Seslerde Bişey dicem ben seni rüyanda nasıl aldatabilirim Rüyaların tersi çıkarmış bu arada diyor aldattığını asla kabul etmiyor oysa kendi arkadaşıma denettirdim bahanesi de o gün içiyorduk arkadaşlarla bu birden yazdı bende bunu arkadaşıma ayarlicaktım yazmak bile istemedim aslında o yaz dedi? Sonra tabiki ben seni aldatmadım vs vs ben böyle birini sevmek istemiyorum ama olmuyor
Benimsin ne ya🤮 wattpad bad boy hikayeleri resmen. Anlamadığım şey şu sen rüyanda onu aldatırken gördüğün için mi kavga ettiniz yoksa önceden böyle bir olay mı vardı🤔
Onuda dedim yedekte bekletiyosun dimi dedim kim veriyo sana bu akılları sen hiç bi zaman yedekte olmazsın ben kimseyi yedekte bekletmem diyor yok 4 ay önce ayrıldık o zamanlar sevgilim vardı o varkende diyordu bunu biz ayrıyken diyordu baya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle konuşan birinden hayır gelmez. Direk belli yani değer yok sıfır
Her şeyden önce sana rahatlıkla mal diyip üzerinde aptal bir maçoluk taslayan biri oldugun için vazgeç. Aldatmışsa bitmiş zaten.
gözum kanasin istemiorm yuzeysel okudum. Devam etmen sacma boskoy gitsin derim
Benimsin ne ya🤮 wattpad bad boy hikayeleri resmen.
Anlamadığım şey şu sen rüyanda onu aldatırken gördüğün için mi kavga ettiniz yoksa önceden böyle bir olay mı vardı🤔
Aldattığı için ayrıldım
En iyisini yapmışsın tatlım
O yüzden rüyamda bile beni aldatıyosun dedim
Hahsjsjjsjs muhabbete bak ya madem rahatsızsın engellemek bu kadar zor olmamalı? Konusmayı devam ettiren sensin
Seviyorum işte olmuyo
Benimsin ne la tapunu filanmı almış arkadaş :D
Salak işte
Aldattıysa zaten konuşma bile boşver.
Bu seni gerçekte mi aldattı rüyanda mı anlamadım
Gerçekte
Eee daha ne yüz veriyorsun
Konuşmalara bak benimsin diyor... hayırdır yedekte mi bekletiyormuş seni
Allah aşkına şunun gibi salaklara yüx vere vere bi yerini kaldırıyorsunuz. Gözünü seviyim nesini seviyorsun hâlâ
Onuda dedim yedekte bekletiyosun dimi dedim kim veriyo sana bu akılları sen hiç bi zaman yedekte olmazsın ben kimseyi yedekte bekletmem diyor yok 4 ay önce ayrıldık o zamanlar sevgilim vardı o varkende diyordu bunu biz ayrıyken diyordu baya
Yaa onu bunu bırak Allahını seversen nasıl içine siniyor... tamam işte ne olduğu belli hıyarın daha ne lazım
Bağlandım işte asıl sorunda bu yoksa bende isterim
Artık senin tam anlamıyla bırakman için ne yapması lazım ben anlamadım..
Gözünün önünde mi yapsın bişeyleri yani
Bırakıcam o böyle davranarak uzaklaştırıyo zaten kendinden
Daha ne yapması lazım ki zaten.. bende onu demeye çalışıyorum.
İlişki analizi yapayum miiii
Olur yapabiliyomusu
Tâkip edin analiz edelim
?
Tamam
Ettim
Ben bu çocuğu boğarım aga
Boğsana
Niye ariyim
Yazık kafana
Arama zaten yanlış numara
He bende aricam hemen dur diye telefona yapıştım kafana yazık diyor bide