AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Güzel , bakımlı , çekici , dişil enerjili kadın olursan olur
Acelen ne tatlım kovalayanmi var arkanda kendi hayatının fokusu ol bırak saçma sapan sevgili ayaklarını sen kaç cm istiyorsun onu söyle her gün mastürbasyon yapma mesela ara beni ben senin ateşini söndürum iyi saks cekiceksin ama şartım bu
Özgüven karakter tercih tahamül etme bi çok etkili alan var canımm
Erkekler bana çok yaklaşmıyor
Hayır belki hakkın olan seçicilik yüzünden olabilir
Bende çirkin olduğum için sevgilim olmuyor kanka ama sorsan çoğunluk tipe bakmaz 🙃
Ne kadar arkadaşın ve crvren varsa ihtimalin o kadar artar
Önce görsellikle başlar sonra anlayışlı, dengeli bir insansan devam eder ilişki. Yoksa dünya güzeli ol sonra adamı bezdir pişman et guzellik icin bile katlanmıyorlar valla.
dış görünüş ne yazıkki çok önemli tipi olmayan birine bir tek annesi babası bakar
Benimde ayni hiç olmado tipe bakıyorlar herhalde kimse de konuşmak istemiyor konuşsalar anlarlar belki nasıl sevdiğimizi
😍🥰
artık mesele sevmeksevilmekten çıktı bulmak kelimesinemi evrildi
Dış görünüşe önem verdikleri için maalesef ama aynaya bak yinede sen çok güzelsin bu mesajı okuyan kız 🌹
Yalniz kızlar da çok acımasız yazmış. Ama olsun elbet biri vardır kısmetinde acele etme kendine odaklan.
tabiki dış görünüm ile alakalı.. ama 22 yaşta her kız güzel görünür. sizin daha farklı bir nedeniniz olabilir..
we are all made of matter but to people if you are not good looking you dont matter
İngizlcem yok ya
Erkekden erkeğe değişir tipe kimi bakar kimi bakmaz
Sevgilisi olan kxılar hep çok mu güzel
Yok yaa hem güzellik göreceli kavram yani birine güzel gelen öbürüne çirkin gelebilir
Güzellik önemli değil
Veteriner misiniz
Ameliyathane teknisyeniyim veteriner nereden çıktı
Köpek varda ondan
Haaa çok tatlı bir foto
Güzellikle alakalı değil aslında içinin güzelliğiyle alakalı
Bence güzellil degil insanın kalbi temiz olsun yeter
İlk başlarda öyle ama ilerleyen zamanlarda güzelliğin bir önemi olmadığını alamayacaksin
İstersen sevgili yaparsın kendine bence ugraşmamişsindir yoksa kolay bir iş
Yüreğin güzel olsun. İçin güzel fikrin güzel olsun
Ne saçma düşünce lan bu olum siz iyi misin kendinizi sevin önce
instadan takipleşelim konuşuruz bunları Instagram : bluebeautiful_angel
Sadece güzelliğe değil Ama etkilenip konuşuyoruz Doğru Bu arada sen nerede yaşıyorsun?
hahahhaaha foton nerde bakalım görem kaporta nasıl :D bu foto kimin
Şuanki gençlik zaten hep öyle varsa yoksa güzellik orası burası
Alakası yok ve hiç sevgili yapma derim
Evlenmek istiyorum
Tamam bu niyetle başla ve evlen
İşte o niyetle de kimseyi bulamdım
Eminim çok güzelsindir ama çoğu erkek ya aşırı aşırı güzel kızlara ya da onlara yüz veren kızlara bakıyor
Anlayın artık muhabbeti olanlar kazanıyo. Kim neden sadece aksamdan aksama yuzunu gorecegi biriyle birseyler yasasin
@GENTLEMENman dedi ve asla içini bilmediği biriyle sırf tipini beğenmedi diye tanışmak bile istemedi
Ben senin adini yazamicam sana x dicem.
X dedi ve her tanıştığım insanla bir iliski yasamayacağımı bilmeden beni yargıladı.
@GENTLEMENman belki de o insan senin hayatını değiştirecek güzel yönde ama sırf çirkin diye tanımak bile istemiyorsun
Sjsjjsjs Hanım efendi öncelikle sizin beni yaftalamanızı kenara bırakarak size karşı düşüncelerimi daha duru bir halde açıklamak istiyorum. Öncelikle size burada söylemek istediğim şey yüzü güzele 40 günde doyarsında gönlü güz... uzatmadan düşüncem buydu. Ve iliski şansını sırf bir insan güzel diye vermezsin. Öncelikle bir sekilde tanisirsiniz. Sonra sohnet muhabbet olur anlarsiniz ki bu kisiyle güzel bir iliski olabilir. Düşünceler paylaşılıyor, tartisma konulari iç açıcı, kültür seviyesi yüksek vs vs. Bir insanı yanıma sokmamam hakkında ki beni kötüleyen cümlenizi kabul etmiyorum. Size olabildiğonce duru bir dille anlatmaya çalıştım. Umarım anlamışsınızdır. Şimdi sizden ricam bu konuda söylemek istediklerimi anlamadıysanız telefonu kapatım güzel bir uyku çekmeniz. Ama eğer anladıysanız. Size sonsun şükranlarımı sunarak size ayırdığım vakit için bana hüsrana uğratmamanız adına tesekkurlerimi iletiyor ve iyi geceler diliyorum. (Yani yazar diyor ki adım gibi centilmenim ama aynı ısrarı sürdürecek olursanız ağzımı bozucam iyi geceler ☺️)
Bence olmaması daha iyi
Ama sevilmek istiyorum ilgi görmek istiyorum
Sevilmek güzel ilgi de öyle ama kalp kırıklığı sevgililik. Sen şimdi çok anlam yüklemişsindir sevgiliye ve kırılırsın yani öyle olmadığını farkedince.
Ben evlilik için görüşürüm diye düşünüyorum yani ayrılık hiç aklıma gelmiyor gerçekten de
Senin gelmiyor ama artık evlilik fazladan sorumluluk istiyor. Sence karşına çıkan kişi bu sorumluluğu kaldırabilecek birisi mi olucak
Acaba yaşıtım kızlardan ve erkeklerden daha olgun düşündüğüm için mi yok
Olgunlukla alakası yok kendin ol boş ver gelen gelir giden gider
İlla ki olmuştur yazan
Oldu da aşık olmadım
Sana göre biri değilmiş
Sana seni çirkin hissettiren şey nedir?
Burnum
Yaptırırsın ileride kolay o iş
Sadece o değik
Hayır salt güzellikle ilgili değil
Neyle
Güler yüzlü sıcak kanlı cana yakın biri olmak önemli eğer böyle biriysen o zaman etrafındaki erkekler zaten beni kabul etmez diyerek sana yaklaşmıyorlar demektir
İnsanı sevdiren huyudur.
Hayır dışa dönük olmayla alakalı
Güzellikle alakası yok bence
Yokmudur sence
Onun da etkis var tabi
Bu işler biraz da şans işi
ısteklı olmakla alakalı
Bu yıllarda evt
hayır arz taleple alakalı
Biraz. Belki birazdan da fazla
Öyle düşünme elbet bir gün düzene girer hayatin
Kadınlar için hayır erkekler için EVET
Evet maalesef görünüş önemli.
önce dış sonra iç güzellik
kalbin güzelliğiyle alakalı
Alakası yok buarada dış görünüşünü beğenmediğin biriyle muhabbet bile etmezsin
içi kötü olan biriyle de hayatımı paylaşmam
dış görünüşün asla önemi yok demedim zaten ama içinin güzel olması tabii ki daha önemli yani şunu diyorum bana dışı güzel içi çirkin mi yoksa tam tersi mi diye sorsalar tam tersini tercih ederdim
Olur neden olmasın herkesi beğenen illaki olur
Bence alakası yok bulan her türlü buluyor
bence kimseye sans vermedin
Güzeller kolay sevgili bulur
Dış görünüş bir yere kadar...
Çene , zeka , espiri kabiliyeti…
Birazcık evet ama olmayadabilir
yoo nasip kismet bencee
alakası yok sıkma canını
Nasip tir bir gün gelir
Evet cirkinsen olmuyor
Genellikle sebep tip oluyor.