Ben haksız mıyım?

Kaynanamla aynı evde yaşıyoruz 5 yıldır misafirlerine ben koşturdum daha 24 yaşındayım benim arkadaşlarım evlendi çocukları oldu evleri oldu ama ben hep olduğum yerdeyim. Eşim ayır bir dert o konuya girmicem neyse. Eşimle daha nişanlıyken kaynanam düğün hediyesi olarak bana ev alacağını söylemişti böyle bir söz vermişti bana. Sonra kaynım evlendi eltim bir gün bile tahammül edemedi kaynanasına bir bardak su istedi kaynanam eltimden onu bile veremem ben kimsenin hizmetçisi değilim dedi. Zaten başka şehire taşındılar bir gün bile kaynanamla aynı evde kalamadı. O kadar hakaret etti kaynanama eltim. Kaynanam günün sonunda gitti eltime ev aldı hemde benden gizli bana alıcaktı evi bana öyle söz vermişti ama gitti diğer gelinine aldı. Bu durum benim zoruma gitti eşime beni ayrı eve çıkar kira da olsa gidelim diyorum çıkamayız heşey çok pahalı geçinemeyiz diyor bende böyle haksızlıklara dayanamıyorum artık birsürü haksızlığa uğradım elimden hiçbir şey gelmiyor kendim tek başıma ayrı eve çıkmaya yeltendim ailem hepsi bir oldular tek başına ayrı eve çıkamazsın dediler. Eşim de ayrı bir dert gidecek hiçbir yerim yok sinirden hasta oldum bir bardak su verenim bile yok herkes nankör çıktı.
Ben haksız mıyım?