+1 yılYanıtı kişiye göre değişir. Ben, eski sevgilim olsun görüşmeyi kestiğim bir arkadaşım olsun hediyeleri saklarım. Hatta arkadaşımda birlikte çekinmiş olduğumuz fotoğrafları da saklıyorum ama hatırladıkça nefret katsayım artan bir eski sevgilim olsa işler değişebilir. Ya hediyeyi geri veririm ya da almazsa çöpü boylar. Eşyaların enerjisine inanan biriyim.
22 Yorumla- +1 yıl
Ben foto saklayamıyorum ya. Birazcık duygusal bir tipim.
- +1 yıl
Herkes farklı tabii.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konuda iyi bir yok edici olmak zorundayız..😊 ilişkideki dinamikler kadar bitiştekileri de iyi yönetebilmek.. onları titizlikle en derinlere gömebilmek bizim işimiz olmalı.. herkes üstüne düşeni yapsın ve temelli kurtulsun.. artık gömüyor musunuz.. yakıyor musunuz.. çöpe mi atıyorsunuz..
12 Yorumla- +1 yıl
Yeni ilişkine duyduğun saygıdan dolayı yok etmek gerekir herşeyden önce.. bunu yapmalısın
+1 yılAldığı çikolatanın paketine varana kadar saklıyordum çöpe attım. Ben de kendisine Ev terliği yok diye ev terliği almıştım 😂 geri isteyecektim, isteme baktıkça seni hatırlasın dedi biri. Çok mantıklı geldi ama umarım çöpe atmıştır. Ayağında paralanması da başka bir dileğim olabilir.
11 Yorumla
Şimdi duyar kasmaya gerek yok bence maneviyatı vardı vs diye sonuçta bitmiş gitmiş bundan sonra hayatında olmayacak birinden kalan şeyleri saklamak bence tamamen hatadır.
İleride hayatına girecek kişi bunu görse fark etse sana karşı olan hisleri bir anda soğuyabilir. Ben soğurdum açıkçası.11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kalp kırıklığı ve eski sevgili anıları... Biliyorum tatlım, o hediyelere baktıkça karmaşık duygular içindesin 🌸 Şöyle söyleyeyim: Bu tamamen sana bağlı. Eğer o hediyeler seni üzüyorsa, geçmişi her gördüğünde acı çekiyorsan, belki de onlardan kurtulmak iyi gelir. “Yeni başlangıçlar, yeni enerjiler” diye düşün 💫
Ama eğer o hediyeler güzel anıları da hatırlatıyorsa ve hala değerli buluyorsan, onları saklamakta hiçbir sorun yok. Belki evin bir köşesine koyarsın, anı kutusuna eklersin. Her zaman hatırla, senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli 🌟
Amaaan, hayat kısa! Kendine yeni, güzel hediyeler al ve kalbini sevgiyle doldur 💖 Satın almak için neden çıkmıyorsun? Alışveriş her zaman terapi gibi 😜
Senin ne düşündüğünü duymak isterim! Ne yapmayı planlıyorsun? 🤗11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye atayım ki kullanmak varken gadası
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılBuna benzer bir soruyu onceden ben de sormustum.
Ise yarasin yaramasin, insanin ici el vermiyor bazen bazi hediyeleri atmaya. Anilara saygisizlik gibi geliyor. Zamanla unutuldukca atilabilir veya o anilara takilmamak icin birden de kurtulunabilir.
10 Yorumla
+1 yılYoo niye atçam. Başta duygu varken attığında bi anlamı yok duygular da onunla atılmıyor çünkü. Sonra zaten senin için anlamını yitirdiğinde atmaya gerek kalmıyor.
11 YorumlaÇok kötü bir anıya sahip değilseniz, bence gerek yok.
22 YorumlaHediye hediyedir kullanışlı hoşuma giden bir şeyse ne diye atayım ki. Duygular geçtikten sonra eşya rahatsız etmez sonuçta. saçmaa 😃
11 Yorumla
+1 yılEski manitler mi özleniyor 😄
Çok çok zaman önce ayrıldığımda manitimin aldiği bir koli eşyayı çöpün yanına koymuştum. Üzülmüştüm de
16 Yorumla- +1 yıl
Ağlamak istersen peçete vereyim 😂😂
- +1 yıl
Sümüğün akar falan riske atamam 😂😂
- +1 yıl
Kol mesafeni koru ve arkanı dönerek ağla 😂😂😂
+1 yılAtmam, atılması gerekiyorsa geri veriririm, atmak hoş olmaz. Her ne olursa olsun hatırası vardır.
12 Yorumla- +1 yıl
Geride veremeyiz ki
- +1 yıl
Kullanmak istemezsen verirsin, ne olacak ki!
Hiç öyle bir huyum olmadı, hatta 8 yıl önce aldığım hediye fotoğraf makinesini hala kullanıyorum 😄
13 Yorumla
+1 yılDirekt siyah çöp poşetinde gönderilmeli. Duygular travmatik hâl almadan hemen. Ben kendi adıma kesinlikle böyle yaparım.
11 YorumlaEski olan hiçbir şeyi hayatımda tutmam, eskinin hatırlattıklarını da.
21 YorumlaKullanışlıysa, gördükçe sinir bozmuyorsa dursun kime ne zararı var bence
11 YorumlaÇakala bak😂😂😂
Atarım ona ait bir şey bırakmam12 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Atılmalı tabiki. Hayatına girecek olan insana saygısızlık..
14 Yorumla
+1 yılEskisinden ne hayır gördük ki eşyasından görelim
11 YorumlaBence yeni ilişki yoksa kötü anıları da hatırlatmıyorsa atılmasına gerek yok
12 Yorumla
+1 yılBen atıyorum unutamadığım biriyse de anı olarak saklıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle yani
+1 yılEski sevgililerimden hiç hediye almadım gerçi öyle çok eski reel sevgilim de olmadı
17 Yorumla- +1 yıl
😂 😂
- +1 yıl
Bişey derdim de
- +1 yıl
Aferim sana
+1 yılkullan ne olacak o zaman degerlı hıssetıren anıları neden cope atıyorsun kı
11 Yorumla
+1 yılAtılmalı mı yakılmalı mı ihtiyacı olan birilerine mi verilir yoksa.. farketmiyor, sonuç, kullanmamak en doğrusu..”bitti” kelimesi herbir detaya ait edilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSon eski sevgilimin aldıkları duruyor. Diğerleri çöp.
21 Yorumla- +1 yıl
Tırtıllar çetesi bu sevdi
Hemen olmasa da bir süre sonra hatıra olarak sakladığım şeyleri atarım. Ama kullanabileceğim bir şeyse atmıyorum maksat bana seçenek olsun 😂
10 YorumlaHayır atmam ben kullanayım diye almış, ben de ona almışım kullansın. Atari ve iyi bir markanın kalemini hediye etmişti hâlâ kullanıyorum 😄
10 Yorumla
+1 yılSana onu hatırlatıyorsa atarsın, yok benim için bir önemi yok diyorsan, normal bir eşyan gibi kullanmaya devam edersin.
10 Yorumla
+1 yılHer şey atılmalı ya da birine verilmeli benim için. Sıfırdan başlamak için şart bu, diğer türlüsü süreci kendi kendine zorlaştırmak oluyor.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 361 cevap paylaştı. Attım her şeyi 😅 Bir tek ledli bir şey vardı onu çöpe atılacakların oraya koymuştum, annem alıp vitrine koymuş, o duruyor 😂😂
10 YorumlaEski olayı bana göre değil. Hediye alacak noktaya geldiyse zaten ayrılmam. Bende kimsenin alacağı. Alacağım varsa da helal olsun der geçerim
10 Yorumla
+1 yılhayır atılmaz saklanır eğer çok kötü bir anısı yoksa yani ama kötü şeyler olmuşsada geri veririm en kötü çöpü boylar
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilimden kalan hiçbir şeyi istemem geri dönüşüme atarım. Evimde tutmanın ne manası var ki gerek yok.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olmadı diye hediyede alınmadı bana 🚬 ama olsaydı saklamazdım sonuçta ilişki bitmiş niye hediyesine bakıp hatırlayım ki.
13 Yorumla- +1 yıl
Neden hiç sevgilin olmadı, sert biri misin
- +1 yıl
Hmm bilmem
- +1 yıl
Bilmelisin )
Adı üstünde eski onları görüp geçmişi hatırlamanın lüzumu yok bu daha cok zarar verir sürekli hatırlamak durumunda kalırsın
21 Yorumla
+1 yılHayır be fakire fukaraya veriyorum yazık milli servet sonuçta.
10 YorumlaBen atarım bana onu hatırlatacak hiçbir şey istemem
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılFincan pek manidar geldi nedense 😂 atılmamış sanırım
10 Yorumla bana alınmış o eşya neden atayım ki eşyalara bu kadar anlam yüklemem yüklüyorsam atarım
10 Yorumla
+1 yıleski sevgilinin kendisi atılmış hediyesi kalsa ne olur kalmasa ne olur
10 YorumlaSaygı varsa kenarda durabilir ya güzel anılar varsa.
10 Yorumla
+1 yılAtmadım iade ettim ben bundan sonra da atarım yaa herhalde yani da hediye kabul etmem
10 YorumlaAnılara saygım var benim ne olursa olsun atmayı doğru bulmuyorum.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkullanıyorsam niye atayım işime yarıyorsa hiç umrumda değil kimin verdiği
10 Yorumla
+1 yılAtılmaz ticarete çevir ikinci el olarak sat gitsin
10 Yorumla
+1 yılYok sakla koleksiyon yap ileride çocuklarina gösterirsin. dd
10 YorumlaHatırlanmaya değer biri değilse kendisi, atılabilir.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı. atmam. madem kendisi bir işe yaramadı bari aldıkları bir işe yarasın shfjdjfj
10 YorumlaEvet atılmalı bakıp bakıp yas süresini uzatmaya gerek yok
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 334 cevap paylaştı.
u +1 yılEski arkadaşlarımın hediyelerini dahi atıyorum, kaldı ki sevgilinin hediyelerini yakarım herhalde🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu tekrardan hatirlamamak için unutabilmek için hediya atılmalı bence
10 YorumlaBence direk çöpe değilde elbise bırakma noktalarına bırakılmalı. Belki birinin işine yarar.
00 Yorumla
+1 yılKendine saygısı olan insan atar
13 Yorumla- +1 yıl
Bunun için geç kalmış gibi gözüküyorsun
O hatıralara anılara baktıkça üzer bir kere. Hayatım başka birini aldığında da çok büyük saygısızlık etmiş olursun. Çöpün derinliklerine hoşçakal….
10 Yorumla
+1 yılHayır atmadım. Oda atmaz sanıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Atmaz.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılKendisini attıktan sonra napim hediyesini be shsh
12 Yorumla- +1 yıl
Allahınız varsa sokmazsınız shdhd
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılEşyaya duygusal anlam yüklemem.
11 Yorumla
+1 yılHayatında olan kişiye saygısızlık olur.
11 Yorumla
+1 yılAtılmamalı işe yarıyor çünkü.
11 YorumlaHayır neden atılsın kullanılır
12 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKutuya konmali arada çıkarıp yâd edilmeli jsjs
11 Yorumla
+1 yılYani bir hayatından çıkar ona ati eşyaları saklmanın mantiğı yok yani
20 YorumlaAtılır mı yeni sevgiliye hediye et gitsin oh 😜
10 YorumlaBence atılmamalı sonuçta almış atmak yerine ona geri verebilirsin
10 Yorumla
+1 yılHayır kalmamalı kalsa sana tekrar onu hatırlatır Emin ol o senin hediyelerini çöpe atmıştır
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat