böyle birisinden tam 1,5 senedir kurtulamıyorum bende , denemediğim yol kalmadı üstelikte.. senin konuşmalar gene ölçüt olarak iyi benimkileri görsen yuh dersin her yerden saldırıyor heryerden en son açık adresimi öğrenmiş en son bugün evime gelip olay çıkarmaktan bahsediyordu
psikolojim hiç iyi değil sümük olsa bu kadar yapışmazdı adamı heryerden engelledim buluyor geliyor gene güne gözümü açıyorum seni seviyorum diye mesaja uyanıyorum gece uyumadan önce sürünüyorum yüzünden deliriyorum sana diye kapatıyor günü.. gittiğim yerlerde mekanlara gelip karşıma çıkıyo bir de
gerçekten polise gidicem artık kararım kesin yapmıcaktım ama sabrımın sonundayım
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaşayan bilir... Birde beni kınamışlar. Benim yaşadıklarımı bir bilseler... Yapmadığım kalmadı kurtulmak için... Sevmediğim biriyle evlenmem
ruhuma zarar veriyo beden olarak olmasa da boğuyo beni ısrarı ile mesela gittiğim yerlere gelip karşıma çıkıyo bildiğin takip ediyo bu sinirlerimi bozuyo ve tüm gün mesajlarla tacizler
Aynen bazı erkekler aşırı gurursuz. Sözde sevdikleri, aşık oldukları kızlar onları istemediği zaman peşlerinden kedi gibi koşmaya çok meraklılar. Saplantılılar ama bunun farkında değiller. Sen ona istediğin gibi kötü söz söylesen de o bunu iltifat olarak algılar, yine de senin peşinden koşar
yazık yani, iğrenç, belli ki tecrübesiz bir canım. bu ilgisi eminim hoşuna gidiyor egonu oksuyor içten içe. öyle olmasa burada paylaşmazsın zaten :) erkekler bir şeyden çıkmayı bilin, ve ayaklarınız üzerinde çıkın, acınızı tek yaşayın, duygusuz olmayın ama duygusal da olmayın, 1 saat ağla zırla bitir. ona gidip söyle seviyorum yaşayamam bilmem ne, al sana ev iş yaşa niye yaşayamıyorsun. hedefler belirleyin o hedeflere gidin, başarılı olursanız bir çok kadın zaten promosyon olarak sizin olacaktır, bu kadar düşmeyin.
Gerçek bir adammış ne istediğini bilen bir adam çok tanıdık geldi bana. Duvara yazsaymis iç mimarlara örnek olurmuş. Yazılacak çok şey var aslında. Ama herkes yaptığının ne kadar büyük hata olduğunu kendi başına gelince anlıyor.. Vicdan. Vicdan. Vicdan kelimesini hiç duydunuz mu ya da cümle içinde kullandığınız oldu mu? Herhangi bir yerde tanıdığınız ya da tanımadığınız biri söyleyip kulağınıza çalındı mi o ses. Neyse bende duvardaki bosluklari dolduruyorum galiba.
Kalın sağlıcakla.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne vicdanı be? Beni kacirmakla tehdit eden bir adama bir de vicdanlı mı olacam
İyide yukarıdaki yazı da bundan bahsetmedin oturum aranızdaki konusmalari mi okuyacağım. Konuya yazdıkların üzerinden yazdım. Yukarda neden bu şekilde belirtmedin şimdi söylüyorsun.
@İstanbul_bey bir iki gündür cinsel kategorideki görüşlerim hariç diğer kategorilerde kapatmiyorum, dikkat etmiyorum. Gelişme🧠 var mı bir bakayım dedim
israrci olmak iyi degil maalesef bazi erkekler israrci olmayi bir marifet sayiyor ama kendini kucuk dusurdugunun onurunu zedelediginin farkinda degil gereksiz israr biri olmazsa oteki olur zorla israrla kendini kabul ettirmek erkegin onurunu serefini zedeler ki benim icin onur seref bir kizdan cok daha onemlidir
neden seni seven birisine böyle sert konuşmuşsun? düzgün dille konuşmayı bilmiyor musun sen ergen. Herkes birgün yaşattığını yaşar unutma. bir gün sanada aynı hareketi yapıcaklar.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilip bilmeden konuşma yaptıklarını bilmiyorsun ahkam kesme asıl en büyük ergen sensin
Yazismalarinizi neden burada carsaf carsaf seriyorsunuz. Eger ciddi rahatsiz oluyorsaniz ailenize soyleyin, savciya gidin. Burada mahreminizi yaymayin. Bu da moda oldu.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstersem TV de reklam ederim buna kimsenin karışma hakkı yok
Bu kadar muhabbeti yaşamak yerine engellemek ❌ Yazışmaya devam edip burada sormak ✅ Özel yazışmalar yayınlanmaz.. ve bu kadar ergen olmaya gerek yok takıntılı biri ise engellersin bu kadar 🤦🏻♂️
Tamam istemezsin, zorla olmaz bu işler de 1. si konuşma tavrın çok saygısızca 2. mâdem istemiyorsun engelle 3. adam gayet düzgün konuşuyor bir kadın olarak senin tavrın gereksi egoistçe.
Buluştum yüz yüze de dedim seni istemiyorum dedim. Sonra benimle evleneceksin seni kaçıracağım diye tehdit etti. Elinden neler çektim. Sevgilim vardı sevgilimi tehdit etti. istemeye geleyim diye baskı yaptı. Onu tüm ailesine rezil ettim yinede Nuh diyor peygamber demiyor. En sonunda bıktım gözü korksunlar diye istemeye gelirsen bir sürü altın isterim iki tane kuyumcu dükkanı alırsın dedim ona da tamam diyor
Ben bunu engellemiştim ama bir nedenden dolayı engeli kaldırmak zorunda kaldım numarası olmadığı için engelleyemedim tekrardan. Engellemek fayda etmiyor. Benim numaramı tüm köylüden aradı 😖😖 sevgilim var başkasını seviyorum diyorum inanmıyor. Sevgilime zarar verir diye korkuyorum
İlk önce senin gönlünü kazanmalı, sözde delikanlılık yapıyor 🤷🏻♂️ Kesinlikle görüşme bitir heryerden engelle gerekirse numaramı değiştir. Daha işeri giderse de mutlaka karakola bir ifade ver rahatsız ediliyorum diyerek.
Anneme dedim bu sefer de anneme kızını çok seviyorum bırakmıyorum başkasını gözüm görmüyor diyor kadın anlatamıyor. Babasına dedim babası ona az da olsa durdurdu
Korkacak bir şey yok. Cesur biri değil ezik ve asalak. En basiti ailesinden birine ulaş. Babasına deki oğluna söyle akıllı olsun. Tekrara bana yazarsa seninle bu konuşmam dahil hepsini sayciya anlatırım. Çocuk belki savcıyı bikmemz ama babası kesin bu tehdit sonrası sıçar. Gider evde çocuğu diğer anasını bile miker 😂😂 valla cididyim. Asla polis deme direk savcıya giderim de.
Bekle derim. Babası onun ifadesini alır ve seni arar. Kızım kusura bakma der. Eğer demezde babası da aynı kalitededir. Eğer çocuk seni ararsa açma. Ses kaydı tutulmaz açma ki sana mesaj yazıp seni tehdit etsin. Mesajları silme ailenle beraber savcıya git baba oğuldan ikisi beraber davacı şikayetçi ol.
Bu kişi saplantıya dönüştürmüş, psikoloğa falan gitmesi lazım. Sen de bu saplantılı kişiye kötü şeyler söyleyerek saplantısını artırma. Polise gideceğini söyle ve gerekirse git. Yazdığı zaman engelle, bir şeyler söylemeye uğraşma.
Sonuç olarak o ne yazarsa yazsın senin cevap vermen saçma olmuş hiç bir şey yazma bakma bile ne yazıyorsa yazsın engelle ya da arşivle whatsapptan hiç duyma
Numara falan gözüküyor mu? Çok teşekkür ederim iki aptal kendine birde adam diyorlar sabahtan beri dalga geçip duruyorlar yok ismimle hitap etmeler yok numarasını bulduk yok bir uygulamadan tarattık. İşsizler mı nedir
sevgisini dile getirmek konuşmak istemek ne zamandan beri ergenlik oldu? Karşı taraf erkek değilde bir kız olsaydı hemen teselli ederdiniz. burada ergen olan kızdır. ve birde siz