olabilir. belki de çok yanlış düşünüyorsun. Belki de aksine güzelsin. Ne biliyorsun. Güzeller de yalnızdır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belki de

Yorumla
    • MertKayaci96
      MertKayaci96
      +1 yıl

Ya da hiç göz önünde olmayan bir kızsın. Yani seni birtakım seninle ilgilenmek isteme potansiyeli olan erkeklerin görebileceği ortamlara çıkmıyorsun. pek evden çıkmıyorsun. pek aktif sosyal medya kullanmıyorsun gibi olabilir mi. Belkide sorduğun sorunun cevapları bunlar.

Yorumla
  • Tuğçetoffee
    Tuğçetoffee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Bende 22 yaşındayım 😄aman ne gerek var sevgiliye sıkıcı geliyor

1
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç olmadı mı

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

Hiç 😄😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çirkin misin

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

Ortayım aslında çirkin de değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Acaba soğuk muyuz

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

Bilmem çokta değil aslında seveceğim birisini istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Telifi eden oldu mu

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

Oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana da oldu sen neden kabul etmedin

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

İçimden gelmedi içimde kıpırtı olmadı bende yok dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

E ben bu djxbxb

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

😅 benziyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynıyız ndbd

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

😅ne güzel işte aynı olmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne olacak böyle basıl evlenmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlencez

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

😅😅ikimizde kızız nasıl olcak 😅😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok yaw nasıl evlencez yani nerden bulcaz diye dedim hahahahah ikimiz evlenelim demek istemedim

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

Ay ben yanlış anladım 😅😅 kafa gitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunlar hep yokluktan n

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

Bilmem vallaha 😅neyse hayat ne getirir bilinmez

Yorumla
  • Bunasıl_iş
    Bunasıl_iş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Biçok nedeni olabilir ama güzellik önemli bir faktör

2
    0 Yorumla
  • Ysf32848
    Ysf32848 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 90%
    +1 yıl

Bir mini etek bir gogus dekoltesi kirmizi ruj biraz allik biraz fondoten yapinca seksi guzel kiz oluyor.

0
    0 Yorumla
  • yarikizyarierkek
    yarikizyarierkek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 63 , eic 100%
    +1 yıl

degil tabii ki ama bazilari icin dis gorunus olmazsa olmaz iyi ki herkes icin dis gorunus oncelik degil

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Ortalama bir tipteysen kesinlikle sana talip birileri olur. Biraz iletişime açık olman yeterli.

0
    0 Yorumla
  • ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
    ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Yok knk onunla alakası yok çözemediğimiz başka şey var ama hayırlısı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne zaman çözeriz ncjcnc

Yorumla
  • djvkskckz
    djvkskckz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.

Yok bence beni beğenen hoşlanan insan var ama ben açılamıyorum işte dengim değiler henüz doğru insanı bulmadığımı düşünüyorum ')

0
    0 Yorumla
  • Ildır35
    Ildır35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 56 , eic 96%
    +1 yıl

Benim için Akıl ile alakalı.

Güzellik bir müddet sonra alışılan şey.

Mal karı çekilmez.

0
    0 Yorumla
  • Titieys
    Titieys Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Tip, statü, para...:'(

İşte bu üçlü arasında herkesi kazansan da ruhunu, benliğini kaybediyorsun..

0
    0 Yorumla
  • Kirginimcokk0
    Kirginimcokk0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Bnce oyle benim de olmadi muhtemel ya çok iyisin ya da cirkinesin

0
    8 Yorumla
    • halil233
      halil233
      +1 yıl

Sen çirkin değilsin ki 😊

Yorumla
    • Şehzade60
      Şehzade60
      +1 yıl

Valla abla böyle diyonuz hep ondan sonra en iyi dış görünüşe sahip kisiyi bulmaya xalisiyonuz yalan

Yorumla
    • Kirginimcokk0
      Kirginimcokk0
      +1 yıl

Bilmiyorum

Yorumla
    • halil233
      halil233
      +1 yıl

@Şehzade60 haklısın knka sana hak veriyorum bu konuda yaşadım çünkü...

Yorumla
    • dogan22
      dogan22
      +1 yıl

Dostum emekliliğini bekleyen bezgin kimya hocası gibi durma. Gülümse biraz.

Yorumla
    • Kirginimcokk0
      Kirginimcokk0
      +1 yıl

Emekliliğini bekliyorum ghhj şimdiden

Yorumla
    • dogan22
      dogan22
      +1 yıl

Gaza gelip istifa etme. Böyle devam o zaman. Doğru yoldasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@dogan22 sakin olun 😂

Yorumla
  • mint__yesili
    mint__yesili Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Güzellik özgüven karakter zekayla ve zihniyetle alakalı bence

Herbirinden biraz olmalı yani hiç değilse

1
    0 Yorumla
  • eskici49
    eskici49 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 80%
    +1 yıl

Biraz öyle günümüz de erkekler de kadınlar da güzelliğe önem veriyor maalesef
    Neden çirkin olduğunu düşünüyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gothroc
    Gothroc Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Evet güzellikle alakası var ama öyle düşünme yani sadece ondan ibaret değil.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyle alakalı

Yorumla
    • Gothroc
      Gothroc
      +1 yıl

iletişimin, konuşman, kişiliğin vs.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben biraz utangaçım

Yorumla
    • Gothroc
      Gothroc
      +1 yıl

illa başka bir şeyde vardır işte onu diyorum

Yorumla
  • Tubiqqq
    Tubiqqq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 71%
    +1 yıl

Ne alaka be düşünme öyle sevkşne bak sevgiyle olmuyor her şey

1
    0 Yorumla
  • 126Pınar
    126Pınar Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Güzellerin hepsi bulamıyor ama çoğunlukla onların var evet. Dış görünüşe bakıyorlar çoğunlukla

1
    0 Yorumla
  • sourcandyyy
    sourcandyyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır iletişim kurmayı da bilmek lazım özgüvenli olmak falan çok şey var

1
    10 Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Zeki olmak lazım karşıdakinin söylediklerini dikkatle kavrayabilmek lazım

Yorumla
    • sourcandyyy
      sourcandyyy
      +1 yıl

Katılıyorum doğru diyosun

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Mal insanlar insanı yıpratıyorlar, madem kendi dünyaları var gidipte başkasına yanaşıp ilişki kurmasınlar, bazıları istiyorki hem kendi dünyalarını yaşasınlar hemde birileri uydu gibi etraflarında olsun

Yorumla
    • sourcandyyy
      sourcandyyy
      +1 yıl

Neden böyle dedin sana yapmışlar sanki , biri mi üzdü se

Yorumla
    • sourcandyyy
      sourcandyyy
      +1 yıl

Seni

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Evet öyle maalesef tecrübemden konuşuyorum

Yorumla
    • sourcandyyy
      sourcandyyy
      +1 yıl

Onlar doyumsuz sanki biraz.. o da olsun bu da olsun
      Karşıdakinin duygularını düşünmeyenler
      Bence burada tanımadığın birine anlatıcak kadar önemli bile olmasınlar, geride bırak ve güzel şeyler konuşarak yeni insanlarla tanışmaya bak senin için daha iyi olmaz mı

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Mesele şu ki konu konuyu açıyor misal bu soru sonra senin cevabın sonra benim hatırladığım tecrübelerim vs.

Yorumla
    • sourcandyyy
      sourcandyyy
      +1 yıl

Biraz zaman geçtikten sonra bi şeyler hatırlatsa da üzülmemeye başlıyosun, sonra o şeyler de hatırlatmamaya başlıyo zamanla geçicek dert etme
      Hem bi dahakine öyle insanlarla karşılaşınca anlayabiliyosun, senin tekrar üzmelerine izin verme senin için en iyisi olsun

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Öyle tabi ama tekrar tekrar aynı durumlara düşmemek için tecrübeyi hatırlamak gerekir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Güzellikle âlâkalı olsaydı benim sevgilisiz günüm geçmezdi 😂 Şaka şaka
    Ne çirkinlerin sevgilisi var

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle mi gerçekten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi canım kısmet işi, üzme bunun için kendini. ☺

Yorumla
  • varus55
    varus55 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

olabilir sen daha iyisini bilirsin de kimisi cirkin olsa bile yakisikli ariyor

0
    0 Yorumla
  • Hakan32-34
    Hakan32-34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Yooo Türkiyede nefes almakla alâkalı, sen nasıl bulamadın😂

0
    28 Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Bu görüşe katılmıyorum.

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Ee teklif etmede bile suçlarsanız tabi etmezler artık😄sonunda başardınız yani

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Ben suçlamam neden suçlayayim. Sonuçta seni sevmiş ve sana açılmış. Sevmek kötü bir şey değil. Eğer ben ona bir şey hissetmiyorum güzel dille söylerim.
      Ama insana umut verip sonra açıldıktan sonra reddeden insanlardan nefret ediyorum

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Haa şöyle bravo sana ya güzel dille teşekkür ederim ben düşünmüyorum demek yeterde artar ama bazıları yaygara koparıyor o umut verenlerde cesur değil napacan yüreksizi yine yarıyolda bırakır seni. Aşka yürek lazım yürek

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Kesinlikle yürek lazım. Hayatımda ilk defa birini sevdim yüreksizmiş ne yapalım. O yaygara koparanları da anlamıyorum. Kötü bir şey değil yani. Belki seni o kişi kadar kimse sevmemiş sen neden onu aşağılıyorsun ki sonuçtan o da insan bir kalbi var. Kendini nasıl hisseder insanlar gerçekten kendinden başka kimseyi düşünmez olmuş.

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Yani sırf ego manyağı dolu ya hele bi tanesi iş gereği konuştuk ya baktım baya samimi çay kahve getirdi bi saat sohbet etti telefon numaramı istedi sonra bende telefondan mesj atmıştım hoşlandım senden diye vaay sen iyimisin saçmalama diye mesj attıydı. bi taneside çok hoşuma gitmişti gezmeye davet ettim beni şıkayet etmiş ordakilere başım belaya girecekti haah böyle kızları naparsın sen erkek olsan

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Valla yüzde yüz haklısın. Zaten senden telefon numarani istiyor yani bu bir nevi ben sana karşı boş değilim adımı attım sen devam et gibi. Ama attığı mesaj çok saçma. Şikayet ne ya tövbe tövbe. Ben erkek olsam deli olurdum herhal. Kız olsun erkek olsun dengesiz insan çok

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Ablama soruyorum öyle kızlar sıkıntıdan konuşmuştur orada diyor güvenlik işinde sıkılmıştır ondandır diyor , artık kimin hoşlanıp hoşlanmadığınıda bilmiyoruz erkek gibi kim olursa sohbet ediyorlar ya bari kızmadan reddet demi yani. öyle işte

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Doğru. Şahsi olarak ben erkeklerle yakın arkadaşlık yapmam. Eğer cidden birini seversem ona yakın olurum ama bunda da mesafe olur tabii ki. Tamam sohbet ayrı telefon numarasınu istemek ayrı bence. Aynen güzel dil çok güzel bir şey ama bu zamanda çok az kişide var

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Yani iki saat ailemi geçmişimi sordu ekonomik durumumu öğrendi sonra zart vazgeçti. öncesinde beni görür görmez tel numaramı istemişti sonra tınn oldu

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Bence ilk baş sana karşı boş değildi ama sonradan değişmiş olabilir. Ya da seni ailesinden biri için beğenmiş olabilir.

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Aynen öyle ilk başta hoşlandı sonra vazgeçti ailesinde kimse yok o para durumunu taktı. ben zaten güvenmedim hemen çünkü çok güzeldi çok hem yüz hem fiziken sonra mesajında bana erkek arkadaşım var dedi

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Tamam para kısmını anladım da. Senin erkek arkadaşın var madem neden başka bir erkeğin numarasını istiyorsun ki

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Aynen bende ona kızdım ama akıllıyım kaptırmadım kendimi fazla kendine çok güveniyordu çünkü güzel ya hani. birde yay burcuyum diyince ben hoop dedim bu paraya bakar dedim oda boşanmış bi çocuğu vardı bende aynı boşanmışım ama çocuk yok durumlar eşitti yani. sen hangi burçsun peki?

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Iyi yaptın kendini kaptırmamakla ben başak burcuyum

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Hımm başak burçları iyi olur ya annem de başak bircu

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Teşekkürler 🙂

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

@laviniaa0Q Hımm sen gizli üye olarakta yazansın anladıımm😂. Ricaa ederiimm

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Evet benim

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Memnun oldum bu arada

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Bende memnun oldum. nerelisin sen

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Adıyaman ya siz?

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Hıhı bak şimdi merak ettim seni😊profilden seni görebilirmiyim

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Kusura bakmayın ama gizli kalmayı tercih ediyorum.

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Bende mersinden

Yorumla
    • laviniaa0Q
      laviniaa0Q
      +1 yıl

Güzel şehir

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Aynen güzel burası bi gün gel gezdirim seni istersen

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Hımm anladım gizli kalmak istiyon. merak ettim nasıl bir kızssın peki güzelmisin😉yüzün boyun kilo ten rengin nasıl? genelde başaklar güzel olur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Alaykası yok. Zira çok çirkinler; çok yakışıklı erkekleri tavlıyorlar. ÇÜNKÜ Türk erkekleri, abaza. Nefes alsın yeter diyen, çok erkek var. Yani İş, tamamen sende bitiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gustilzere
    Gustilzere Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Şansla alakalı nasipsizsen eğer güzel değil ne olursan ol hicbirsey sana yar olmaz

0
    1 Yorumla
    • bunlar_hep_meraktan
      bunlar_hep_meraktan
      +1 yıl

barıs arduc un evlendıgı cokmu guzel dımı

Yorumla
  • Butter_flyy_
    Butter_flyy_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yok be cirkinlerin var asıl bu başka bir şeyle ilgili bende bulamadım sjsjsj

0
    2 Yorumla
    • bunlar_hep_meraktan
      bunlar_hep_meraktan
      +1 yıl

:) cırkın sansı lazım

Yorumla
    • Butter_flyy_
      Butter_flyy_
      +1 yıl

@bunlar_hep_meraktan güzellere nazar değiyor shsjjs

Yorumla
  • angeldensetsu45
    angeldensetsu45 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

yok gönlünle alakalı, saf mısınız olm her şey güzellik/yakışıklılık/para ekseninde dönüyor

0
    2 Yorumla
    • Sordumistee
      Sordumistee
      +1 yıl

Keşke gönülle alakalı olsaydı

Yorumla
    • angeldensetsu45
      angeldensetsu45
      +1 yıl

@Sordumistee olmaz

Yorumla
  • Papatyamm_
    Papatyamm_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 71%
    +1 yıl

Yaani günümüz insanlarının çoğu dış görünüşe bakıyo

0
    0 Yorumla
  • whiteangel9696
    whiteangel9696 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

evet %90 tiple ilgili çirkinsen iyi giyinmen ve açık olman şart

0
    1 Yorumla
    • denizdekumtanesiyim
      denizdekumtanesiyim
      +1 yıl

özele gelirmisin

Yorumla
  • sosyopsikopatadam1
    sosyopsikopatadam1 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır değil. Yaşadığın yer, çevren falan hepsi etkili.

0
    0 Yorumla
  • geceler_sessiz0606
    geceler_sessiz0606 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Sevgili bulmak güzellikle bişey değil konuşmak açılmak gibi

0
    0 Yorumla
  • sarısusam
    sarısusam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Benimde olmadı bence hayır belki de zor birisisindir?

0
    0 Yorumla
  • ilgmoztrkk
    ilgmoztrkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Valla ne yalan soyliyim kiz erkek fark etmez. Herkes ilk diş görünüşe bakar ama senin 22 yaşına kadar hiç sevgilin olmamis olmaması senin çirkin olduğun anlamına gelmez bakımsız olabilirsin dışarıdan soğuk duruyor olabilirsin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Soğuk galiba

Yorumla
  • uzzian
    uzzian Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Kolunda olduğun hayatında bir fonksiyon ve anlamı olmayan biri mi derdin?

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgili bulmak güzellikle mi alakalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgili bulmak güzellikle mi alakalı? 23 cevap verildi
Sevgili bulmak güzellik/yakışıklılık ile mi alakalı? 11 cevap verildi
Sevgili yapmak güzellikle mi alakalı? 19 cevap verildi
Sevilmenin tek koşulu güzellik mi? 28 cevap verildi
Aşık olmak güzelliğe mi bağlı? 8 cevap verildi
Sevilmek için güzellik mi şart? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨