Düştüğüm şu duruma bakın ya😒?

Arkadaşlar merhaba Türkiye çapında iyi kötü tanınan bi isim var onunla yazıştık bulunduğum şehirde etkinliğiniz var mı diye sordum o da olmadığnı ama bugün bulunduğum şehirde bi işi olduğunu ve geleceğini söyledi bende bi kahve içmeyi teklif ettim kabul etti ama gece gelecğini söyledi tabi gece de ben çıkamazdım hatta güldü esprisine ailene mervelere gidiyorum de çık gel yanıma dedi güldü falan çıkamadm tabi o yüzden görüşemedik kendisini çok çok beğeniyorum hatta yazıştıktan sonra birşeyler hissetmeye başladım geldiğinizde yazarsınız numaramı vereyim dedim burdan yazışırız dedi vermedi nosunu bende çok kırıldım ve bunu belirttim kendisine sonra benden uzaklaştı soğuk yaptı numaradan sonra üstüne de gitmedim sadece kırıldığımı belirttim ama yine samimi davrandım espri falan yaptım güldük ama sonra mesajıma bakmadı ondan sonra kendimi bilen bi insanım ergen değilim öncelikle belirteyim hayranlık duymak değil o yaşları geçtik 😆böyle bi duruma düşeceğimi asla tahmin etmezdim ama oldu maalesef sizce nasıl bi yol izlemeliyim
Düştüğüm şu duruma bakın ya😒?