Dün gece eve geç giricem diyen sevgilime tamam beklemiyorum ben uyurum ama haber ver girdiğinde dedim. Sabah mesaj görmeyince sinirlendim ama o uyanana karar geçti bende hem belirtmek hemde sabah kendimce eğlenmek için kızıyor gibi şaka yaptım baktım anlamadı şakamı bozuk atıyor açıkladım sınırlı değilim öyle takılıyorum sorun yok bidaha olmamasına dikkat et ama diye sonra görüldü attı ve yazmadı 3 saat kadar şimdide dün gece güzel geçti eğlendim sabahimi berbat ettin istemiyorum falan atarlandı. Bende yazmayınca uyumaya gitti sandım erken diye canım bakın aradım engellemek zorunda bırakma arayıp durma disardayim mutlu olmaya çalışıyorum falan dedi bende daha beni istemediğinde peşinden kosmicam daha beter oluyoruz duzelmek yerine dedim ve bunada görüldü attı ben ne yapmalıyım bir daha yazmam dedim yazsam yuzsuzluk olur ben neresinde haksızlık yaptım ona.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi eve giriş yaparken "eve girdim" mesajı mı bekledin sen. 😂
Rapor değil 🙄 evdeyim canım iyi geceler diyebilir
Ve aynısının çok daha fazlasını bekliyor
Taabi canım rapor değil bu, içinden gelen birkaç çift söz dizisi. 😂 Sevgililik konseptini hemen gözden geçirmelisiniz. İlişki uzmanı ünlü aşkolog Severance.
Zaten uzak mesafe ilişkisi rapor vermek oluyor özel hayat vs diye hiç haberlesmeyelim o zaman
Hiç değil, her adımda da değil, ayarını bulacaksınız. Yoksa burdan bir cacık olmaz ki olmadığı da görülüyor.
Ayarsız davranmiyorum sadece bilmem gereken kadarını soeuyorun gerisini anlatmak isterse anlatıyor ama sorun burada benim onu sorgulamam değil onun davranışları
Her kavgada çekip giden birine daha görmezden gelip peşinden koşmaya çalışmalı miyim
Bu duruma ayar olmuş olabilir işte.
Sorduğum soruyu bu şekilde sorunca ne kadar saçma olduğunu fark ettim olmasa yasayamicam sanki neden başkasının dengesiz tavırlarıyla uğraşıyorum ki
O her konuya ayar olur ya ama ben kız arkadaşımla dışarı çıktığımda bunu bilmesine rağmen mesajına yarım saat bakmiyim kavga çıkarır
Valla sağol ya mal*liga lüzum yok daha fazla neden tahammül ediyim
Aynısını o yapıyorsa o da sorun tabi, önce tutarlı olacaz.
reis aldatılıyorsun
Bugün nereye gideceğiniz ve dün gece kimlerle olduğunu biliyorum o ihtimali pek düşünmüyorum sadece her kavgada aynısını yapıyor ve ben bıktım bu durumdan
ilişki ilerledikce sevgi azalabilir, ilişkinin bitmesini istemiyorsan onunla daha cok vakit geçirmen lazım, ama muhtemelen aldatılıyorsun gibi geliyor
Uzakta bilmiyorum ne desem nasıl yaklassam
ilişki sanal mı uzak mesafe mi
Uzka mesafe
Temmuz boyunca beraberdik pek zaman geçmedi görüşmeyeli sık görüşüyoruz buna ragmen
onunla ilgilenmeye çalış ne yaptıgını sor muhabbeti kesme gece uyutabilirsin sabah birlikte aktivite yapabilirsiniz. Sana vakit ayırmıyorsa aldatılma olanagın yüksek
Hemen hemen her akşam konuşuyoruz işinden dolayı ve geceleri hep görüntülü açık uyur normalde eve girince de arardı
Dün gece yazabilirdin aramadın dedigimde uykum vardı direkt uyudum dedi beni sinirlendiren de o
yani gerçeklik payını bilmedigim için bir şey demiyorum. Sana uykum vardı direkt uyudum dediginde inandın mı veya hiç kuşku duydun mu
Mesaj yazmak çok da zor değildi aldatma ihtimalinden kuşku duymuyorum sadece beni hala isteyip istemediğiniz sorguluyorum
sorguladıgın şeyleri ona söylemen lazım tepkisine göre ne olup olmadıgını anlayabilirz
Söyledim ve hep söylemeye çalışıyorum başka haklı olduğunu düşündüğü konuda ısrar edip üstüme geliyor
Sanırım bu akşam cabalamayacağımı ve isteyip istemediğine karar vermesini davranışları böyle devam edecekse de ayrılmak istediğimi soylicem en azından bir kere tam üzülürüm her gün tartışma yasamam
kanka 2 ihtimal var ya aldatılıyorsun ya da hisleri tamamen bitmiş
aynen öyle yap ama büyük ihtimalle küfür edip falan bitirecek
Daha önce çok kez bitirdi her seferinde peşinde koşup tekrar barismamizi sağladım en son ben bitirdim 3 ay kadar sürekli barışmaya çalıştı barıştım başlarda çok iyiydi yine aynı asyi yapmaya başladı kaybetmek korkusunu unuttuysa tekrar yasatirim ama bu sefer aynı olmaz
fena en*yisin