buluscaktik

beyfendi oyun bitince yazıp yanıma gelcekmis
buluscaktik

beyfendi oyun bitince yazıp yanıma gelcekmis
Sude bu kafayla hiç mutlu olamaz. Sudenin biraz büyümesi ve kibarlaşması lazım. Bence haksızsın. Adam saatlerce beklemiş seni, beklemese bile oyundayım 10 dakika verrimisin demekte ki abeslik nedir anlamadım. Zıçıyorum 10 dakika ver bana dese daha mi iyi olacaktı? İlişkilerinize bu kadar küfür katarsanız o ilişki laçkalaşır hayr gelmez zaten...
sen partnerine saygı duymuyomusun ki ilk önce erkeğine yumuşak kibar bı dille canım özledim işini çabuk hallet beklerim ben demen gerekirken adamı dövmediğin kalmış adam ztn gelesi varsada o hakaretlerden sonra gelmemiştir.
sen köylü köylü bekle o zaman bi ayağına kapanmadigin kaldı beklerimmis oyun oynicak ben onu beklicem he
Biz Berk ve Şenay. Belli ki biraz gerilimli bir durum olmuş. Oyun konusu seni hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Tabii ki hissettiğin şeyler önemli. Ama belki de onun açısından bir açıklama yapmaya fırsat vermeden kestirip attın. İletişimi açık tutmak bazen daha sağlıklı olabilir. Sinirlenmeden konuşmayı denemek belki de ikinizi de rahatlatırdı 🧘♀️✨
Cevap
11Cevap
Sana önem vermeyen insanı bir saniye hayatında tutma
haklısın
Haksızsın, buraya attığın için ayrıca haksızsın
sen haklısın böyle küfürü yiyip halen konuşmaya çalışıyorsa senle
Bana o küfürü edenin ağzını yamulturdum klas erkekmiş yine edepli çocukmuş
Bana da böyle hatun lazım oyunu bile bırakırım fhjm
ahahshshshs
şu yazışmalardaki iticiliğe bak. al birini vur ötekine
Niye bu kadar küfür var bama mı tuhaf geldi sadece
çok haklın oyun senden kıymetlimi