Pürüzsüz bacaklar, koltukaltı yüz vs. Bunlar her kadında olması gereken şeyler midir?

Tabiki herkes ister ama bu tenden vücuttan hormondan değişiklik göstermektedir mesela annem bekarken çok beyaz olduğu için kılları hiç yokmuş o da almamış belli bir yaştan sonra zaten alınmadığı içim dökülüyor ve şu an ne kolda ne bacakta hiç bir yerde yok bazıları şanslı doğuyor
Cevap
20Cevap
Yok ya herkesin kendi bedeni sonucta
Kesinlikle
Bence zorunda herkes bakımlı olmalı
Bence takıntılısınız açıkçası bana farketmez okuyan da diyecek ki abaza ama şunu unutmayın herkes kendisinde olanı herkese yakıştırır hadi eyvallah
🙂🙂
Tabiki hayır ve bazen bayanların pürüz diye kabul ettikleri durumlar onları öyle Seksi gösteriyor ki , bunu bilseler sevinçten uçarlar
Bilemem artık
Bu durum öyle açık ki , örnekler çok kolay anlatılabilir bir durumda. Bazı kişiler aşırı şartlanmış hissettikleri için kabullenemiyorlar.
Olabilir
Evet
Peki
Zorunda değil. Ama hani bir söz vardır,
Ben sensiz de yaşarım ama senle başka yaşarım.
İşte pürüzsüz olunca başka hoş olur ☺️
Haklısın
Koltuk altı ve tüm bacak pürüzsüz olması yeterli bence
Haklı olabilirsin
Bence her kadın bakımlı ve temiz olmalı. Kadınlığın özelliği bu zaten ama maalesef herkes o kadar. sansli değil doğuştan kılsız pürüssüz olsun. Ama benim fikrim bakımlı olmalı. Şart
Şart kesinlikle
Her kadin pürüstsüz vücuda sahip olacak diye bir şey yok ama bakimli olsun yeter
Haklısın
Zorunda değil ama pürüzsüz olduğunda daha güzel oluyor
Zorunda diye bir şey yok tercih meselesi ama tabi daha güzel olur
O seylere kadınlar boşandıktan sonra önem veriyor.. gercekten oyle.. hepsi lazare gidiyor
Pürüssüz olmak kadını çekici gösterir. Ama illa ben kıllarımla mutluyum diyorsanız o da sizin kararınız kimse bir şey diyemez
Göreceli bir mevzu.. aman kalbi guzel olsun.. beden eskiyor
🙂🙂
Soruyu sorarken bile polemik yaratacağını biliyorsunuz. İnsan nasıl mutluysa öyle olmalı. Kararı tarafın da hoşuna gidiyorsa ne ala gitmiyorsa yallah başka kapıya. İşte kapı işte sapı.
Kimsenin düşünce algısı değişmemiş biraz da olsa
Kıllı olanda vardır maymun gibi olanda yani ben maaymun gibiyim ağda yapıyorum 4 günde tekrar çıkıyor
4 gün mü😀
Ne demişler: Beklerler ama çok beklerler..
Kadınlarda canlı, bunu idrak edemiyorlar
Mükemmelik sadece allaha ve po*rno starlarına mahsus.
Bakımlı olan bir kadın albenisi kaybetmemek için pürüzsüz bir vücuda sahip olmalıdır.
tabiki hoş kokmalı güzel bakımlı olmalı
Hı hı
kalb de durumlar nasıl
Zorunda değil pürüzsüz olursa daha güzel olur
Haklısın
Erkeksi durunca kötü oluyor
Erkeklerde de kıl kötü ama
Bilmem
🙂🙂
zorunluluk yok ama olması lazım
İlişkisi olacaksa gerekir
Zorunda değil ama pürüzsüz daha fazla tahrik edici