İlişki başlatmak için reddedilmelere rağmen inatla gitmeli mi her zaman ( inatla gidenler kazanıyor modernmiş ayağına yatmayın çünkü bunu isteyen sizsiniz ne kadar burada ahkam kesseniz de)
Teste tabi tutulmalara rağmen farkında olup hala devam ettirmeye çalışan
İtilip tekme yemelere rağmen yinede devam ettirmeye çalışan
Erkekler niye neyi haketmek zorunda karşılıklı birşeyler olucaksa kadınlar bu konumda sadece izleyip bekleyen mi olmalı
Teste tabi tutulmalara rağmen farkında olup hala devam ettirmeye çalışan
İtilip tekme yemelere rağmen yinede devam ettirmeye çalışan
Erkekler niye neyi haketmek zorunda karşılıklı birşeyler olucaksa kadınlar bu konumda sadece izleyip bekleyen mi olmalı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gurursuz olmamalı kimse
Erkekler maalesef kendinden çok şey veriyor kadınlar uğruna
Gurursuz olmak zorunda değilsin. Senin için emek vermeyene, değer vermeyene değer verme. Değmiyor.
Benimde böyle düşüncem var da genel sordum
Ama belki birinden güzel görüş gelirse aldım cebime koydum derim yani
Hocam günümüzde öyle birisi olmak için Türkiye'de ne yazık ki güçlü ve varlıklı görünüşe sahip olan empati yoksunu birisine dönüşmek gerekiyor. Ancak o zaman kıymete biniyorsun. Ancak o zaman sana ilk adımı atıyorlar. O bile çıkar için hani. Sırf bu yüzden yalnızlığı seçtim. Aklında bulunsun. Hiç bir erkek karşılıksız sevilmez.
Biliyoruz onu zaten kadınların %95 i paracı parasını ver aldatsan bile erkektir arada yapar derler
Aynen. Sırf o mal varlığını kaybetmemek için hem de. O yüzden akıllıca davranmak lazım. Çıkarcı insanlara koz vermek, hayırlı işlere yol açmaz.
En azından bazı şeylerin farkındayım ya bunu gerektirmeyen ilişki modellerine yöneliyorum paramın olup olmaması pek bişry değiştirmez ilişki stilime göre
Her insan milyoner olamaz ben olamıcaklardan biriyim iş beynim yetmez buna
Herkes milyoner olabilir. Mesele para akışının içinde olmak. Bir de talih lazım biraz da tabii. Kariyer o nedenle her zaman daha iyi bir alternatifir. İlişkiler karın doyurmaz. Anlamsızdır.
Haklı erkek yorumu bunu kaale alman lazım tiye değil yorumlardan tüm kadınlara da saldırmışsın resmen kız mı yok canım benim illa ki karşına biri çıkar herkes neredeyse aynı benzer şeyleri yaşıyor kadınlarda farklı şeylerle uğraşıo empati biraz
@Icefire haklılık payınız var. Fakat bu adamlar benim derdim aynı. İkimizin de şimdiye kadar, gerçek anlamda bir erkeğe değer veren bir kız karşına çıkmadı. Onun bundan şikayetçi olmasının sebeplerine hak veriyorum. Böyle bozulmuş bir toplum içinde kaliteli bir yalnızlık daha iyidir. Ne demiş Hz. Ali aleysselam? Ahlakın bozuk olduğu toplumda yalnızlık şifadır. Allah bizi, ahlakı bozuk olanların şerrinden korunmamızı nasip etsin.
Hiç yapmam öyle şeyler elin abazası saçma sapan hareketlere alıştırsın benim gibi kaliteli adamlardanda aynısını beklesinler yalnız ölürüm görücü usulü evlenirim daha iyi.
ilişkiyi başlatmak için reddedildiklerinde ısrara devam edilmesini hiçbir kız istemez saçmalamayın. sonrasında çaba bekleyebilir o ayrı. ama en başta hayırsa hayır
Nah işareti emojisi attım say yazdıklarına next
ne diyosun mk
Tepki verdiğinin açıklamasındaki kadın profilisin sen o yüzden en sonda yazdığım özellikle sana ahkam kesme boşuna seninde ilişki modelin bu olucak.
Siz kimlere kimlere bakıyosunuz bana mı bakmıcaksınız ıyh neyse bomboş şeye gidiyor sen büyük popiş olcaksın o vibeyi aldım benim haberim olmucak ama bu post aklına gelicek.
Sevilmiosan yalvarmıcan
Zaten bunada cevap olmucak tek şeyi yazabilmeyi başarabilirdin
Benim kafada böyle çalışıyor napcan belki çok derin düşünmüşümdür he?