Linç yemek istemiyorum ama ben kadınlarda kıl istemem diyip güldü. Açıkçası ben de kıllı olmak istemezdim ama yaratılış böyle. Alması da çok zahmetli. Çok alerjik ve hassas cildim var öyle her ağdayı makineyi kullanamıyorum. Her hafta almak da zor geliyor. Ben de ona tepki gösterip "evet evet aynı şekilde ben de erkeklerde hiç kıl sevmem" "kıllı erkek de kendine erkek demesin bir zahmet" "bundan sonra senin de hiç kılın olmayacak" gibi laflar ettim. O da tamam tamam bir şey demedim diyip güldü. Sizce tepki göstermekte haklı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kötü bir şey söylememiş, kendi isteği ve beğenisini dile getirmiş. Uygun fiyatlı tüm vücut epilasyon paketleri oluyor, kökten kurtulun bence siz de rahat edersiniz.
Ya ben de emin olamadım tepki verip vermeme konusunda.. Her zaman dikkat ederim böyle şeylere, 1 kez bile yanına kıllı halde gitmedim ona rağmen böyle bir şey söylemesine anlam veremedim. Epilasyonda korktuğum nokta cildim aşırı hassas olduğu için kesin alerji yapar diye düşünüyorum. Çok iyi bir yerde yaptırmam lazım ama orada da çok pahalı olur diye düşünüyorum..
Haklısın tabiki, biz alıyorsak kılları onlarda alsın bi zahmet.
Komik olmuş. Kadınlar genelde kılsız erkeklere erkek demez. İnandırıcı olmamış. Erkeklik =testesteron=kıl
Erkekler genelde kadınlara böyle laflar ettikleri için anlaması adına ironi yaptım. Sevgilim de fazlasıyla kıllı ve bugüne kadar hiç dile getirip şikayet etmedim. Ama o böyle bir şey söyleyince anlaması için ben de ona laf ettim..
Kıllı kadın mı var büyük çoğunluğu alıyor lazer yaptırıyor millet haklı sevgilin şaşırmış demek istisnayı görünce.
Tam aksine her hafta tepeden tırnağa kıllarımı alıyorum. Onun her yeri kıllı olmasına rağmen 1 kez laf etmedim. Kaşlarımı alırken napıyorsun diye sorunca söylemem üzerine böyle bir konu açıldı. Önyargında boğul..
Koltuk altı, özel bölge dışında erkek zaten kıllarını almamalı laf söylemesi vs tabi ki hoş değil ama gözümüz temiz pürüzsüz kadınlara alışmış itici bulması çok normal kırıcılığı ise tamamen sizin özelinizde bir problem bir şey demeden ayrılabilirdi 😄
Ne ayrılması ne itici bulması kafan mı güzel? Her yerimi alıyorum yanına tertemiz gidiyorum diyorum. Aşırı kıllı ve kaşlarını aldırmadığı zaman göz kapağını da geçecek seviyeye geliyor, ben demeden kendisi aldırıyor kuaföre. Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum hala aynı şeyi söylüyorsunuz..
*Açıkçası ben de kıllı olmak istemezdim ama yaratılış böyle. Alması da çok zahmetli. Çok alerjik ve hassas cildim var öyle her ağdayı makineyi kullanamıyorum
Evet çok zahmetli çok zor ama ben bunlara rağmen aldığım halde bu lafı duyduğum için sinirlendim
İyi demişsin bende öyle derim
Kıllı her zaman iyidir
😀 İyi demişsin
Sen haklısın kıl olunca noluyor yanii
Haklısın
E yani her erkek öyle ister
Ben de bir kadın olarak kılsız erkek isteme hakkına sahibim o halde
Yani oda vücut bakımını yapsın bence özel bölge hariç kil tüy sorun değil hattalarının bacağında belindeki kılları yalamak hoşuma gider ama on girişle arka da kil olması itici
Sevgilin hiç boqunda boncuk bulmuş mu sor bakalım
Haklı
Haklı
Lazer diye bişey var
İyi yer bulmak ayrı dert, bulduğun yere para ödemek ayrı dert, her ay oraya gidip yanmış tavuk gibi geri gelmek güneşten korunmak zorunda olmak ayrı dert, alerji yaparsa tedavi olmak ayrı dert... O kadar kolay olmuyor maalesef.. Çok pahalı.
Gel de anlat işte bunlara çok kolay sanıyorlar bir şey bildikleri yok..
Kolay olduğunu iddia etmedim ki sen ne yaşıyorsun @Iypopdhwhje
Evet maalesef öyleler. 1 kez gitseler ne olduğunu anlayacaklar ama işte kıllı kıllı oturdukları yerden kadınlara kılsız pürüzsüz ol demek kolay geliyor..
maalesef ben kilsizim yanlış yerden yuruyorsun