Eski sevgilisinin kalan hatıralarını saklayan biriyle ilişkiye adım atmak mantıklı mı?

Eski sevgilisinin kalan hatıralarını saklayan biriyle ilişkiye adım atmak mantıklı mı?

bu sıkıntılı bir durum, kadınlar maalesef eski ilişkilerini unutmakta başarısız, düşün sen eve bırakıyorsun yatmadan eski sevgilisinden gelen hediyelere bakıyor, belki aklına bişey geliyor ve ister istemez seni kıyaslar belki bir belki on sevgilinin ayrı ayrı her biri ile. böyle biri ile hafta da bir gün görüşecek sekilde bir ilişki yürütebilirsin fakat sakın yüksek rütbe verip bağlanma.
saklamak gibi görülmesin durum, atmak mantıksız geliyor diyelim. yani en azından benim için öyle. ilişkimiz bitince neden hiç hayatımda olmamış gibi her yerden silip ona ait şeyleri atmalıyım ki? o vardı, bir şeyler yaşadık ve birlikte geçmişimize anılar bıraktık. bunları yapmak yaşanılanları da silip atmayacak maalesef, o geçmişimde duruyor hâlâ ve onun aldığı hediyelerde o geçmişten kalma, geçmiş olduğu için de baktığım zaman bende bir şey uyandırmıyor. ayrıca çocukça geliyor bana bu tarz eylemler, tabii herkesin kendi düşüncesi rahatsız olan tutmasın.
Elbette haklısınız ama şöyle bir durum var. Bunu öğrenen sevgili farklı şeyler düşünebilir, olası en ufak bir tartışma ve kavgada bunu sizin yüzünüze vurabilir. Gerçekten sıkıntılı bir durum.
benimle sevgili olan biri bunları bilerek sevgili olur zaten. buna rağmen sevgililik dönemimizde sorun olarak karşıma koyarsa zaten kafasında kuran kuruntulu biridir ya da kendine sorun etmek için bahane ediyordur, her iki durumda da çekinmeden ilişkiyi sonlandırabilirim. bana güvenmiyorsa soğumam için yeterli.
Bir ilişkiye adım atmadan önce evet çiftler birbirleri hakkında bence yeterli bilgiye sahip olmalı ve ona göre adım atmalı diye düşünüyorum bende
Normalde sinir bozucu bir durum gibi geliyor ama bende de duruyor ve hepsi kullanabileceğim şeyler hiç bir şey hissettirmiyor. Resim vs gibi şeyler değilse sorun etmem.
Sizde durması sorun değil ama sevgilinizin bu durumu öğrenmesi sanırım karşı taraf için sorun oluşturur gibi
Bu durumu öğrenir ve rahatsız olursa atarım, anlayış gösteririm. Kendisine de benim için bir şey ifade etmediğini dile getiririm. Bunu büyük problem haline getirip güvensizlik oluşursa elimden bir şey gelmez.
Haklısınız. Kişi sonuçta bunu öğrendiği zaman ve sevgilisi gözünün önünde çöpe atarsa onun için değeri artık olmadığını da bu durum göstermiş olur.
Bende yıllardır var. Olmuyorlarsa olmasınlar. Zaten sevgili istemiyorum
Cevap
6Cevap
Belkide cidden değer veriyordu
Olurum, neticede onun için bir zamanlar değerli olan birinden gelmiş hediyeleri saklama hakkı var, kötü ayrılsalar zaten saklamaz, demek dostça ayırmışlar yollarını
Aynen bunu sen görmeden o söylerse bence sorunda oluşmaz çiftler arasında :)
Bence de Can, insanların bir geçmişi var, bizimle olunca o geçmişi silmek zorunda değil
Bu yapılan davranış hoş değil demekki unutamamış yeni bir ilişkiye başlamamalı
Olabilir ve üstüne sevgilinizin bu durumu öğrenmesi daha kötü bir şey
Aynen öyle
Saklamasa güzel olur bir de ben görmesem daha iyi 🙃
Verirse görmezden gelebilirim
Sana niye versin dostum eski sevgilisinin hediyesini :D
Olurum ve ona eski manitasının aldığı hediyelerin daha güzelini alırım o da eskileri çöpe atar 👍
Manevi olduğu için saklıyordur maddi olduğu için değil. :D
@elifyurdan Tamam ama neden saklıyor ki işte asıl sorun o değil mi :D Hayatına yeni alacağı biri varken saklamak bence mantık işi değil :D
Evet değil. Ama daha güzelini alırsam onu atar demek de hiç mantık işi değil.
Hediyeye maneviyata önem veren birisi ile niye sevgili olmayayım eski hediyeler duruyo diye elestiriyosunuz eski sevgilisi orasını burasını öptü bunu mideniz kaldıryo ama demi
Hayır olmam tabiki de insan eskiyi eskide bırakmasını bilmeli.
Olmak istemem
Hayır. Demek ki Hâlâ aklı onda diye düşünürüm.
Hayır ama bilmezsem yapacak bit şey yok di mi
Kabullenmesi zor bı durum
Olmam ben varsam kimse olmayacak hatırası bile.
onu unutamadıysa benle işi ne. yara bandı mıyım ben
Eğer dediğin gerçekse ayrıl
Yokk
Hayır olmam
Oluyordur mutlaka
Kesinlikle olmam
eski sevgiliden hatıra saklanır mı mq
Aslaaaaa
Olmam
Hayır tabiki
Olmam.
Mantıksız bence