Yemek yaptığımı söylediğim kız arkadaşım şaşırıp ‘biz evlenelim’ diye espiri yaptı. 😂 kadınlar yemek yapan erkeğe bu kadar mı açlar yahu? 🤩
pilav musakka cacık yapıyorum acıkan gelsin 🤣
Yemek yapmayı bilen erkek evlenilecek erkek midir?

Yemek yaptığımı söylediğim kız arkadaşım şaşırıp ‘biz evlenelim’ diye espiri yaptı. 😂 kadınlar yemek yapan erkeğe bu kadar mı açlar yahu? 🤩
pilav musakka cacık yapıyorum acıkan gelsin 🤣
Yemek yapmayı bilen erkek evlenilecek erkek midir?

Bende yemek yapmaya bayılıyorum
Sarma, dolma, mantı vs yapamayacağım yemek yoktur hep kendimce farklı tarifler deneyip yeni kombinasyonlarda oluşturmaya çalışırım hatta
Ama sırf yemek yapmayı biliyor diye biri evlenilecek erkek olmaz bence 😅
Ayrıca herkesin yemek yapmayı bilmesi lazım.
Bilmiyorsada öğrenmeli
Yemek yapmayı bilmeyen erkekler ne yapacak ömür boyu önce annelerine sonra eşlerine mi yıkacak tüm yemek işlerini.
Yalnız kaldıklarında ne yiyecekler herkes kendi kendine yetebilmeli her şeyi karşıdan bekleyerek ömür geçmez
Elbette. Ozellikle çalışan kadinlar icin. Her zaman eve yemek soylesen olmuyor, bir kadina yaptırsan, evi temizletsen olmuyor. Anne-kaynanayi da her zaman cagiramiyorsun. Kadinda tek basina yoruluyor. burada iş erkege düşüyor artik. Totolari kaldirma vakti.
Ben bu yuzden nişan atmis biriyim. Annesinin oglu olmaktan kurtulamamis, iki malzemeyi bira araya getirip kendi karnini doyuramayan, oturdugu yeri temiz tutamayan ve temizleyemeyenden ne adam olur, ne koca olur ne baba olur ne de insan olur. Boyle yasamsal faaliyetleri kadina yukleyen erkeklerden nefret ediyorum.
Herkes kendi tek basina kaldiginda hayatini idame ettirecek kadar bir seyler bilmeli. Bu ulkede de yemek/temizlik yapan, bilen erkekler hazine degerinde. O yuzden kizlar olarak bu isleri yapabilen erkek gorunce evlenilecek erkek, hemen evlenelim diye espri yapiyoruz.
Ki espri de degil benim icin. Gercekten bu tarz bir adamla evlenmezsem evlenmem kolay kolay. Kim birinin ömür boyu arkasini toplamak ister? Özellikle de kisinin başka isleri, ugraslari da varsa o kisiye yuk olmaktan baska bir sey degil bu.
7/24 yemek yapmasını beklemem ama eşim olacak kişinin yemek yapmayı bilmesini isterim, bilmiyorsa da öğretirim. Neticede yemek sadece kadının işi değil, herhangi bir durum olduğunda yemek yapıp karnını doyurmasını bilmeli. Hepsini geçtim, mutfakta beraber yemek yapıp, eğlenceli zamanlarımız olmayacaksa neden evlendik?😒

Yemek yapmayı seviyorum. Bu da bu akşam ki yemeğim 😎
Cevap
38Cevap
Evet, mümkünse kaçırmamak lazım böyle adamları...
Yapıyorsa ben yokken kendine yapıyor bilsin bir zahmet
Hayır değildir.
Benim için bu geçerli değil benim için değildir ben kendi işimi kendim yapıyorum ama yemeğe ilgisi merakı varsa yardım etmek istiyorsa eder ama evlenilecek bir erkek değildir bu işler sadece yemek yapmak ile olmaz birde bana göre hiç bir çekiciliği yok yemek yapmaktan önce başka konular benim için çok daha önemli ben kendi işimi kendim yapıyorum herkes kendi işi ile ilgilensin.
Demiş bir ev hanımı
Ev yapımı değilim isim gücüm var çalışıyorum bilenler bilir
Ev yapımı değil misin 🤣 temiz doğa içerisinde üretilmiş olmalısın
Ev hanımı olcaktı o yanlış yazdığımı anlayabilirdin
İşime gelmedi art niyetliyim 😎
Ör yargılı bir insan olduğun belli zaten senin gibileri çok iyi biliyorum karaktersiz kişiliksiz oluyorlar genel olarak birde kötü insanlar empati yapmayı da bilmiyorsun zaten belamı benden bulma defol git
Sanane ister ev hanimi olur ister calisir sanami kaldi
Çok teşekkür ederim yorumun için bu konuda seni ilgilendirmez alakar etmez her işe burnunu sokma maydanoz olma çok şükür Allah'ıma güzel bir şekilde ilerledeyim işim var kendi ayaklarımın üzerinde durup kendi paramı kazanıyorum bu yere gelememiş olanlar düşünsün
Kızın çok güzel bir işi var len sen neyin kafasını yaşıyorsun CEO olma yolunda ilerliyor kız emek harcayıp çabalayıp uğraşıp senin gibi boş gezenin boş kalfası değil emeklerinin çabalarının uğraşlarının karşılığını alan birisi o kız bu yerlere gelmek için çok uğraştı sinir etme beni tüm yaptıklarını kirli çamaşırlarını ortaya dökerim görürsün o zaman gününü hadi yallah 1 ay sonra CEO olcak tam olarak sen git kendi işine bak kız boşu boşuna hindistanda değil işi için orada akıllı ol akılını alırım senin
Teşekkürler Şenol
Yanlış yazmış bu da seni bağlamaz
Çok teşekkür ederim her ikinizede insan gibi görünen cahil yaratıklara laf anlatmaya değmez
Katılıyom
Teşekkürler
Bence yemek yapmayı bilmekten çok ev işlerini tamamen eşine yüklemeyip her şeye biraz yardım ediyorsa, iş bölümü yapıyorsa o kişinin yardımsever ve eşine değer veren birisi olduğunu gösterir. Elbette evlenmek için yeterli bir özellik değil artı bir yan diyelim. Ondan önce düşünelecek öncelikli başka kriterler var ama bu da kötü bir özellik değil kesinlikle.
Oooo şimdiki türk kızalrının sevdiği şey kndilier yan gel yatacağı için herşeyi erkeklerden bekler oldular yan gel yat normal çalışma yok eve bakma yok ver yiyim ver uyuyum ver harcayım baba evinde böyleler yaa hani olmayan beyinle bu kafada geziyorlar öylelerin diyecem de geneli böyle zaten ammlarınaa tenekeyi bağlayacan bunlarınn
Merhabalar
Genellikle kadınlar; yemek yapan ev işlerine yardım eden erkeklerin ideal bir eş olduğuna inanır. Bazen bu yüzden bir çatı kurarlar ve %75 olumlu olur. Her halükarda seven erkek eşine yardım etmesi lazım.
Merhaba
O iş sadece yemek yapmakla olsa iyi bu yardımlaşma olur eşimizle çiftler arasında anlayış sevgi saygı hoşgörü olmalı yemek yapmıyor diye bu erkek evlenemez diye herhangi bir kaide yok
Afiyet olsun fenomenim
Yemek yaayi bilmek bence buyk atidir
Bir erkeğin yemek yapabiliyor olması onu bir adım ileriye çıkarabilir ama sırf yemek yapabiliyor diye birisiyle evlenmeyi düşünmem ben. Bu tamamen saçmalık olur
Bana göre değildir, ben yaparım. O başka işlerde, zamanı gelince yardım etsin yeter. Ev işi erkek işi değil, kadın işidir demeyen erkek evlenilecek erkektir.
Sizin gibiler kaldımı bu devirde?
Menemen, makarna, pilav, yeşil fasülye, dolma (biber dolması), patlıcan kızartma, patdes haşlama, hmm et falan yapıyorumda ona fazla maharet gerekemez hmmm aklıma gelen şu an bunlar.
unutmadan bezelyede yapabiliyorum sulu yemek yani. aklıma geldikçe yazarım
Tam evlenmeliksin. dd
Ben gastronomi okuyorum açıkçası sevgilimin bana mutfakta yardım etmesi beni mutlu eder oyüzden yemek yapabilen erkekleri severim
6 sene okul okudum üniversite tek basimaydim ve ciddiyim çoğu kadından daha güzel yemek yapıyorum her türlü kapisirim 😂
Evlenilicek adamdır. Ama sırf yemeği iyi yapıyor diyede evlenilmez.
Sevdiğim adamın boyle bir ozelliği varsa daha çok aşık olurdum
Yemek yapmak çok zor ve sıkıcı çğnkü her gün ne uğraşacağız yemekle , biraz da siz yapın yani 😂😂
Aşçı olacak erkektir
Valla çok iyi olur. Hayranlık duyuyorum yemek yapabilen erkeklere.
Bence yemek yapmayı bilen erkek ilgi çekici oluyor
evlenmeye yeterli sebep değildir sebep kısmına dahilmidir oda tartışılır
Yemek yapmayı bilen erkek şanstır. Alt metni önemli anası çok pışpış yapmamıştır
YouTube dan 5 dk yemek video izle yap bu marifet değil artık
Cumartesi kahvalti benden pazar hanımdan 10 yıldır sistem değişmedi
Yemek yapmasini biliyor diye karakteri iyi değilse tabikide hayir
Ay keşke hiç yemek yapmayı bilmeselerde yeterki karakterleri düzgün olsa 😀
ben sucuk filan pişiriyorum salata yapıyoyum çay demliyorum oluy mu
Yemek yapmayı bilmek kadın için de erkek için de evlilik kriteri değil bence ya
Yanlış anlasılmasın ama kızların boş lafları bunlar konu evliliğe gelince baktıkları tek şey para ve tip gerisi boş hiç tipe bakmayan kıza hiç rastlamadım daha
Yapamadığım yemek yok ama deli dürtmediği sürece evlenmem
Sadece o yetmez ama artıdır yemek yapabilmesi elbette
Erkeğin yemek yapmayı bilmesi ve yapması baya artı bir durum
Ben kendi işimi kendim görüyorum 😂 bunu böyle hiç düşünmedim ama 😂
Evlenmek icin bir kriter değil ama bunu yapması artı bir çekicilik katıyor bana göre.
Katılıyorum
Yemek yapan eli leziz erkek her zaman sevilir ahah
Bekar kalması gereken erkek. Kendi kendine yemeğini bulaşığını çamaşırıni halleden erkek için bekar kalmak daha iyi kafa rahat olur
Aslında tam tersi olması lazım. Doğada dişi aslanlar avlanıp et getiriyor. Erkek aslan kükrüyor endamı yetiyor
Baklava börek açıp sarma sariyorsa olabilir diğerlerini bende yaparım
Ben sevgilime yemek yapmayı bildiğimi söylemem ama yapmayı biliyorum.
Birçok kadından daha iyi yemek yapıyorum. ama bunu kadınlara çekici gelirim diye değil. tamamen kendim sevdiğim ve kendime özgü olduğum için. aç kalın umrumda değil bayanlar :D
Saka mi la bu kadınlar, ben yufka aciyom arkadas ne var bunda ki bu kadar mi beceriksiz olur yani bi kadın kısmı tabi bilenlere sözüm yoktur 😂😂
Bulaşığı da kilitlesinler sanada aklın başına gelsin
Tabi ki bir artı yemek yapabilmesi ama sadece yemek yapıyor diye evlenilmez
Yanii olabilr bu engel değil
Oğluşlarımı mutfağa sıkayım yavaş yavaş 🤣
Evlenilecek erkek tabi ki.
Benim için evet evlenilecek erkek hahah
Prim vermeyin bu kadar evide temizletirler 😂
Tabi buyuk bir artısı var
Ne alaka yemek herkes yapanşkrl
@Mrtol1453 ay kıyamam yaa gel ben sana spagetti 🍝 yapaym 😁😋
Onuda mı biz yapalım ya
Var mı harbi öyle erkek 😂