Merhabalar,
Sevgilim çok güzel yemek yapar. Seni anandan isteyeyim yavrum dedim. Dünden hazır aa😅 naz yapar insan azıcık

Merhabalar,
Sevgilim çok güzel yemek yapar. Seni anandan isteyeyim yavrum dedim. Dünden hazır aa😅 naz yapar insan azıcık

Ben yemeği kendim yapmak ve arada dışarıdan söylemek isterim. Hiçbir erkeği yemek yapmayı biliyor diye hayatıma almam, hiç bir erkeği çekmeye niyetim yok..
Valla erkekler hem yemek yap diyor hem çalış diyor. Eşim çalışırsan ya herşeyi birlikte yaparız dedi eve destekte olursun dedi ya da maaşı vermezsen kadın tutarsın yemeğe dedi kızlar evlenecekseniz maddi gücü çok iyi olan bir erkekle evlenin ya da asla evlenmeyin çalışan kadın isteyen erkekler kesinlikle iyi huylu değil hayatınızı çalıyor ilk kariyerime devam edip boşanmayı düşünüyorum.
Uzun yıllar tek yaşadığım için yemek, ütü, bulaşık, çamaşır, perde asma, temizlik vs ne kadar ev işi varsa hepsini hayat okulunda öğrenmek zorunda kaldım ilaveten de alışverişte iyi pazarlık yaparım 😃
Öğrenmek iyi bence ne olur ne olmaz
Miss
Yemek yapmayı kız erkek bilecek elbet belirli yemekleri de özellikle ben yaparım yemem yoksa ama hovarda kılıklı vs olan biriyse yemek yapsa da düşünülmez bile uzak olunur
Cevap
43Cevap
Hayır bence ilgisi yoktur bununla
Ben yemeğin kralını yaparım benim diyen kız benimle yarışamaz ama evlenilecek erkek miyim? Bence değilim o yüzden her yemek yapanla evlenilmez
Öz eleştiri 👏
biz eğlenilecek erkek miyiz yani yemek işlerinden anlamıyoruz diye bende şahane yemek söylerim en güzel restoranlardan 😂😂
Eğlenileceksin o zaman:) restoran me? Kız söyleyemiyor mu restorandan? 😅
Kahrol banane hıh. Eğlenilecek adam seni 😅 yemek söylüyormuşmuş. Kızın parası yok mu hı? Yoksa ben yollarım
Benim odun olduğumu çoğu kişi söyler 😅 öğretmek ne haddime de sen kaşındın görüşünle :))
Tövbeler olsun. Çiçeğim ne? Beyim kızar deme böyle şeyler 👀
Varr bi kerem hıh. Sen beni ne sandın? Neysem işin şakası görüşün için teşekkür ederim:)
Eşim yok benim yahu şlgxlxx
Ayıp ettiğini düşündüğün bir yer varsa eşimin olmasına gerek var mı? :)
Hep öyle derler seni alan yaşadı derler de alan olmuyo 😂 ben güzel yemek yapıyorum da noluyo sanki 😂
Aha bi dertli daha 😅
Alakası yok öyle olsaydı şimdiye benim kapımda kuyruklar oluşurdu 🙄🙄
Hünerlerini sergilemelisin.
İşim bu zaten
Aşçı mısın?
Evet
👏👏 bence güzel iş
Onu bilmem de yemek yapmayı bilen erkek arayan kadın evlenilecek kadın değildir 😂
Hiç de bile 🥲
Hüüüü🥲
Ben yapmayı biliyorum ama kebap yapmayı bilmiyorum 🥲 kebap kırmızı çizgim
Kebap arkadaşı 🥳
Senelerdir yemeğimi kendim yapıyorum, kendi başımın çaresine bakıyorum, bu kriterin evlenme kriterlerine girecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, önemli olan kişilerin birbirlerini iyi tanımaları dürüst olmaları ve saygı.
Merhaba,
Yemek yapmayı bilen kız bile evlenilecek kız olarak nitelendirilmez! 😅
Ya bugün aşkulettama niye karşısın sen aa şlkkşşj
Ama yemek yapmak basit bir şey herkes yapar 😅çok pis kadınlar tanıdım yemek yapan 😅
Aşkulettam temiz pırlanta gibim şkhşhkv
Öyledir 😅benimde gelecekteki eşim öyledir 😅
Düğün davetiyesi göndercem sana ilkhk aşkulettam sevmiş seni. Mutlaka gelsin dedi
Düğünlere gitmem 😅
Sadece çok sevdiklerime giderim 😅
Yemek yapmakta bi beceri öğrenilir ama Adam olmak herkese nasip değil
Doğru
Evet ama tek kriter değil reyizcim😂😂
ne yemek yaptığı da önemli ama slekwj
Kebap yapsın. Ben de size yemeğe geleyim reyiz şlvxkn
Hiç belli olmaz emek yapmayı bilmenin hiçbir anlamı yok
Öğren bence bak 1-0 öne geçersin
Bilmediğimi kim nereden çıkardı ki 😃
Ben hissettim. Bilmiyorsun sen 😅
Kendime yetecek kadar biliyorum biraz yanlış hissetmişsin 😃
Kendine değil sevdiceğine yetecek kadar bilmelisin :)
O kendisine yetecek kadar bilsin bildiği ikimize de yeter zaten
Amann bee git motoruna bin çay iç hıh
Evlenince yapmiyorlar 😅 beni oyle kandirmisti guzel yemek yapiyorum falan diyerek. Simdi banane ben mutfaga girmem daginik calisiyorum diye kiziyosun diyor bide. Hep bahane
Hayır. Eğer öyle olsaydı memleketteki her Gar'ı garı diye gezen a'damlar en iyi aşçılar olurdu. Kesme işaretlerinin yerleri karışmış olabilir takılmayın.
Erkekler mutfağa girmesin bi zahmet. Erkek kardeşim bir yulaf ezmesi yapmak için bin tane bulaşık çıkarıyor. Mutfak darma duman oluyor.
Hayir değildir onun yanında ekstre birsryler de yapması lazim
Yemek yaparken dağınık olmasın, bulaşıkları makineye koysun, çoraplarını basket atsın kir sepetine o zaman kesin olur 😂
Sanmam. Mehmet sefle kaç kız evli kalabilir? O tarz birine denk gelirsen yemek de yer basının etini de
Yemek yapmayı biliyorum, bu zamana kadar faydasını görmedim. sadece şaşırdılar. Parasız erkek 7 posta çaksa da.. çeşit çeşit yemek yapsa da parası olmadığı için değer görmez.
E bu zaten olması gereken değil mi? Yemek yapmayı bilmek temel bir şey, ekstra bir durum yok bunda.
Yemek yapmayı başka bir kadın öğretmiştir benden söylemesi tabi ki bu kadın annesi değil
Benim ki biliyor. Alisma sürecinde zordu ama Şu an cok iyi oluyor hasta vs oldugunda o yapabiliyor.
Karşı cinsin düşünceleri beklentilerine göre değişir, her insan bir olmaz...
Yemek yapma işi kolaylaştığı için evlenmek ideal tabi 😂
Eski flörtüm şefti. Allah affetsin manipülasyon uzmanıydı. Yemek yapıyor diye evlenilmez yani
Bir puan kazanır ama sırf yemek yapıyor diye de evlenilmez
Yemek yapan erkek görmek her kızın hoşuna gider. Yemek yapan erkek karizması vardır.
3cettt
Tabiki bir sıfır önde olur ama tek bakacağım yönü yemek yapması olmazdı
Yemek yapmayı bilmesi artı bir durum bence ama en önemlisi kafa uyumu ve verdiği değer..
öncelikle saadece bu değil ama buda teercihler arasında
yemek yapmayı bilen erkek ekstra öndedir ama yapmayı bilmeyen kadın red flagdir
Erkek canı isterse yemek yapar. Yemek yapsin diye hayatımıza alamayiz. Kriter olarak goremeyiz
Evet benim sevdigim çocuk var o da biliyor yemek yapmasini
Yemek yapmayı bilmesi evlenince yemek yapacağı anlamına gelmez. Bende yemek yapmayı bilirim ama evlenince elimi sürmem
Çok yeterli ve geçerli bir Kriter değil
Yemek yapmayı her erkek bilemez. Ama bilmesi kadınların işini kolaylaştırır.
Tipi iyi olan erkek evlenilecek erkektir. Tipsiz erkekle evlenemezsin.
Yemek yapmayı bilen erkek gaydır. Erkek adam işin içinden çıkamaz lahmacun söyler
yemek yapmak kadının ısıdır erkek calısıp para getırsın eve geldıgınde ben verırım ona dedıkoduda yapsın ıstersenız
Sadece yemek yapmayı bilmesi evlenilecek biri olduğunu göstermez saygılı efendi sözü özü doğru birimi karakteri düzgün birimi bunlar da önemli
Otursun çamaşırda yıkasın 😂
Yıkasın tabii
Gerekirse mutfağı takla attırsın yine girsin ben çok seviyorum özenmesi düşünmesi yeter sonrası hertürlü toplanır
Tabiki. Zaten ince ruhludur. Sevdiğini el üstünde tutar. Sabırlıdır. Sevgilim de bende aşçıyız. Bana karşı hep romantik. Karaktere yansıyor.🙂
Abla sen işini biliyorsun he 😅
Biliriz kardeşim eyvallah🥲
Kadınlar için hep öyledir 😂
Yoo yemekten önce karakteri önemli. 😏
Çok güzel o zaman 😊
tek derdin yemek yapmasimi? saf temiz masum duygularla bebegi gibi sevecek durust sadik merhametl vicdanli karakteri duzgun guvenilir gibi ozellikler yokmu sadece yemek yapmasinami odaklaniyorsun sen
bu soyledigim seyler yoksa benim gozumde hicbirseydir yemek yapabilmesi onu guvenilir biri olarak tutmaz
Evlilik içim bir kriter olmaya yeterli bir madde değil ama ben dahil çok fazla kadına çekici gelen bir olay erkeğin iyi yemek yapabilmesi
Kadın kalbinden anlayan erkek evlenilecek erkektir
Adam gibi adam olsun yeter
Tek başına yeterli değil bence
güzel ama evlenmek için yeterli bir kriter değil
karın tokluğuna çalışıyorum diyorsun yani:)
evet evlenilecwk erkektir sana kolaylık sağlar
Bas nikahı bir erkektir 🤣
Evet erkek dediğin yemek yapmayı bilmelidir
Bilsin bir zahmet sadece ben değil kendide yiyecek
Yemek yapmasa da olur kadınını sevsin yeter
yeterli değil olsa güzel olur😄
Bilmeyen erkek evlenilecek erkektir 😂😅
Nikâh masasına oturturum.
+1000 aura points bence🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?