- Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik nedir diye sormak lazım önce. Bu devirde güzel olmayan kadın yoktur parasız kadın vardır.
Ben 28 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı ama olmamasının sebebi çirkin olmak değil. Parasız olmak. Suratına badana yapan birçok kadından daha güzel bir tenim yüzüm var. Dudaklarım, burnum yerinde gözlerim güzel yani Türkiye'de mavi-yeşil gözlülere daha çok dikkat ediliyor ya ondan dedim yani yanlış anlama. Ama sevgili edinmek için öncelikle özgüvenli olman gerekiyor. Özgüvenli olmak için paranın olması gerekiyor. Bu kadın ve erkek için de aynı. Senin paran yoksa ailen zengin olmalı. Durumu iyi olmalı ve senin isteklerine karşı çıkmamalılar.
Paran olursa bir sürü kaliteli makyaj malzemesi alırsın, cilt bakım ürünü alırsın. Kilon varsa bölgesel yağlanman varsa (bende var) gidersin iyi bir doktora estetisyene birkaç seansta ister yağ aldırma ameliyatıyla istersen de ameliyat olmadan birçok yöntemle o yağlardan kurtulursun. Yine ailenin durumu iyi olursa onlar da yapabilirler bunu. Bunu yapacak kadar iyi değilse bile gidersin bir spor salonuna spor yaparsın. Beslenme düzenini değiştirirsin. Evde bulgur, pirinç, beyaz ekmek, makarna gibi şeyler tüketmezsin de glutensiz beslenirsin mesela. Kaliteli protein alırsın. Formunu korumak için yaparsın bunu. Sağlıklı beslenmek bile ekonomi gerektiriyor. Daha kaliteli, vücuduna daha uygun güzel, çeşitli kıyafetler alırsın. Arkadaş çevren olur. Sosyalleşirsin. Partilere katılırsın. Bir spor türüyle ya da sanatın bir koluyla ilgilenirsin. Bunun kurslarına gidersin orada seninle aynı zevklere sahip birileriyle tanışırsın. Tanışınca da kaynaşırsın. Onlarla rahatlıkla buluşursun. Cebimde param var mı? Gideceğimiz mekana yeter mi? Giderken üzerime ne giyeceğim, bunu daha önce giymiştim falan diye düşünmezsin.
Fiziksel olarak güzel olmanın bu devirde gerçekten zerre önemi yok. Ben bir sürü estetisyen takip ediyorum. Ben şişman bir kadın olarak benim şu anki vücudumdan daha kötü vücutlar bir giriyorlar ameliyatlara benden daha güzel çıkıyorlar. Ve bu tek seferlik oluyor. Yüz güzelliği derler mesela o da boş. Yüzünün şeklini tipini bile dolguyla değiştiriyorlar. Yanakların topluysa, gıdın varsa jawline yaparlar. Çenen çıkıksa, kayıksa ortodonti bunun için var gidersin halleder. Yüzündeki asimetri aşırıysa bunu bile tamir ediyorlar. Burnun mu yamuk, kemerli mi burun estetiği yaptırırsın olur biter. Bir sürü öncesi sonrası paylaşımı gördüm.
Sevgili olmayı neden istiyorsun bu da önemli? Yani sevgili olmakla birlikte paket halinde bir cinsellik de geliyor. Cinsellik yaşayacak mısın? Yoksa evlenmeden yapmam kafasında mısın? Evlenmeden yapmam kafasındaysan neden böyle düşünüyorsun? Evlenmeden yapmama sebebin namus ahlak gibi bir şey mi yoksa dinen zina yapmak günah olduğu için mi? Din hayatında çok mu önemli? Yoksa ailen izin vermez mi? Ailen serbest bırakan bir aile değil mi? Serbest olabilmek için mi sevgililikte seks yapmam dersin? Bunlar önemli sorular. Çünkü sevgililik çoğu erkek için cinsellik yaşamak hoş vakit geçirmek için, evlilik beklentisinde düşüncesinde olmadıkları bir şey. Çoğu erkek için evlilik evlenmek hem maddi hem manevi bir külfet. Kadın için ise işsizse ve ekonomik özgürlüğü yoksa ekonomik olarak kendisine yetebilirliği yoksa evlilik bir zorunluluk gibi oluyor. Eğer senin sevgililikte bir evlilik beklentin olacaksa bu sevgililik için pek uygun değil.
Özetle özgüven demek para demek, güzellik, bakım, güzel giyinmek para demek, sevgili/arkadaş edinecek ortama girmek sosyalleşme demek para demek, sevgili veya arkadaşı buldun (arkadaş edinmek için de geçerli bu dediklerim) onunla çıkmak, bir yerlere takılmak da para demek, sevgililik ilişkisini özgürce dilediğince yaşamak da senin daimi olarak kendi ayaklarının üzerinde durabilmen demek. Yani sevgiliyle tatile gitmek, akşam çıkmak falan bunlar için anne babayı haberdar etmek lazım. Her anne baba kızları kaç yaşında olursa olsun bekarsa bunlara izin vermiyor. Benimkiler vermez. Onların etkisini kırmak için evden uzaklaşmış olmak lazım.
119 Yorumla
Soran+1 yılParam var da ben öyle makyajla güzel olmak istemiyorum
Soran+1 yılMakyajla herkes güzel olurn
- +1 yıl
Ya güzelliği öyle sınıflama. Güzel mi güzel. Erkekler ise konu erkekler gerçekten makyajlı bir yüzle makyajsız bir yüzü ayırt edemiyorlar. Bir sürü ten makyajı yapmış bir kadına işte doğal güzellik bu diyebiliyorlar. Onlar için makyaj kırmızı ruj, koyu renk farlar, takma kirpik eyeliner. 😂 Paran varsa yüzünde hoşlanmadığın ya da bedeninde hoşlanmadığın yerleri iyi bir doktora gidip danışarak estetikle halledebilirsin. Ama eğer yüzünde bariz bir şey yoksa bence yüzüne hiç dokunma. Çünkü yüzün doğal haliyle bir orantısı var. O oranı hiçbir şey yokken bozdurdun mu eskisi gibi olmaz. Ama doğuştan gelen orantısızlık varsa işte onu çözer doktorlar.
Soran+1 yılOna nasıl karar vericem ki bazen diyorum burnum şöyle diye sen abartıyorsun diyrolar, foto da çok kötü
- +1 yıl
Fotoğraflarda çekiş açısı, ışık, poz bunlar çok önemli. Çevrendeki insanlar burnunda bir şey yok diyorsa yoktur. Arkadaşların ne diyor mesela acayiplik var mı kötü görünüyor mu falan. İstersen bir yabancı olarak bana bile bir fotoğrafını yollayıp yorumlamamı isteyebilirsin.
- +1 yıl
Ya da bu siteden bir karşı cinse rica edebilirsin. Sohbet ettiğin birine yollayıp yorumlamasını isteyebilirsin.
Soran+1 yılAtardım da bazen çok güzel çıkıyor bazen çok kötü, tanımadığım kişilere de soruyorum azıcık bir şey var diyrolar, yani abartıyorum belki de
- +1 yıl
O “azıcık bir şey var sanki” diyenler de herkes için geçerli olmaz. Yüzünde bariz bir yapısal bozukluk yoksa bence hiç öyle estetik riskine girme. Ya da bir doktora git. İyi bir doktora sor yani acayiplik var mı falan diye. Ama benim takip ettiğim estetisyenler bile diyor güzel bir yüzü burnu ufak tefek şeyler için yaptırırsan başarı ihtimali %45-50 2. ameliyatta bu oran daha da düşermiş. Yine burnunu yaptırınca ne tarafa doğru yatarsan burnun oraya doğru kayar.
Soran+1 yılHerkes güzelsin diyor ama ben inanmıyorum işte dediğin gibi doktora gitsem, kesin kötü der
- +1 yıl
İyi bir doktora gitsen demez.
Soran+1 yılYazının bir kısmını şimdi okudum ayrıca ben sevgiliyi evlenmek için istiyorum, ahlak ve dini boyutu var ailem çok kısıtlamaz ama ben istemiyorum, bide ben olgun düşünüyorum galiba ille de olsun diye düşünseydim biriyle olurdu. Alkol alması meslea eliyorum hemen, dış görünüşte önemli yalan söylememek lazım. Bakıyorum aşık olmuyorsam görüşmüyorum yani çirkinim mi diyorum ama bende dış görünüşe önem veriyorum herkes veriyor
- +1 yıl
Ben dış görünüşte çok titiz değilim boyu 175-180 arasında olsun, beyaz tenli olsun, kel olmasın, burun çene yapısı bozuk olmasın, zayıf olmasın mesela 80-85 kilo yeterlidir. Alkol sigara kullanmasın, mesleği olsun üniversite mezunu olsun ailevi değerlere önem versin. Ben de evlilik odaklı yaklaşıyorum karşımdaki kişiye
Soran+1 yılSenin oldu mu sevgilin
- +1 yıl
Genel olarak doğru diyorsun gibi geldi. Hep para evet. Küçüklüğümden beri aslında paragöz olmamak için uğraşırdım. Ama belli bi zamandan sonra herşeyin paraya bağlı olduğunu iyice hissedince biraz paragöz olmak gerektiği akla geliyor. Bu platformda biraz açık konuşmak istiyorum. Okuyan kişilerin olgun kişiler olmasını umup kötü tepki almamayı umduğumdan biraz rahatlık geliyor.
- +1 yıl
para kadar, kendini ifade edebilmenin ve anlamaya çalışan birilerin olması da önemli. Ailemden birilerine diyemeyeceğim, açıklayamayacağim çoğu şeyi internette yazıyorum. Çünkü düşüncem çok, bir konuyu açıklamam bile dakikalar isteyebilir. Ama aile içinde bunu bulamadım. Burada yazarken en azından istediğim kadar zamanım var. Ve istersem bir cümleyi kolayca düzeltebilirim. Ve diksiyon sorununa takılmam. Veya ben daha anlatmak istediğimin yarısını bile anlatmadan sanki sözüm bitmiş gibi hemen bir yargıya varıp bana cevap yetiştiren biri yok. Ben ne zaman istersem o zaman mesaj biter.
- +1 yıl
Ve bence internette bazı ortak alanlar insanları karşılaştırır. O yüzden anlaşmak daha basit. İfade etmemek bir çözüm değil. Kendimce dert ifade etmek istiyorum belki anlayanlar olabilir diye. Veya belki birileri de benim gibidir diye. En azından tek olmadığımızı bilelim falan. Bir sorun şu, ben ne abilik ablalık gördüğümü hissettim. Babalık annelik de pek hissettim gibi gelmedi. Aynı zamanda abilik de yapamadım kardeşlik de. Ne oldum belli değil. Şunun kötü bişey olduğunu sanmıyorum; benim kız kardeş hayalim hep oldu ama hiçbir zaman olmayacak bi hayal. bana göre bir erkek olup da kız kardeşi olan şanslıdır. Çünkü kız kardeşim olsaydı ve onu koruyor olabilseydim bi anlamım olacaktı.(ablaya kız kardeş demiyorum abla abladır) kız kardeş dediğim ya benle yaşıt olacak ya da daha küçük.
- +1 yıl
O kişiyi koruyan biri olmak, ona bir şeyler öğretmek, onu mutlu etmek, her zaman yanında olmak, hep sarılmak, hep destek olmak isterdim. ama öyle bişey olmadı. olmayacak. ailenin en küçüğünden olduğum için ve bu saatten sonra başka biri de gelmeyeceği için biliyorum ki olasılığı yok. Asla gerçek olmayacağını bilmeme rağmen hayalini kurduğum bir şeyle yaşamak ve bunu kimsenin anlayacağı yok. Sanki hiç bitmeyecek bi acın vardır ama başkasının görmeyeceği. Kendimi doğru ifade edemesem, ya da karşımdaki anlayamasa, belki de bu yönümü hiç olmadık şeylere çekecek. Anlamayan anlamasın.
- +1 yıl
Üzücü bulduğum tarafını düşününce üzülmem çok kolay oluyo. Normalde öyle pek duygulanan biri de değilim ağlasam anca ayda 1 eder. O da 1 dk. Ne bu hayalin gerçek olmuştur, ne hayatta birilerini memnun etmişsindir, ne ailenden kişiler seninle ilgilenmiştir. Ne de dünyaya ait hissetmişsindir. Ben kendimi o anlattığım kız kardeş ile bulabileceğimi sandım. En büyük hayalim sanırım öyle bir şeydi. O an derdim neyse, tüm sorunlarımı öyle biriyle çözebileceğimi iyi olacağımı sandım. Öyle sanmasaydım, zaten öyle bir hayal kurmazdım.
- +1 yıl
Hayal kurmak bedava ama hayal gücüm çok zayıf. Eğer çok güçlü çok net olsaydı, sanırım gerçekte bulamadığım o kişiyi asla sahip olamayacağım o kişiyi, hayalimde bulmaya çalışır, belki onun gerçek olduğuna inanmak isterdim. Daha küçükken bunu andıran rüya gördüğümde rüya çok güzel gelirdi. Ama uyanıp rüya olduğunu anladığım zaman (sanırım söverdim) emin değilim ama benim için üzücüydü. Şunu da itiraf edeyim, bir erkek kardeş ile o kadar koruyucu olmak ilgilenmek gibi bir hayalim olmadı. Olacağı da yok çünkü huyum böyle. Kız kardeş konusunda hassasım. Bir kıza vurmayı düşünmem ama şöyle komik bir şey de var küçükken abimin kolunu ısırdım.
En İyi Cevaplar
Güzel olan kızı sadece cinsel obje olarak görüyorlar çirkin şansı diyorlar ya gerçekten öyle bir şey var şimdi herkesi etkileyebilecek kızda mutlaka bir şey vardır. Ya cilve ya da açık giyiniyordur vs vs bu liste uzar gider ki ciddi ilişki yasaman için sadece birinin sana özel olarak bakması ilgilenmesi lazım erkeği çekende bu zaten güzellik değil
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellikte kesinlikle değil.
Bu şekilde düşünürseniz hep yanilirsaniz.
Sabır önyargısız empati bu üçlüyü ne kadar olumlu ya da olumsuz kullandığınız ile ilgili.
Hayata bakışınız ne kadar analiz edebiliyorsunuz.
İnsanlara ne kadar tahammül edebiliyorsunuz
Sizi tanımak isteyen veya sizinle zaman geçirmek isteyenlere ne kadar izin verebiliyorsunuz.
En önemlisi ise siz hayatınızda nasıl bir insan istiyorsunuz ve ona ne kadar değer vereceksiniz.
Düşünün karar verin ve uygulayın
İşte o zaman değişecek her şey.
Gözünüzle bile göreceksiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtulun şu aşağılık psikolojisinden demek ki seni beğeneni sen istemedin , senin beğendiğinle olmadı ya da soğuk mizaçlı birisin çekiniyorlar açılamıyorlar, kafa dengi birisi çıkmadı, veya çok seçici kriteri olan birisin veya içe dönük, birisin sosyal ortamlara girmediğin için yeni birleriyle tanışma imkanın yok ki rsimdeki sensen çirkin değilsin. Biraz şans işi, ama illa ki var Bunun çirkinlikle alakası yok engelli bile olsan sevgi aşk bulabilirsin
https://www.youtube.com/embed/im0f1ChXFNQ03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu soruyu dün birisi daha sormuştu ona yazdığım kopyaladım rsimdeki sensen çirkin değilsin ondan yazıyor, seninde çirkin olduğunu sanmam bence kompleks yapmışssın uzman desteği al, gönül aka da konar. b... oka da bunun tiple alakası yok
Soran+1 yılVideo neden
Cevap sahibi+1 yılÇirkinlikle ALAKASI YOK sevgili bulmanın , ENGELLİ BİLE OLSAN SEVGİLİ, SEVGİYİ AŞKI BULABİLİRSİN VİDEOYU BU yüzden koydum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz çevreyle alakalı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet maalesef dış görünüşle ilgili
00 Yorumla Allah yarattığı herkesi, her şeyi sanatlı ve güzel yaratmıştır. Tekrar ediyorum sanatlı ve güzel. Asrın güzellik anlayışına göre yaratmadı. Rengarenk ve çok farklı güzellikteyiz her birimiz. Kendimize çirkin demek ne haddimize? Bu cesedimiz sadece bir emanet. Gün gelecek ondan da ayrılacağız. İnanları ve kitapları kapağına göre yargılamayı bıraksak artık diyorum. İşte bu yargılayıcı zihniyetler sebebiyle insanlar kendini çirkin ve değersiz zannediyor. Aldırma tatlım bu algı oyunlarına. Sen de yaratılan her şey gibi emin ol çok güzelsin. Seni seven karakterini sevsin, dış görünüşünü yani cesedini sevdiği için seninle evlenmek isteyen onlarca talip mi istersin yoksa seni gönülden seven, tırnağına zarar gelse incinen bir kişi mi? Karar senin 😉
10 YorumlaÖncelikle çirkin kadın yoktur, mükemmel insanda yoktur. Kusur ararsan bulursun. Ama birini seversen onda kusur bulamazsın. şu an belki aynaya baktığında sen kendini beğenmiyorsun kendinde kusur arıyorsun. Ama insan sevildiğini hissettiğinde aynaya baktığında o kusurların hiç birini görmez. İnsan sevildikçe güzelleşir.. Kendinle barışık olmalısın bence birine de ihtiyaç duyma olsun diye sevgili olma yani yalnızda yürünür bu yollarda. Sürekli hayatına birileri girip kötü anılar bırakmasındansa zamanı geldiğinde ruh eşini bulup güzel bi ilişki yaşaman en güzelidir belkide.
20 Yorumla
+1 yılÇirkin olduğunuzun kanaatine nasıl vardınız acaba? Kişisel bakımınıza önem veriyorsanız, kilonuza dikkat edip spor yapan biriyseniz, giyim tarzınızı bilen ve şık giyinen biri bence asla çirkin olmaz hele bir kadın asla yani. Bu durum aslında özgüven ile alakalı da bir durum. Kendinize yeterince güvenmiyor ve sevmiyorsanız böyle hissetmeniz normal ama düşünceniz yanlış. Ne demişler çirkin kız yoktur, kendine bakmayan kız vardır. Bu söz aynı zamanda erkekler içinde geçerlidir. Kendinize ve bakımına önem verirsen daha çok güzel olabilirsin. :)
10 YorumlaBence güzellikle değil sosyallikle alakalı bir durum bu ve bir de özgüven. Birde ne ye göre güzel kime göre çirkin. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır bence çirkin kadın da, çirkin erkek te yoktur ama özgüvensiz antisosyal kadın ve erkek vardır ve bu işlerde şansları kaf dağında gezer.
30 Yorumla
+1 yılMerhaba
Evet fizik önemli. Ama fizik zaman içinde geliştirilebilir ve körelebilir özellikte olduğu için etkisi düşük. Bakımlı olursunuz, spor yaparsınız, estetik ameliyat olursunuz güzel olursunuz.
İlişkiler de en önemli faktörler sosyallik ve iletişim ve güçlü benlik algınızdır. Benlik algınızı arttırdığınız diğer iki durumu da sağlamış oluyorsunuz zaten.
10 YorumlaHayır bence alakasi yok ben mesela o kadar çirkin değilim fakat hangi kızla konuşsam bana hep arkadaş gözüyle dost gözüyle bakarlardı. ben bunun sebebini araştırdım bir kızla meğersem dertlesmeyecekmisiz bir kıza derdimizi anlatmaycakmisiz garip işler ama böyle bence illaha kaçırdığın bir nokta vardır benim gibi😂
10 YorumlaBende 22 yaşına gireceğim reel hayatta hiç sevgilim olmadı daha. çünkü birinden hoşlansam genelde bana bakmaz diye düşünürdüm. yani kendimi kusurlu görürdüm. egoist değildim özgüveni de düşük biriydim. ilişkim olsa dahi bitme ihtimali olduğu için yürütememe ihtimalim olduğu için bunu da yaşamak istemeyecegim için ilişki düşüncesini geri plana koyarak yaşadım. ben bir kızın benimle ilgilendiğini hissetmedim. ilgilenen biri olsaydı öncelikle gelip arkadaş olmayı kesin denerdi. neyse şu sıralar hiçbir ilişki yürütebilecegimi de sanmıyorum. olmayınca olmuyor kabullenmek lazım. ben kendimi anlattım şimdi senin soruna cevabım şu, bence asla seni dış görünüşün yüzünden seni secen biriyle olma! çünkü eğer seni seçme nedeni sadece bu ise, sadece ona güzel gözükmen ise, yarın başka birini beğenirse seni birakabilir. veya sen yaşlandığın zaman sevgisi gidebilir. ne de olsa dış guzellik kalıcı değil. o yüzden seni sen olduğun için seven biriyle olmanı daha doğru görürdüm.
00 Yorumla
+1 yılAllah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla incitmeyecek seni gecici gozuyle bakmayacak seni helali gozuyle bakacak hicbir kusurunu asla yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek gozu senden baskasini gormeyecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
00 Yorumla
+1 yılCirkinlikle hiçbir alakası yok her malın mutlaka alıcısı vardır 😂
Şaka bir yana kalsın artık günümüzde dış görünüşe çok önem veriliyor ki artan namus kavramı artık neredeyse kızların %98 inde yok özellikle üniv. Mezunu ise şahsen artık evlenmek diye bir kavram düşünmüyorum bu ülkede çünkü hiçbir kız güven vermiyor 😇
Diyeceğim o ki namuslu bir kizsan mutlaka bir yerden nasibin çıkar merak etme.00 Yorumlaçirkin ya da güzel olmakla alakalı değil sevda ya da aşk
zamanla alakalı daha doğrusu, doğru kişiyle alakalı
şöyle söyleyim sevince sevdiğin zaten dünyanın en güzel insanı oluyor
bir tebüsüme aşık olursun sana bakışına aşık olursun
yani kişi sevince illa bişey vesile oluyor ve herkesin doğrusu bir yerde zamanın gelmesini bekliyordur
ve sana bi sır vereyim emin olki çirkin insan daha çoık kolay sevgili yapıp evleniyor
yani şöyle güzel olan yakışıklı erkekten çok çirkin erkek tercih eder yakışıklı olan çirkin kızı tercih eder
amaçmı kendisinden başkasına bakmasın diye...
:)00 YorumlaArayan belasınıda bulur mevlasınıda.. demek ki aramamısın bu zamana kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle çekingenim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen guzel oldugumu dusunuyorum ama benim de hic olmadi cunku gelenlerin genelde dis gorunus ya da sadece *mcilik olsun diye geldigini dusunuyorum ama beyefendi denk gelmedi mi evet denk geldi ama yanlis zamandi, o hep mutlu olsun artik nasip kismet
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte ben de öyle birini istemiyroum
Cevap sahibi+1 yılO yuzden uzulme yani ben de 24 yasindayim yukarda saydigim gibi olcaksa olmasin ya zaten olmasa da olur yani benim icin
Soran+1 yılAynne öyle ama evlenmek için istyorumn
Cevap sahibi+1 yılBen de baska bir sey icin degil yani ahahah
Soran+1 yılBazıları başka şeu için
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde burnum yamuk biraz, foto felan çekmek istemiyorum ne bileyim neredeyse hiç özgüvenim yok bende istiyorum sevgilimin olmasini 188 boyunda esmer sayılırım az da yakışıklı sayılırım ama benimde hiç olmadı bir kere sevdim reddeldim sonra da kimseye ilişmedim ama artık ilişeceğim sıktı artık en azından mesajlaşacagim kız olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasip
Cevap sahibi+1 yılNasip kısmet artık ya dediğin gibi
Soran+1 yılHayırlısı böyleymiş diyelim
+1 yılŞu anki günümüzün insanlarında Evet sadece dış görünüş önemli olduğu için mümkün diyebiliriz
10 YorumlaBen pek yakışıklı biri degılım ortalama bir tıpım var ancak çok tıtız çok temız bir insanım ve üniversite terkim ancak girişimci bir insanım boyum 1.75 kız arkadaşım çok güzel çok başarılı tıp okuyor ayrıca boyuda fizigıde çok iyi 1.72 boyunda. tıple alakası yok bu işin net. Güven kardeşim Güven erkek kendine güvenecek
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kızım
Sevgili bulmak zor değil, güvenmek zor.
Ayrıca toplum yüzünden zor
Yan baktın diye adamı dövüyorlar
Ula kız şikayetçi olmasa bile namus namus diye dövüyorlar
Zorla güzellik olmaz
Toplumun yaptığı namus diye zorla dövmesi10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Güzellik değil gösteriş tamamen 2 elma düşün dışı ğöynümüş ama içi tadı güzeldir kimse o elmayı yemez dışından dolayısı ile diğeri ise dışı çok iyi ama olmamış tadı kötüdür iyi olan değil kötü olan tercih ediliyor malasef devir değişti.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAz biraz göze güzel görünmekle alakası var. Yani eli yüzü düzgün, bir kusuru olmasın diye bakarlar insanlar. Kimse de yalanlamaz bunu. Üzerine karaktere bakılır.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sosyal değilim onla da alakalı olabilir mi
- +1 yıl
Sosyal olmamakla ve doğru kitleyle sosyal olmamakla ilgili olabilir.
+1 yılKarşındaki kişinin kafa yapısıyla alakalı sis eminim ki çok güzelsin 💞💝🤍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılYani dış görünüşe önem verildiği doğru ama bazı insanlar karakteri duruşuyla bile etkiliyebilir görünüş olarak iyi olmasa bile
20 Yorumla
+1 yılAramakla da alakalı biraz bu işlere vakit ayırırsanız olabilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılHiç ayırmadım bu yaşıma kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinlik insanın kalbinde, dilinde ve hareketlerindedir. Yüz ya da fizik güzelliği dedikleri şey yanılgıdır. İnsanın beynini kontrol edemeyip hormonlarına yenik düşmesidir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok ozgyvenle alakalı. Etrafta görüyorum şişko tipler mis gibi delikanlilarla takılıyor sevgili oluyor. Az kendinize güvenin ya
02 Yorumla- +1 yıl
Benim busram kiloluydu ama alinmasin😅😅
Soran+1 yıl@handsomekaanbabaxxx haha
+1 yılMerhaba
Bu işler sadece güzellikle karizmayla alakalı değil fakat girişken olmalısın insan içine karışmalısın kendini ispatlamalısın kendinin varlığını çevrendekilere hissettirmen lazım
00 Yorumla
+1 yılEn azından benim için Şöyle
Güzellik bir yere kadar önem taşır demek istediğim içi güzel olucak sana senin değerli oldunu hissettirecek biri önemli
Yani Sevgili bulmak güzellikle alakalı diyebilirim Güzellik için İçine bakıcaksın hissediceksin...00 Yorumla
+1 yılEvet güzellikle alakalı. erkekler güzel bulmadıkları kadınlarla tanışmak istemiyolar. iç güzellik de önemli ama dışını beğenmeyen iç güzelliğini öğrenmek istemiyo zaten
10 Yorumla
+1 yılGaliba öyle biz erkekler de bu durumdan yakınıyoruz tipsiz isen sevenin olmuyor. Ben tipe bakmıyorum ama bana gelen bakıyor. Tipsiz buluyorum çoğu zaman kendimi artık
00 Yorumla
+1 yılÇirkin olduğumu nereden biliyorsun. Senin yüz olarak nasıl göründüğünü bilmeden buna burada nasıl cevap verebiliriz. Belki de yanlış düşünüyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşında hiç sevgilisi olmayan biri işte
- +1 yıl
Bazen erkekler çok aşırı güzel kızlara da yaklaşmaya çekinirler. Belki çok güzelsin ve erkekler sana açılmaya çekiniyorlar ya nasıl olsa bu beni sevmez. Ben buna yaklaşamam beni beğenmez. beni zaten kabul etmez gibi duygularla belki erkeklerin sana yaklaşmasına imkan olmamışta olabilir. belki de çok yanlış düşünüyorsun. Belki de aksine güzelsin. Ne biliyorsun. Güzeller de yalnızdır.
Soran+1 yılBelki de
- +1 yıl
Ya da hiç göz önünde olmayan bir kızsın. Yani seni birtakım seninle ilgilenmek isteme potansiyeli olan erkeklerin görebileceği ortamlara çıkmıyorsun. pek evden çıkmıyorsun. pek aktif sosyal medya kullanmıyorsun gibi olabilir mi. Belkide sorduğun sorunun cevapları bunlar.
+1 yılBende 22 yaşındayım 😄aman ne gerek var sevgiliye sıkıcı geliyor
121 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmadı mı
- +1 yıl
Hiç 😄😄
Soran+1 yılÇirkin misin
- +1 yıl
Ortayım aslında çirkin de değilim
Soran+1 yılAcaba soğuk muyuz
- +1 yıl
Bilmem çokta değil aslında seveceğim birisini istiyorum
Soran+1 yılTelifi eden oldu mu
- +1 yıl
Oldu
Soran+1 yılBana da oldu sen neden kabul etmedin
- +1 yıl
İçimden gelmedi içimde kıpırtı olmadı bende yok dedim
Soran+1 yılE ben bu djxbxb
- +1 yıl
😅 benziyoruz
Soran+1 yılAynıyız ndbd
- +1 yıl
😅ne güzel işte aynı olmak
Soran+1 yılNe olacak böyle basıl evlenmez
Soran+1 yılEvlencez
- +1 yıl
😅😅ikimizde kızız nasıl olcak 😅😅
Soran+1 yılYok yaw nasıl evlencez yani nerden bulcaz diye dedim hahahahah ikimiz evlenelim demek istemedim
- +1 yıl
Ay ben yanlış anladım 😅😅 kafa gitti
Soran+1 yılBunlar hep yokluktan n
- +1 yıl
Bilmem vallaha 😅neyse hayat ne getirir bilinmez
+1 yılBiçok nedeni olabilir ama güzellik önemli bir faktör
20 YorumlaBir mini etek bir gogus dekoltesi kirmizi ruj biraz allik biraz fondoten yapinca seksi guzel kiz oluyor.
00 Yorumla
+1 yıldegil tabii ki ama bazilari icin dis gorunus olmazsa olmaz iyi ki herkes icin dis gorunus oncelik degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalama bir tipteysen kesinlikle sana talip birileri olur. Biraz iletişime açık olman yeterli.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok knk onunla alakası yok çözemediğimiz başka şey var ama hayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman çözeriz ncjcnc
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Yok bence beni beğenen hoşlanan insan var ama ben açılamıyorum işte dengim değiler henüz doğru insanı bulmadığımı düşünüyorum ')
00 YorumlaBenim için Akıl ile alakalı.
Güzellik bir müddet sonra alışılan şey.
Mal karı çekilmez.
00 YorumlaTip, statü, para...:'(
İşte bu üçlü arasında herkesi kazansan da ruhunu, benliğini kaybediyorsun..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBnce oyle benim de olmadi muhtemel ya çok iyisin ya da cirkinesin
08 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
@Şehzade60 haklısın knka sana hak veriyorum bu konuda yaşadım çünkü...
- +1 yıl
Emekliliğini bekliyorum ghhj şimdiden
Soran+1 yıl@dogan22 sakin olun 😂
+1 yılGüzellik özgüven karakter zekayla ve zihniyetle alakalı bence
Herbirinden biraz olmalı yani hiç değilse
10 YorumlaBiraz öyle günümüz de erkekler de kadınlar da güzelliğe önem veriyor maalesef
Neden çirkin olduğunu düşünüyorsun00 YorumlaEvet güzellikle alakası var ama öyle düşünme yani sadece ondan ibaret değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyle alakalı
Soran+1 yılBen biraz utangaçım
Ne alaka be düşünme öyle sevkşne bak sevgiyle olmuyor her şey
10 YorumlaGüzellerin hepsi bulamıyor ama çoğunlukla onların var evet. Dış görünüşe bakıyorlar çoğunlukla
10 Yorumla
+1 yılHayır iletişim kurmayı da bilmek lazım özgüvenli olmak falan çok şey var
110 Yorumla- +1 yıl
Zeki olmak lazım karşıdakinin söylediklerini dikkatle kavrayabilmek lazım
- +1 yıl
Katılıyorum doğru diyosun
- +1 yıl
Mal insanlar insanı yıpratıyorlar, madem kendi dünyaları var gidipte başkasına yanaşıp ilişki kurmasınlar, bazıları istiyorki hem kendi dünyalarını yaşasınlar hemde birileri uydu gibi etraflarında olsun
- +1 yıl
Neden böyle dedin sana yapmışlar sanki , biri mi üzdü se
- +1 yıl
Seni
- +1 yıl
Evet öyle maalesef tecrübemden konuşuyorum
- +1 yıl
Onlar doyumsuz sanki biraz.. o da olsun bu da olsun
Karşıdakinin duygularını düşünmeyenler
Bence burada tanımadığın birine anlatıcak kadar önemli bile olmasınlar, geride bırak ve güzel şeyler konuşarak yeni insanlarla tanışmaya bak senin için daha iyi olmaz mı - +1 yıl
Mesele şu ki konu konuyu açıyor misal bu soru sonra senin cevabın sonra benim hatırladığım tecrübelerim vs.
- +1 yıl
Biraz zaman geçtikten sonra bi şeyler hatırlatsa da üzülmemeye başlıyosun, sonra o şeyler de hatırlatmamaya başlıyo zamanla geçicek dert etme
Hem bi dahakine öyle insanlarla karşılaşınca anlayabiliyosun, senin tekrar üzmelerine izin verme senin için en iyisi olsun - +1 yıl
Öyle tabi ama tekrar tekrar aynı durumlara düşmemek için tecrübeyi hatırlamak gerekir
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzellikle âlâkalı olsaydı benim sevgilisiz günüm geçmezdi 😂 Şaka şaka
Ne çirkinlerin sevgilisi var12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi gerçekten
Cevap sahibi+1 yılTabi canım kısmet işi, üzme bunun için kendini. ☺
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. olabilir sen daha iyisini bilirsin de kimisi cirkin olsa bile yakisikli ariyor
00 Yorumla
+1 yılYooo Türkiyede nefes almakla alâkalı, sen nasıl bulamadın😂
028 Yorumla- +1 yıl
Bu görüşe katılmıyorum.
- +1 yıl
Ee teklif etmede bile suçlarsanız tabi etmezler artık😄sonunda başardınız yani
- +1 yıl
Ben suçlamam neden suçlayayim. Sonuçta seni sevmiş ve sana açılmış. Sevmek kötü bir şey değil. Eğer ben ona bir şey hissetmiyorum güzel dille söylerim.
Ama insana umut verip sonra açıldıktan sonra reddeden insanlardan nefret ediyorum - +1 yıl
Haa şöyle bravo sana ya güzel dille teşekkür ederim ben düşünmüyorum demek yeterde artar ama bazıları yaygara koparıyor o umut verenlerde cesur değil napacan yüreksizi yine yarıyolda bırakır seni. Aşka yürek lazım yürek
- +1 yıl
Kesinlikle yürek lazım. Hayatımda ilk defa birini sevdim yüreksizmiş ne yapalım. O yaygara koparanları da anlamıyorum. Kötü bir şey değil yani. Belki seni o kişi kadar kimse sevmemiş sen neden onu aşağılıyorsun ki sonuçtan o da insan bir kalbi var. Kendini nasıl hisseder insanlar gerçekten kendinden başka kimseyi düşünmez olmuş.
- +1 yıl
Yani sırf ego manyağı dolu ya hele bi tanesi iş gereği konuştuk ya baktım baya samimi çay kahve getirdi bi saat sohbet etti telefon numaramı istedi sonra bende telefondan mesj atmıştım hoşlandım senden diye vaay sen iyimisin saçmalama diye mesj attıydı. bi taneside çok hoşuma gitmişti gezmeye davet ettim beni şıkayet etmiş ordakilere başım belaya girecekti haah böyle kızları naparsın sen erkek olsan
- +1 yıl
Valla yüzde yüz haklısın. Zaten senden telefon numarani istiyor yani bu bir nevi ben sana karşı boş değilim adımı attım sen devam et gibi. Ama attığı mesaj çok saçma. Şikayet ne ya tövbe tövbe. Ben erkek olsam deli olurdum herhal. Kız olsun erkek olsun dengesiz insan çok
- +1 yıl
Ablama soruyorum öyle kızlar sıkıntıdan konuşmuştur orada diyor güvenlik işinde sıkılmıştır ondandır diyor , artık kimin hoşlanıp hoşlanmadığınıda bilmiyoruz erkek gibi kim olursa sohbet ediyorlar ya bari kızmadan reddet demi yani. öyle işte
- +1 yıl
Doğru. Şahsi olarak ben erkeklerle yakın arkadaşlık yapmam. Eğer cidden birini seversem ona yakın olurum ama bunda da mesafe olur tabii ki. Tamam sohbet ayrı telefon numarasınu istemek ayrı bence. Aynen güzel dil çok güzel bir şey ama bu zamanda çok az kişide var
- +1 yıl
Yani iki saat ailemi geçmişimi sordu ekonomik durumumu öğrendi sonra zart vazgeçti. öncesinde beni görür görmez tel numaramı istemişti sonra tınn oldu
- +1 yıl
Bence ilk baş sana karşı boş değildi ama sonradan değişmiş olabilir. Ya da seni ailesinden biri için beğenmiş olabilir.
- +1 yıl
Aynen öyle ilk başta hoşlandı sonra vazgeçti ailesinde kimse yok o para durumunu taktı. ben zaten güvenmedim hemen çünkü çok güzeldi çok hem yüz hem fiziken sonra mesajında bana erkek arkadaşım var dedi
- +1 yıl
Tamam para kısmını anladım da. Senin erkek arkadaşın var madem neden başka bir erkeğin numarasını istiyorsun ki
- +1 yıl
Aynen bende ona kızdım ama akıllıyım kaptırmadım kendimi fazla kendine çok güveniyordu çünkü güzel ya hani. birde yay burcuyum diyince ben hoop dedim bu paraya bakar dedim oda boşanmış bi çocuğu vardı bende aynı boşanmışım ama çocuk yok durumlar eşitti yani. sen hangi burçsun peki?
- +1 yıl
Iyi yaptın kendini kaptırmamakla ben başak burcuyum
- +1 yıl
Hımm başak burçları iyi olur ya annem de başak bircu
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂
- +1 yıl
@laviniaa0Q Hımm sen gizli üye olarakta yazansın anladıımm😂. Ricaa ederiimm
- +1 yıl
Evet benim
- +1 yıl
Memnun oldum bu arada
- +1 yıl
Bende memnun oldum. nerelisin sen
- +1 yıl
Adıyaman ya siz?
- +1 yıl
Hıhı bak şimdi merak ettim seni😊profilden seni görebilirmiyim
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama gizli kalmayı tercih ediyorum.
- +1 yıl
Bende mersinden
- +1 yıl
Güzel şehir
- +1 yıl
Aynen güzel burası bi gün gel gezdirim seni istersen
- +1 yıl
Hımm anladım gizli kalmak istiyon. merak ettim nasıl bir kızssın peki güzelmisin😉yüzün boyun kilo ten rengin nasıl? genelde başaklar güzel olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlaykası yok. Zira çok çirkinler; çok yakışıklı erkekleri tavlıyorlar. ÇÜNKÜ Türk erkekleri, abaza. Nefes alsın yeter diyen, çok erkek var. Yani İş, tamamen sende bitiyor.
00 Yorumla
+1 yılŞansla alakalı nasipsizsen eğer güzel değil ne olursan ol hicbirsey sana yar olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
barıs arduc un evlendıgı cokmu guzel dımı
+1 yılYok be cirkinlerin var asıl bu başka bir şeyle ilgili bende bulamadım sjsjsj
02 Yorumla- +1 yıl
:) cırkın sansı lazım
- +1 yıl
@bunlar_hep_meraktan güzellere nazar değiyor shsjjs
+1 yılyok gönlünle alakalı, saf mısınız olm her şey güzellik/yakışıklılık/para ekseninde dönüyor
02 Yorumla- +1 yıl
Keşke gönülle alakalı olsaydı
- +1 yıl
@Sordumistee olmaz
+1 yılYaani günümüz insanlarının çoğu dış görünüşe bakıyo
00 Yorumla
+1 yılevet %90 tiple ilgili çirkinsen iyi giyinmen ve açık olman şart
01 Yorumla- +1 yıl
özele gelirmisin
+1 yılHayır değil. Yaşadığın yer, çevren falan hepsi etkili.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili bulmak güzellikle bişey değil konuşmak açılmak gibi
00 Yorumla Benimde olmadı bence hayır belki de zor birisisindir?
00 Yorumla
+1 yılValla ne yalan soyliyim kiz erkek fark etmez. Herkes ilk diş görünüşe bakar ama senin 22 yaşına kadar hiç sevgilin olmamis olmaması senin çirkin olduğun anlamına gelmez bakımsız olabilirsin dışarıdan soğuk duruyor olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk galiba
Kolunda olduğun hayatında bir fonksiyon ve anlamı olmayan biri mi derdin?
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat