Gizli Üye(36-45)+1 yılBir sağlık Fakültesi öğrencisi olarak söylemem gereken bir şey var kıl ya da tüy her ne kadar bizlere kötü gözükse de bir insan ne kadar kıllı ise o kadar sağlıklıdır çünkü kıllar olmasa terleme olayım iz çok az olur ve derideki Gözenek yanında kıl kökleri de cildimizin nefes almasını sağlar ve tüm bedenimizin tabiki bunları kısa tutmakta fayda var netice de uzun olmasi belli bölgelerde mantar vs oluşturuyor sıcak coğrafyada yaşayan insanların sakal lari uzun olur kolay uzar güneşten korunmak için vücudun kendi tepkisidir ve soğuk ülkelere bakın genelde kılsız ve tüysüzler aslında onlarda da var ama bizim ki kadar kalın ve köklü değil
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında bu bir adadaptasyon meselesi zamanla süre gelir siz soğuğa gittiniz diye 30 yıl yaşadınız diye tüyünuz yok olmaz ama gelecek nesiller de mutlaka bunun etkisi görülür ama bunun için belki 7 kuşaktan çok daha fazlası lazım 😊 gelelim konumuza ben kist için tedavi gördüm ve yüzümde ayva tüyleri çıktı çok üzülürdüm çok utanırdim bjr gün erkek arkadaşım sen neden benle gündüz değilde akşam buluşuyorsun dedi bende anlattım ona utanıyorum falan dedim öptü yanagimdan tek bir tüye kurban olurum yapma Boyl3 dedi temizlik ayrı bir şey ama bu durumda istemsiz oluyor işte kızlar akıllı olun sizi yet anınızda sevecek insanlar bulun benden size tavsiye 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Sirénnæ t ederim 😊
En İyi Cevaplar
Zorunda diye bir şey yok. Şu gorilvari tiplerin kıl sevmem demesi de ayrı bir ironi.
679 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
- +1 yıl
Ohaa be 49 begeni: )
- +1 yıl
kendisinde yeteri kadar var bir de karşısında ki kendine kadın diyen şahısta olunca öğğ oluyorlar haliyle :D Zorunda bence. Ben kesmem diyorsan saygı duyarım o ayrı da. Zorunda diye bir şey yok da biraz komik yani :)
- +1 yıl
Soruyu bırakıp herkes buraya yazmış ahahah 😂😂😂 herkes eleştirmiş yanlız kız bombayı atmış herkesin içinde patlamış gibi görünüyor 😂 senin bu görüşüne adamsın diyerek ve ilave ederek şunu söylemek istiyorum önemli olan dış görünüş değildir insanların kusurları olabilir bize düşen kusurları yuze vurmak değil gizlemek dir çünki başkalarının kusurlarına dokunanlar kendi kusurlarının farkında bile değildir... Oysa bir kadını güzel yapan ona duyulan sevgidir.. Sevgi karşısındakinin bütün kusurlarını kapatıp görmeyecek kadar asil bir histir... Kadınlara bacak göğus ve kalça gibi cinsel objeymiş gibi bakanlar keza insanlığını yitirmiş bir kaç pislik parçasıdır... O yuzden kadınlar içinde söylüyorum ne yaparsanız yapın sizi güzel kılıcak tek şeyde size duyulan sevgidir..
Zorunda diye bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılEvet tabiki
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
356Cevap
+1 yılKadının kendi için düşünürsek, zorunda değildir, ama erkeklerin zevki için zorunda'dır genelde'de erkeklerin zevki için çalışıyorsunuz resmen doğruya doğru. İnsan olarak baktığımızda erkeklerde tüylerini almalılar ilk çağda yaşamıyoruz bir erkeğin sırtındaki tüy neye yarayabilir aşırı terletmekten başka Kadın'da erkekte vücudunu temizlemelidir. Bazı kadınlar erkekler tüylerini almasın diyor abazalıklarından diyorlar vahşi hayvansı erkek arıyorlar kendilerine olması gereken tüysüz olmaktır temiz ve
Erkekler pürüszüz şeylerden tahrik olurlar o yüzden kadınların vücudunun temiz olmasını isterler parlak yüzeyler erkekleri etkiliyor çünkü. Abartmayayım ama kadınlar vücut tüylerini almamış olsaydı şu an peşinizde koşan erkekler takımı olmazdı erkeklerin kadın düşkünlüğü vücudunuzun pürüssüz olmasından kaynaklanıyor fiziğiniz iyi olmasın ama teniniz pürüssüz ve parlak olsun istediğiniz erkeği etkilersiniz.50 YorumlaArtik insanlarin goruslerini degistirmek zor. Birakin tuy kesmeyi, bir yerimizde yalnislikla kacirdigimiz almadigimiz bir kil veya bir tuy gorseler bile igreniyorlar. Artik yuzumuzdeki gorunmeyen yanak tuylerimize kadar almaya basladik. Hani fransizlara falan ozeniyoruz ya ya da avrupali baska kizlara. Ben Macatistanda okuyorum. Ve bir suru fransiz ve alman tanidigim falan var kollarindaki tuyu kesmiyorlar ve up uzun umurlarinda bile degil ustelik onlarin erkekleri de boyle seyleri takmiyorlae kollarindaki tuyler de sari ve gorunmez degil yani. Demem o ki turk kizlari olsun azeri kizlari olsun ben azeriyim biz cok pintirikli olduk her yerimize ay buramda sivilce cikti mahvoldum orda kil var nasil basa cika bilirim resmen hayatimkzda en onemli yer aldi
20 Yorumla
+1 yılŞart ve zorunlu olduğunu düşünmüyorum. Buraya gelip şart zorunlu yazanlar acaba kışın etek, elbise giymicekken de ağda yapiyor mı sormak lazım😒 erkek için de kadın için de temizlik açısında yapılıyor olması gerekir. Erkeklerin çoğu yapmaz, kadınlara dil uzatırlar ama estetik değil bik bik sizde bize estetik gelmiyosunuz tüylü bamyalar.
61 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet çünkü kadın saçından ayağına kadar dünyanın en lezzetli meyvelerinden oluşan bir meyve tabağı gibi.. Elma dışında bir de kaısı ve kirz gibi meyveler hariç di, ğerleri hep kabukları soyularak yeniyor.. Yani kadının her yeri erkek için öğülecek ve okşanacak bir vücut yaratılış bu..
40 Yorumla
+1 yılAlışkanlıklar söz konusu. Partnerime elbette tolerans gösteririm. O da insan. Ama battaniyeye dönmesinin de bir anlamı yok. Erkeğin de temizliği önemli. Kadınlarda her yerde tüy çıkmaz zaten. Normalden fazla çıkıyorsa hormonlarında bir sorunu olabilirdi.
40 YorumlaZorunda değil ama görünüş itibarıyla estetik bir varlık. Hoş durmuyor bana göre. Yine de herkesin kendi bileceği iş.
Başkasının bedeni hakkında karar verme veya başkasının bedenıni yargılama hakkı bana düşmez. Kendime bu derece bir özgürlüğü vermiyorum.30 Yorumla
+1 yılŞart değil tercih meselesi. Ben genç bir kizin kıllı bacaklarla etek veya elbise giydiğini görmedim. Veya koltuk altı kılları ile askılı giydiğini felan. Çünkü hoş bir görüntü olmaz kimse böyle istemez yani. Sağlık olarak da zaten almalıyız mantar oluşabilir. Ama koldakileri felan almak istemezse almaz
30 YorumlaZaten oyle olmasi gerekmese sizin de sakallariniz olur, vucudunuzda asiri yogun ve sert killar cikar. Adi ustunde hormonal yani cok killi kadinlar, hormon bozuklugundan dolayi doktora gidiyor. Gorilvari falan diye erkeklere sallayanlar olmus ama sizin kirli sakal sevdaniz yuzunden ortalik magara adamindan gecilmiyor. Bu lafim sana degildi, sakala ölüp geberip erkeklerin killarina laf edip kendi killarini almayan kadinlaraydi, saygilar.
30 YorumlaTabiki kılsızı. Kadın her yaşta vücut kıllarına dikkat etmeli. Kaşlarını estetik yapacam diye 3 mm kalınlık yapmakta estetik olmuyor... Yani bence. Ama erkeklerin de kulak, burun, alabildiğine uzamış kaşlar, moda diye yakışmayan, berduşlara benzeyen sakal modeli, orangutan gibi göğüs, kol kılları hiç estetik durmuyor ama.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. Değil tabi. Neticede özgür irade. İsteyen kesmez. Ama neden kesiliyor. Diğer bayanlar ayıplamasınlar. Rezil olmayalım onlara. Toplum baskısı. Erkekler de sevmez. Aman allahım nede güzel kıllı kız ilk görüşte kıllarına vuruldum da demez erkekler. Kıllı kadın cazibesini kaybeder erkeksileşir erkeğin gözünde. Ben açıkcası kendi adıma kadında 3 kıla ok veririrm. Sacı kası kirpiği. Zalım diyebilirsin ama özgürlük bence bu. Bu benim zevkim.
10 YorumlaBir çekiciliği kalmaz ki.
Yani kızlar üşengeçlik yapmayın. Mesela biz de erkek olarak bazı bölgeleri tıraş ediyoruz neden? size karşı saygımızdan.
Bir kız bunu yazmaktan utanmıyor ise kesin ya çok üşengeçtir ya da artık erkeklerden bir beklentisi kalmamıştır. Normal bir kız bunu yazmaz.10 Yorumla
+1 yılElbette bir kadının en önemli özelliği belki de bir kızı güzel bulsam bile o kılları görünce bütün çekiciliği gider kesinlikle dış görünüşte en dikkat ettiğim şey belki de biraz kilosu bile olabilir ama kıl olamaz kesinlikle beni etkilemek istiyorsa bence
10 Yorumla
+1 yılTemizlik açısından olmalı ama zorunda mı hayır ben sevmiyorum mesela ama bu beden sonuçta illaki çıkacak ayrıca allah göstermesin çeşitli hastalıklar var haddinden fazla tüy çıkmasına sebep olan belki öyle bir şeyi var bilemezsiniz ki zorunda falan değil
10 YorumlaAslında erkekler gibi öyle bir zorunluluğumuz yok. Ama yıllardan beri gelen 'toplum kararları' bunu zorunlu kılmıştır. He temizlik falan dersen biz tüylerimizi alarak temiz oluyoruz da, erkekler de hiç bir yerlerini almayarak mı temiz oluyor? Ah o elalem yok mu elalem😑
50 Yorumla
+1 yılEvet, olmak zorundadır ki erkeklerden farkimiz olsun.:))
111 Yorumla- +1 yıl
@Bağyancokbilmiş👍👍
+1 yılŞart diyemem. Ama olması daha makbul.
Bayanlara tüy yakışmıyor.101 Yorumla
+1 yılKadın narindir, tatlıdır, güzeldir, yumuşaktır, çekicidir, alimlidir, top sakalınız olsa naber haci deriz.
Ruj1xa şart değildir göz kalemi de. Bu kadınların kadınlarla rekabetinden doğan bir Temizliktir. Almayın benim için sorun yok. Ama yine. kendiniz alacaksınız, diğer bir kadınla rekabet için.10 Yorumla
+1 yılZorunda tabiki ya metrobüste otobüste görüyorum kolları orman gibi kısa kollu giyiyorlar ben bile bir daha dönüp bakamıyorum erkekler ne düşünüyordur kim bilir
53 Yorumla- +1 yıl
Gölgen...
+1 yılHijyen açısından her iki cinsin de buna dikkat etmesi bence elzem. Kişisel bakım her iki taraf için de önemli, sadece kadinlar bakımlı olmak zorundaymış gibi bir düşünce var toplumda, bu çok yanlış.
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu simdi tüylü dolasmaya da baslayalim feminizimin suyunu cikarttiniz.. Erkekler ahmet abiyle evlenmek istese mahalledeki kasabi alirlardi bizi almazlardi. Kadin dedigin bakimli olur tüylü kadin bakimli degildir
60 Yorumla
+1 yılTüysüz olmayı her insan ister lakin hormonal olabiliyor ilaçlar, tedaviler vs vs tüylendirebiliyor... Alırsan bakımlısındır almazsan bakımsız işte o öyle değil, bazı insanlar hastalık sebepleri ile alamıyorlar...
20 Yorumla
+1 yılİstenmeyen tüyler adı üstünde istenmediği için olmamalı
70 YorumlaErkekler nasıl ‘ erkeğin doğasında var kıl tüy ‘ diyip istedikleri kadar uzatıp tıraş etmiyorlarsa kadınında doğasında var ve kişi kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı kendi zevki durumuna bağlı o yüzden bende zorundalık söz konusu değil.
12 YorumlaHormonlar gereği zaten tüysüz olurlar. Östrojen hormonu yeterli seviyede değil ise hafif tüylenme olabilir. Bizdeki gibi orman gibi olması normal değil. Testesteron hormonunun kadınlarda yüksek olmaması lazım. Erkeksi kadın fıtrata uymuyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Östrojen kıllanmaya sebep olmasaydı kadınların ergenlikle birlikte kılları da çıkmazdı. Östrojen kıllanmaya sebep olur. Bilmeden konuşmayalım
- +1 yıl
@__marlasinger__ Erkeklerdeki kadar yoğun mu kıllanıyorlar peki? Ben östrojen hormonunun kıllanmaya %100 engel olduğuna dair bir şey demedim. Ergenlikte olan bir kadının kollarında veya yüzünde tüy diye tabir ettiğimiz zayıf kıllar olabilir. Bizdeki gibi kalın, sert ve belirgin olamaz. Olan var ise testesteron hormonu ile alakalı problemi vardır. Kaşlarının ortası belirgin birleşen, kalın kaşlara sahip, göğsünde sırtında kullanma olan ve belirgin şekilde koyu renkli favori ve sakalları uzayan biri normal değildir anlatmak istediğim şey bu. Görüşünüz için teşekkürler..
+1 yılYani simdi sende öyle olsun istmezmisin kusursuz kadın bedeni ziynet tir kıymetlidir güzeldir Kadın işte cenneti ayaklari altına almış anne Allah'ın erkeğe hediyesi güzel olması her iki tarafın istediği birşey...
10 YorumlaKıl için kadın erkek ayrımı yapilmamali bence rahatsız olan alsın ben erkeklerde de kıl sevmiyorum kadınlarda da
40 YorumlaNop, ama ne kadar az tüy o kadar iyi :D Erkek gibi sakallı falan olmadığı sürece kılları tüyleri beni rahatsız etmez bir kadının :D
41 Yorumla
+1 yılZorundalık mıdır bilemem ancak görüntü olarak hoş değil. Rahatsız edici yani...
Tabi sadece kadınlar için geçerli bir durum değil bu durum. Erkeklerde de gerekenden fazla tüy beni rahatsız ediyor.21 Yorumla
+1 yılŞahsen tüysüz daha çekici olduğumuzu düşünüyorum düşünsene yazlık bir yerdesin üzerinde tişört ama dirsek altından itibaren kol kılları :( tüm karizması gitti işin
20 Yorumlaİstersen ortalıkta goril gibi gezebilirsin sen ama kadın doğası gereği temiz ve titiz olmak zorundadır erkeklerde dahil buna
30 Yorumla
+1 yılZorunda değil. Biz erkekler kadını tüysüz isteriz ama bana göre de kadında bir iki yani küçücük kıl olabilir bundan itrazım yok. Biz erkekler nasıl kıllıysak ve rahat ediyorsak kızlarda elbette istediği gibi rahat edecek o zaman.
30 Yorumla
+1 yılÖyle olsa daha zarif durur. Tabii şimdi feminist düşünce altında almayanlar olur elbet. Alınmamış tüy görüntüsü beni rahatsız ediyor, kendimi kast ediyorum burada onu belirteyim de.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYani abartı olanlar var, onların kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Ben bile erkek olmama rağmen lazere gidiyorsam kadınlar her türlü kendine bakmalıdır. Net.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence şart değil. Öyle bir şart olsaydı allah onları tüysüz yaratıldı. O zaman kıllariyla mücadele eden kadın aslanda allahla mücadele ediyor sayılır. 😌
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüylerini almasan kimin ne demeye hakkı var? Kendin estetiken rahatsız oluyorsan alırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorunluluk değil. Erkeklere hoş gözükmek için de değil temizliktir bu. Sadece kadınların değil erkeklerin de uyması gereken bir temizlik. Yani biz de sizin kıllarınıza bayılmıyoruz beyler.
40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değildir , erkeklerde kıllı olmak zorunda değildir.
40 Yorumla
+1 yılSadece görsel değil his olarak da önemli.. ipek gibi sutgibi vücut sevmek var ya da ele gelen batan ya da öperken falan gelen tüyler...
13 Yorumla- +1 yıl
Sen olsan hangisini tercih edersin
- +1 yıl
Kılsız olan
- +1 yıl
🙏🙏
Zorunda değil lâkin estetik açıdan daha güzel olduğu reddedilemez.
40 YorumlaTüysüz kadın mı olur
Kızlar tüyü kirlilik olarak görmüş ama her insanda tüy vardır. Erkek gibi olmasın ama olsada olur50 Yorumla
+1 yılKıllı kıllı goril 🦍 gibi gezmek istiyorsanız siz bilirsiniz.
https://goo.gl/images/FJ3nwq10 YorumlaBenim için evet , vücudum baştan aşığı tüysüz olmalı bakımlıyım diyebilmem için.
Vücudumda tüy hiç sevmiyorum..21 Yorumla- +1 yıl
Negüzel. Cok düşünceli ve titizsin. Tebrik ediyorum arkadaşım...☺
+1 yılEvet zorunda, ama bu erkekler icin degil kendimiz icin ben kadinda tuy gormeye dayanamiyorum butun cekiciligini alip gidiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞart değildir tabii kıllarımızı yarıştırırız eğlence olur :D
21 Yorumla- +1 yıl
Haha: )
+1 yılİçinde bulunduğumuz toplum ve zaman dilimini de katarsak evet, öyle de denilebilir. Almamakta özgürdür tabii ki fakat toplum tarafından garipsenebilir. Tepki almamak için şart.
10 YorumlaZorunda demek yanlış olur şart diildir yaratılış sonuçta.. bir bayana keskin kurallar koymak yanlış bence..
30 Yorumlapürüssüz olursa güzel olur ama böyle eziyet edercesine hiç kıl kalmasın kafasından uzak durun kendinize eziyet etmeyin
30 YorumlaEmin ol gonul gercekren severse
Detaya bakmaz.
23 saate bakar.
Emin ol25 Yorumla- +1 yıl
23 saat mi: )
- +1 yıl
Hm dogru
- +1 yıl
Evet haklsn
Ölüm heran ensemizde oldugu icin heran temiz olmak lazim
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılbu kişisel bir tercih lakin ben tikliyim bu konuda. pürüzleri sevmiyorum
31 Yorumla Kişiye göre değişir ama erkeğin bile bakımlısı makülse kadınında bakımlı olması lazım
30 YorumlaBakımlı olmak kadınlara yakışıyor o yüzden olması doğru olan ama zorunluluk diye birşey yoktur tabi kişinin kendi tercihi
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle olmalıdır. Erkek de az kıllı olmalı. Sonrasında ise iyi bir uyum Harika bir seks veya ilişki getirir
10 Yorumla
+1 yılTopluma genel bakınca şart olduğunu istedenizde istemesenizde kabul etmeniz gerekiyor. Kimsenin elinden birşey gelmez bu konuda.
10 Yorumla
+1 yılTüyler kadınlarda erkeklerin çoğu için iticidir.. Kol bacak yüz ayırt etmeksizin tüm tüyler alınmalı bence..
10 YorumlaZorunluluk değil öncelikle kendine sonra karşısındakine saygıdan dolayı
52 Yorumla- +1 yıl
@umtşşş Cok titiz, düşünceli ve naziksin. Keşke herkes senin gibi olsa. Mutluluklar c...☺😎
Sırf muhalefet olmak için feminizm uğruna kıllarını uzatan kadın da kıllı olabilir diyen iğrenç insanlara aldanmayın arkadaşlar kadın vücudu estetiktir ve estetik kalmalıdır kesinlikle tüysüz ve bakınlı olmalı
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil, ama tüylerle kendimi kötü hissediyorum. Estetik bakımından kendimi düşünüyorum yani.
30 Yorumla Şart değil tabi de tüysüz olsa daha iyi olur. Temizlik imandan gelir sonuçta.
30 YorumlaZorunda değil ama görüntü açısından sadece kadınlarında değil erkeklerin de tüysüz olması makbul
20 Yorumla- Devamını Gör (482)
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar