Düştüğüm şu duruma bakınnn 😥?

Arkadaşlar merhaba ben kpss öğrencisiyim kütüphanede Bi çocuk var çok ilgimi çekiyor ilgimi belli ettim günde 1 defa birlikte molaya iniyoruz 4 kere falan indik toplam bir kere kendisi çağırdı 3 kere de ben konuşurken çok güleryüzlü falan indiğimizde 15 dk sını falan ayırıyor bana normalde çok fazla derslerini önemser o şekilde ben çağırmasam kendisi çağırmıyo ben çağırıncada geliyo falan anlamadım acaba benim hakkımda ne düşünüyo neden böyle yapıyo nasıl bir yol izlemeliyim benim Instagram adımı aldı ekledi ama mesaj atma yok bir şey yok anlamadım gitti ya napmalıyım taktik? Üstüne düşmeyeyim mi kendisi mi uğraşsın ne yapayım sizce bundan sonra ben hiç çağırmasam mı acaba kendisi çağıracak mı birde mesela kütüphane odasına girerken benimle birlikte girmiyo lavaboya gidip geliyorum sen geç diyo veya telefonla konuşmam gerek diyo sanki benimle konuştuğunu insanların görmesini istemiyo gibi ama görseniz asla dersten başını kaldırmaz kızlara bakmaz kızlar kendisiyle konuşmaya çalışınca sadece konuşur geçer normal bir şekilde anlamadım ya çözemedim napmalıyım

Düştüğüm şu duruma bakınnn 😥?