• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Kadın bedeni tüysüz olmak zorunda mıdır?

SuskunCicek
SuskunCicek Takip Et
Master Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
011
Yapay Zekaya Sor
Kadın bedeninin tüysüz olması şart mıdır?
Kadın Soruları Tüy Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir sağlık Fakültesi öğrencisi olarak söylemem gereken bir şey var kıl ya da tüy her ne kadar bizlere kötü gözükse de bir insan ne kadar kıllı ise o kadar sağlıklıdır çünkü kıllar olmasa terleme olayım iz çok az olur ve derideki Gözenek yanında kıl kökleri de cildimizin nefes almasını sağlar ve tüm bedenimizin tabiki bunları kısa tutmakta fayda var netice de uzun olmasi belli bölgelerde mantar vs oluşturuyor sıcak coğrafyada yaşayan insanların sakal lari uzun olur kolay uzar güneşten korunmak için vücudun kendi tepkisidir ve soğuk ülkelere bakın genelde kılsız ve tüysüzler aslında onlarda da var ama bizim ki kadar kalın ve köklü değil

7
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aslında bu bir adadaptasyon meselesi zamanla süre gelir siz soğuğa gittiniz diye 30 yıl yaşadınız diye tüyünuz yok olmaz ama gelecek nesiller de mutlaka bunun etkisi görülür ama bunun için belki 7 kuşaktan çok daha fazlası lazım 😊 gelelim konumuza ben kist için tedavi gördüm ve yüzümde ayva tüyleri çıktı çok üzülürdüm çok utanırdim bjr gün erkek arkadaşım sen neden benle gündüz değilde akşam buluşuyorsun dedi bende anlattım ona utanıyorum falan dedim öptü yanagimdan tek bir tüye kurban olurum yapma Boyl3 dedi temizlik ayrı bir şey ama bu durumda istemsiz oluyor işte kızlar akıllı olun sizi yet anınızda sevecek insanlar bulun benden size tavsiye 😊

Yorumla
    • Sirénnæ
      Sirénnæ
      +1 yıl

Harfi harfine katılıyorum. Ellerine sağlık. +123456 :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sirénnæ t ederim 😊

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Thauma
    Thauma Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Zorunda diye bir şey yok. Şu gorilvari tiplerin kıl sevmem demesi de ayrı bir ironi.

67
    9 Yorumla
    • duygux1907
      duygux1907
      +1 yıl

Kesinlikle haklısın

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

ben derim mesela dediğin sınıflandırmaya girmiyorum

Yorumla
    • bsbdbdb
      bsbdbdb
      +1 yıl

Oyle bir yasa yok zatrn cik disari anca dalga gecerler toplumsal baskiya boyun egmemis olursun

Yorumla
    • burakqa
      burakqa
      +1 yıl

yok artık ya

Yorumla
    • NiggaAde
      NiggaAde
      +1 yıl

Erkekle kadını ayıran özellikteki bu bide bıyık bırakın ozaman yakışır ☺️

Yorumla
    • SuskunCicek
      SuskunCicek
      +1 yıl

Ohaa be 49 begeni: )

Yorumla
    • Secilayguderoglu
      Secilayguderoglu
      +1 yıl

kendisinde yeteri kadar var bir de karşısında ki kendine kadın diyen şahısta olunca öğğ oluyorlar haliyle :D Zorunda bence. Ben kesmem diyorsan saygı duyarım o ayrı da. Zorunda diye bir şey yok da biraz komik yani :)

Yorumla
    • bsvrbni
      bsvrbni
      +1 yıl

Goril deme günah

Yorumla
    • Issızzzadammm
      Issızzzadammm
      +1 yıl

Soruyu bırakıp herkes buraya yazmış ahahah 😂😂😂 herkes eleştirmiş yanlız kız bombayı atmış herkesin içinde patlamış gibi görünüyor 😂 senin bu görüşüne adamsın diyerek ve ilave ederek şunu söylemek istiyorum önemli olan dış görünüş değildir insanların kusurları olabilir bize düşen kusurları yuze vurmak değil gizlemek dir çünki başkalarının kusurlarına dokunanlar kendi kusurlarının farkında bile değildir... Oysa bir kadını güzel yapan ona duyulan sevgidir.. Sevgi karşısındakinin bütün kusurlarını kapatıp görmeyecek kadar asil bir histir... Kadınlara bacak göğus ve kalça gibi cinsel objeymiş gibi bakanlar keza insanlığını yitirmiş bir kaç pislik parçasıdır... O yuzden kadınlar içinde söylüyorum ne yaparsanız yapın sizi güzel kılıcak tek şeyde size duyulan sevgidir..

Yorumla
  • Amphibian
    Amphibian Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Zorunda diye bir şey yok.

1
    0 Yorumla
  • zibidi_gonzales_94
    zibidi_gonzales_94 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Evet tabiki

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

186

Cevap

356

Cevap

• Mirza-Tigrisha-13
    Mirza-Tigrisha-13 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 59%
    +1 yıl

Kadının kendi için düşünürsek, zorunda değildir, ama erkeklerin zevki için zorunda'dır genelde'de erkeklerin zevki için çalışıyorsunuz resmen doğruya doğru. İnsan olarak baktığımızda erkeklerde tüylerini almalılar ilk çağda yaşamıyoruz bir erkeğin sırtındaki tüy neye yarayabilir aşırı terletmekten başka Kadın'da erkekte vücudunu temizlemelidir. Bazı kadınlar erkekler tüylerini almasın diyor abazalıklarından diyorlar vahşi hayvansı erkek arıyorlar kendilerine olması gereken tüysüz olmaktır temiz ve
    Erkekler pürüszüz şeylerden tahrik olurlar o yüzden kadınların vücudunun temiz olmasını isterler parlak yüzeyler erkekleri etkiliyor çünkü. Abartmayayım ama kadınlar vücut tüylerini almamış olsaydı şu an peşinizde koşan erkekler takımı olmazdı erkeklerin kadın düşkünlüğü vücudunuzun pürüssüz olmasından kaynaklanıyor fiziğiniz iyi olmasın ama teniniz pürüssüz ve parlak olsun istediğiniz erkeği etkilersiniz.

5
    0 Yorumla
  • Semayk
    Semayk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Artik insanlarin goruslerini degistirmek zor. Birakin tuy kesmeyi, bir yerimizde yalnislikla kacirdigimiz almadigimiz bir kil veya bir tuy gorseler bile igreniyorlar. Artik yuzumuzdeki gorunmeyen yanak tuylerimize kadar almaya basladik. Hani fransizlara falan ozeniyoruz ya ya da avrupali baska kizlara. Ben Macatistanda okuyorum. Ve bir suru fransiz ve alman tanidigim falan var kollarindaki tuyu kesmiyorlar ve up uzun umurlarinda bile degil ustelik onlarin erkekleri de boyle seyleri takmiyorlae kollarindaki tuyler de sari ve gorunmez degil yani. Demem o ki turk kizlari olsun azeri kizlari olsun ben azeriyim biz cok pintirikli olduk her yerimize ay buramda sivilce cikti mahvoldum orda kil var nasil basa cika bilirim resmen hayatimkzda en onemli yer aldi

2
    0 Yorumla
  • pentagramkizi
    pentagramkizi Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Şart ve zorunlu olduğunu düşünmüyorum. Buraya gelip şart zorunlu yazanlar acaba kışın etek, elbise giymicekken de ağda yapiyor mı sormak lazım😒 erkek için de kadın için de temizlik açısında yapılıyor olması gerekir. Erkeklerin çoğu yapmaz, kadınlara dil uzatırlar ama estetik değil bik bik sizde bize estetik gelmiyosunuz tüylü bamyalar.

6
    1 Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

o sınıflandırmaya dahil değilim o zaman laf edebilirim :D

Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Evet çünkü kadın saçından ayağına kadar dünyanın en lezzetli meyvelerinden oluşan bir meyve tabağı gibi.. Elma dışında bir de kaısı ve kirz gibi meyveler hariç di, ğerleri hep kabukları soyularak yeniyor.. Yani kadının her yeri erkek için öğülecek ve okşanacak bir vücut yaratılış bu..

4
    0 Yorumla
  • bilemiyorum_altan
    bilemiyorum_altan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl

Alışkanlıklar söz konusu. Partnerime elbette tolerans gösteririm. O da insan. Ama battaniyeye dönmesinin de bir anlamı yok. Erkeğin de temizliği önemli. Kadınlarda her yerde tüy çıkmaz zaten. Normalden fazla çıkıyorsa hormonlarında bir sorunu olabilirdi.

4
    0 Yorumla
  • kraljica
    kraljica Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 55%
    +1 yıl

Zorunda değil ama görünüş itibarıyla estetik bir varlık. Hoş durmuyor bana göre. Yine de herkesin kendi bileceği iş.
    Başkasının bedeni hakkında karar verme veya başkasının bedenıni yargılama hakkı bana düşmez. Kendime bu derece bir özgürlüğü vermiyorum.

3
    0 Yorumla
  • öleceğiiznasılsa1
    öleceğiiznasılsa1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl

Şart değil tercih meselesi. Ben genç bir kizin kıllı bacaklarla etek veya elbise giydiğini görmedim. Veya koltuk altı kılları ile askılı giydiğini felan. Çünkü hoş bir görüntü olmaz kimse böyle istemez yani. Sağlık olarak da zaten almalıyız mantar oluşabilir. Ama koldakileri felan almak istemezse almaz

3
    0 Yorumla
  • jackass
    jackass Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Zaten oyle olmasi gerekmese sizin de sakallariniz olur, vucudunuzda asiri yogun ve sert killar cikar. Adi ustunde hormonal yani cok killi kadinlar, hormon bozuklugundan dolayi doktora gidiyor. Gorilvari falan diye erkeklere sallayanlar olmus ama sizin kirli sakal sevdaniz yuzunden ortalik magara adamindan gecilmiyor. Bu lafim sana degildi, sakala ölüp geberip erkeklerin killarina laf edip kendi killarini almayan kadinlaraydi, saygilar.

3
    0 Yorumla
  • BilocanNL
    BilocanNL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53 , eic 74%
    +1 yıl

Tabiki kılsızı. Kadın her yaşta vücut kıllarına dikkat etmeli. Kaşlarını estetik yapacam diye 3 mm kalınlık yapmakta estetik olmuyor... Yani bence. Ama erkeklerin de kulak, burun, alabildiğine uzamış kaşlar, moda diye yakışmayan, berduşlara benzeyen sakal modeli, orangutan gibi göğüs, kol kılları hiç estetik durmuyor ama.

2
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı.

Değil tabi. Neticede özgür irade. İsteyen kesmez. Ama neden kesiliyor. Diğer bayanlar ayıplamasınlar. Rezil olmayalım onlara. Toplum baskısı. Erkekler de sevmez. Aman allahım nede güzel kıllı kız ilk görüşte kıllarına vuruldum da demez erkekler. Kıllı kadın cazibesini kaybeder erkeksileşir erkeğin gözünde. Ben açıkcası kendi adıma kadında 3 kıla ok veririrm. Sacı kası kirpiği. Zalım diyebilirsin ama özgürlük bence bu. Bu benim zevkim.

1
    0 Yorumla
  • _demir
    _demir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 71%
    +1 yıl

Bir çekiciliği kalmaz ki.
    Yani kızlar üşengeçlik yapmayın. Mesela biz de erkek olarak bazı bölgeleri tıraş ediyoruz neden? size karşı saygımızdan.
    Bir kız bunu yazmaktan utanmıyor ise kesin ya çok üşengeçtir ya da artık erkeklerden bir beklentisi kalmamıştır. Normal bir kız bunu yazmaz.

1
    0 Yorumla
  • yaralıbocek
    yaralıbocek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 78%
    +1 yıl

Elbette bir kadının en önemli özelliği belki de bir kızı güzel bulsam bile o kılları görünce bütün çekiciliği gider kesinlikle dış görünüşte en dikkat ettiğim şey belki de biraz kilosu bile olabilir ama kıl olamaz kesinlikle beni etkilemek istiyorsa bence

1
    0 Yorumla
  • Koynundahuzursaklı
    Koynundahuzursaklı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

Temizlik açısından olmalı ama zorunda mı hayır ben sevmiyorum mesela ama bu beden sonuçta illaki çıkacak ayrıca allah göstermesin çeşitli hastalıklar var haddinden fazla tüy çıkmasına sebep olan belki öyle bir şeyi var bilemezsiniz ki zorunda falan değil

1
    0 Yorumla
  • JUTENYY
    JUTENYY Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 85%
    +1 yıl

Aslında erkekler gibi öyle bir zorunluluğumuz yok. Ama yıllardan beri gelen 'toplum kararları' bunu zorunlu kılmıştır. He temizlik falan dersen biz tüylerimizi alarak temiz oluyoruz da, erkekler de hiç bir yerlerini almayarak mı temiz oluyor? Ah o elalem yok mu elalem😑

5
    0 Yorumla
  • Bağyancokbilmiş
    Bağyancokbilmiş Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 57%
    +1 yıl

Evet, olmak zorundadır ki erkeklerden farkimiz olsun.:))

11
    1 Yorumla
    • _dionysos_
      _dionysos_
      +1 yıl

@Bağyancokbilmiş👍👍

Yorumla
  • ConTa_VolTa
    ConTa_VolTa Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Şart diyemem. Ama olması daha makbul.
    Bayanlara tüy yakışmıyor.

10
    1 Yorumla
    • Can343634
      Can343634
      +1 yıl

Kesinlikle yakışmıyor

Yorumla
  • TuTáñkámøn
    TuTáñkámøn Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl

Kadın narindir, tatlıdır, güzeldir, yumuşaktır, çekicidir, alimlidir, top sakalınız olsa naber haci deriz.
    Ruj1xa şart değildir göz kalemi de. Bu kadınların kadınlarla rekabetinden doğan bir Temizliktir. Almayın benim için sorun yok. Ama yine. kendiniz alacaksınız, diğer bir kadınla rekabet için.

1
    0 Yorumla
  • kbrbbcn998
    kbrbbcn998 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

Zorunda tabiki ya metrobüste otobüste görüyorum kolları orman gibi kısa kollu giyiyorlar ben bile bir daha dönüp bakamıyorum erkekler ne düşünüyordur kim bilir

5
    3 Yorumla
    • S95S96
      S95S96
      +1 yıl

gamzelerin..

Yorumla
    • kbrbbcn998
      kbrbbcn998
      +1 yıl

Gölgen...

Yorumla
    • S95S96
      S95S96
      +1 yıl

boyun..

Yorumla
  • Halukdegeç
    Halukdegeç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl

Hijyen açısından her iki cinsin de buna dikkat etmesi bence elzem. Kişisel bakım her iki taraf için de önemli, sadece kadinlar bakımlı olmak zorundaymış gibi bir düşünce var toplumda, bu çok yanlış.

8
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Oldu simdi tüylü dolasmaya da baslayalim feminizimin suyunu cikarttiniz.. Erkekler ahmet abiyle evlenmek istese mahalledeki kasabi alirlardi bizi almazlardi. Kadin dedigin bakimli olur tüylü kadin bakimli degildir

6
    0 Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Tüysüz olmayı her insan ister lakin hormonal olabiliyor ilaçlar, tedaviler vs vs tüylendirebiliyor... Alırsan bakımlısındır almazsan bakımsız işte o öyle değil, bazı insanlar hastalık sebepleri ile alamıyorlar...

2
    0 Yorumla
  • Kapaçeneni_plizz
    Kapaçeneni_plizz Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

İstenmeyen tüyler adı üstünde istenmediği için olmamalı

7
    0 Yorumla
  • AELORA
    AELORA Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 76%
    +1 yıl

Erkekler nasıl ‘ erkeğin doğasında var kıl tüy ‘ diyip istedikleri kadar uzatıp tıraş etmiyorlarsa kadınında doğasında var ve kişi kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı kendi zevki durumuna bağlı o yüzden bende zorundalık söz konusu değil.

1
    2 Yorumla
    • _Clyde_
      _Clyde_
      +1 yıl

Terket burayı

Yorumla
    • AELORA
      AELORA
      +1 yıl

@_Clyde_ neden sorun ne?

Yorumla
  • 6inch5r
    6inch5r Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Hormonlar gereği zaten tüysüz olurlar. Östrojen hormonu yeterli seviyede değil ise hafif tüylenme olabilir. Bizdeki gibi orman gibi olması normal değil. Testesteron hormonunun kadınlarda yüksek olmaması lazım. Erkeksi kadın fıtrata uymuyor.

1
    2 Yorumla
    • __marlasinger__
      __marlasinger__
      +1 yıl

Östrojen kıllanmaya sebep olmasaydı kadınların ergenlikle birlikte kılları da çıkmazdı. Östrojen kıllanmaya sebep olur. Bilmeden konuşmayalım

Yorumla
    • 6inch5r
      6inch5r
      +1 yıl

@__marlasinger__ Erkeklerdeki kadar yoğun mu kıllanıyorlar peki? Ben östrojen hormonunun kıllanmaya %100 engel olduğuna dair bir şey demedim. Ergenlikte olan bir kadının kollarında veya yüzünde tüy diye tabir ettiğimiz zayıf kıllar olabilir. Bizdeki gibi kalın, sert ve belirgin olamaz. Olan var ise testesteron hormonu ile alakalı problemi vardır. Kaşlarının ortası belirgin birleşen, kalın kaşlara sahip, göğsünde sırtında kullanma olan ve belirgin şekilde koyu renkli favori ve sakalları uzayan biri normal değildir anlatmak istediğim şey bu. Görüşünüz için teşekkürler..

Yorumla
  • Balkanlı1995
    Balkanlı1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 49%
    +1 yıl

Yani simdi sende öyle olsun istmezmisin kusursuz kadın bedeni ziynet tir kıymetlidir güzeldir Kadın işte cenneti ayaklari altına almış anne Allah'ın erkeğe hediyesi güzel olması her iki tarafın istediği birşey...

1
    0 Yorumla
  • Posequee
    Posequee Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 36%
    +1 yıl

Kıl için kadın erkek ayrımı yapilmamali bence rahatsız olan alsın ben erkeklerde de kıl sevmiyorum kadınlarda da

4
    0 Yorumla
  • barhan19
    barhan19 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

Nop, ama ne kadar az tüy o kadar iyi :D Erkek gibi sakallı falan olmadığı sürece kılları tüyleri beni rahatsız etmez bir kadının :D

4
    1 Yorumla
    • Şuraax
      Şuraax
      +1 yıl

Katılıyorum hayatım :)

Yorumla
  • GöktenDüşenAşk
    GöktenDüşenAşk Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 81%
    +1 yıl

Zorundalık mıdır bilemem ancak görüntü olarak hoş değil. Rahatsız edici yani...
    Tabi sadece kadınlar için geçerli bir durum değil bu durum. Erkeklerde de gerekenden fazla tüy beni rahatsız ediyor.

2
    1 Yorumla
    • Can343634
      Can343634
      +1 yıl

Beni de

Yorumla
  • YarenGurbuz99
    YarenGurbuz99 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 76%
    +1 yıl

Şahsen tüysüz daha çekici olduğumuzu düşünüyorum düşünsene yazlık bir yerdesin üzerinde tişört ama dirsek altından itibaren kol kılları :( tüm karizması gitti işin

2
    0 Yorumla
  • ışılnr
    ışılnr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 87%
    +1 yıl

İstersen ortalıkta goril gibi gezebilirsin sen ama kadın doğası gereği temiz ve titiz olmak zorundadır erkeklerde dahil buna

3
    0 Yorumla
  • Oğuzhan5807
    Oğuzhan5807 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 31%
    +1 yıl

Zorunda değil. Biz erkekler kadını tüysüz isteriz ama bana göre de kadında bir iki yani küçücük kıl olabilir bundan itrazım yok. Biz erkekler nasıl kıllıysak ve rahat ediyorsak kızlarda elbette istediği gibi rahat edecek o zaman.

3
    0 Yorumla
  • UçanTenekeBen
    UçanTenekeBen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl

Öyle olsa daha zarif durur. Tabii şimdi feminist düşünce altında almayanlar olur elbet. Alınmamış tüy görüntüsü beni rahatsız ediyor, kendimi kast ediyorum burada onu belirteyim de.

1
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.

Yani abartı olanlar var, onların kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Ben bile erkek olmama rağmen lazere gidiyorsam kadınlar her türlü kendine bakmalıdır. Net.

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bence şart değil. Öyle bir şart olsaydı allah onları tüysüz yaratıldı. O zaman kıllariyla mücadele eden kadın aslanda allahla mücadele ediyor sayılır. 😌

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tüylerini almasan kimin ne demeye hakkı var? Kendin estetiken rahatsız oluyorsan alırsın.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zorunluluk değil. Erkeklere hoş gözükmek için de değil temizliktir bu. Sadece kadınların değil erkeklerin de uyması gereken bir temizlik. Yani biz de sizin kıllarınıza bayılmıyoruz beyler.

4
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Değildir , erkeklerde kıllı olmak zorunda değildir.

4
    0 Yorumla
  • tASStyStick
    tASStyStick Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Sadece görsel değil his olarak da önemli.. ipek gibi sutgibi vücut sevmek var ya da ele gelen batan ya da öperken falan gelen tüyler...

1
    3 Yorumla
    • tASStyStick
      tASStyStick
      +1 yıl

Sen olsan hangisini tercih edersin

Yorumla
    • SuskunCicek
      SuskunCicek
      +1 yıl

Kılsız olan

Yorumla
    • tASStyStick
      tASStyStick
      +1 yıl

🙏🙏

Yorumla
  • Niamh
    Niamh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

Zorunda değil lâkin estetik açıdan daha güzel olduğu reddedilemez.

4
    0 Yorumla
  • selcukbey
    selcukbey Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Tüysüz kadın mı olur
    Kızlar tüyü kirlilik olarak görmüş ama her insanda tüy vardır. Erkek gibi olmasın ama olsada olur

5
    0 Yorumla
  • PesimOptimistPoet
    PesimOptimistPoet Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Kıllı kıllı goril 🦍 gibi gezmek istiyorsanız siz bilirsiniz.

https://goo.gl/images/FJ3nwq

1
    0 Yorumla
  • Aybükem78
    Aybükem78 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 60%
    +1 yıl

Benim için evet , vücudum baştan aşığı tüysüz olmalı bakımlıyım diyebilmem için.
    Vücudumda tüy hiç sevmiyorum..

2
    1 Yorumla
    • rroommeeoo
      rroommeeoo
      +1 yıl

Negüzel. Cok düşünceli ve titizsin. Tebrik ediyorum arkadaşım...☺

Yorumla
  • minnoş_hatunn
    minnoş_hatunn Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

Evet zorunda, ama bu erkekler icin degil kendimiz icin ben kadinda tuy gormeye dayanamiyorum butun cekiciligini alip gidiyor

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şart değildir tabii kıllarımızı yarıştırırız eğlence olur :D

2
    1 Yorumla
    • SuskunCicek
      SuskunCicek
      +1 yıl

Haha: )

Yorumla
  • banabirisimgerekli
    banabirisimgerekli Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

İçinde bulunduğumuz toplum ve zaman dilimini de katarsak evet, öyle de denilebilir. Almamakta özgürdür tabii ki fakat toplum tarafından garipsenebilir. Tepki almamak için şart.

1
    0 Yorumla
  • dolunay38
    dolunay38 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 75%
    +1 yıl

Zorunda demek yanlış olur şart diildir yaratılış sonuçta.. bir bayana keskin kurallar koymak yanlış bence..

3
    0 Yorumla
  • 12Buçuk
    12Buçuk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

pürüssüz olursa güzel olur ama böyle eziyet edercesine hiç kıl kalmasın kafasından uzak durun kendinize eziyet etmeyin

3
    0 Yorumla
  • BaYZadeee
    BaYZadeee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Emin ol gonul gercekren severse
    Detaya bakmaz.
    23 saate bakar.
    Emin ol

2
    5 Yorumla
    • SuskunCicek
      SuskunCicek
      +1 yıl

23 saat mi: )

Yorumla
    • BaYZadeee
      BaYZadeee
      +1 yıl

1 saat yataksa
      23 saat huydur gecimdir.
      Sosyalliktir

Yorumla
    • SuskunCicek
      SuskunCicek
      +1 yıl

Hm dogru

Yorumla
    • BaYZadeee
      BaYZadeee
      +1 yıl

Belki tuysuz olan çok vardir.
      Belki evde huzur yoktur.
      Ne yapim oyle insani.
      Temiz olsun.
      Omurluk diil ahiretlik olsun

Yorumla
    • SuskunCicek
      SuskunCicek
      +1 yıl

Evet haklsn

Yorumla
  • Bulut91
    Bulut91 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

Ölüm heran ensemizde oldugu icin heran temiz olmak lazim

3
    0 Yorumla
  • MasterMagician
    MasterMagician Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 59%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 679 cevap paylaştı.

bu kişisel bir tercih lakin ben tikliyim bu konuda. pürüzleri sevmiyorum

3
    1 Yorumla
    • Can343634
      Can343634
      +1 yıl

Ben de sevmiyorum

Yorumla
  • --Altus__
    --Altus__ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 36%
    +1 yıl

Kişiye göre değişir ama erkeğin bile bakımlısı makülse kadınında bakımlı olması lazım

3
    0 Yorumla
  • mavitis
    mavitis Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

Bakımlı olmak kadınlara yakışıyor o yüzden olması doğru olan ama zorunluluk diye birşey yoktur tabi kişinin kendi tercihi

1
    0 Yorumla
  • AtletikBirErkek
    AtletikBirErkek Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Kesinlikle öyle olmalıdır. Erkek de az kıllı olmalı. Sonrasında ise iyi bir uyum Harika bir seks veya ilişki getirir

1
    0 Yorumla
  • Grafik_Tasarımcı
    Grafik_Tasarımcı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 42%
    +1 yıl

Topluma genel bakınca şart olduğunu istedenizde istemesenizde kabul etmeniz gerekiyor. Kimsenin elinden birşey gelmez bu konuda.

1
    0 Yorumla
  • NeutronStaR
    NeutronStaR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 39%
    +1 yıl

Tüyler kadınlarda erkeklerin çoğu için iticidir.. Kol bacak yüz ayırt etmeksizin tüm tüyler alınmalı bence..

1
    0 Yorumla
  • umtşşş
    umtşşş Takip Et
    Bilge Yaş: 47
    +1 yıl

Zorunluluk değil öncelikle kendine sonra karşısındakine saygıdan dolayı

5
    2 Yorumla
    • RRomeooo
      RRomeooo
      +1 yıl

Haklisin :)

Yorumla
    • rroommeeoo
      rroommeeoo
      +1 yıl

@umtşşş Cok titiz, düşünceli ve naziksin. Keşke herkes senin gibi olsa. Mutluluklar c...☺😎

Yorumla
  • Maroon07
    Maroon07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Sırf muhalefet olmak için feminizm uğruna kıllarını uzatan kadın da kıllı olabilir diyen iğrenç insanlara aldanmayın arkadaşlar kadın vücudu estetiktir ve estetik kalmalıdır kesinlikle tüysüz ve bakınlı olmalı

1
    0 Yorumla
  • XanderXean
    XanderXean Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı.

Hayır değil, ama tüylerle kendimi kötü hissediyorum. Estetik bakımından kendimi düşünüyorum yani.

3
    0 Yorumla
  • _TuMuGu_
    _TuMuGu_ Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Şart değil tabi de tüysüz olsa daha iyi olur. Temizlik imandan gelir sonuçta.

3
    0 Yorumla
  • bayanmevy
    bayanmevy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Zorunda değil ama görüntü açısından sadece kadınlarında değil erkeklerin de tüysüz olması makbul

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (482)
Devamını Gör(527)

6 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kadın bedeni tüysüz olmak zorunda mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadın bedeni tüysüz mü olmalı? 65 cevap verildi
Her kadın pürüzsüz bir vücuda sahip olmak zorunda mı? 36 cevap verildi
Kadınlar tamamen kılsız olmak zorunda mı? 58 cevap verildi
Vücut tüylerini almayan kadınlar bakımsız mıdır? 39 cevap verildi
Kadın tamamen pürüzsüz mü olmalı? 27 cevap verildi
Kadınlar gerçekten kılsız mı? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨