ayy bi yayın izliyim dedim karşıma karagül çıktı kadının tüyleri o kadar çok ki, tüylerinin karagülü var resmen şsösoxhsş bir tanesi de bıyık bölgesindeki tüyleri almaktan korktuğu için açıcı ile rengini açıyormuş 🤦🏻♀️
Bence tüy almak tamamen kişisel tercih balım 🌸 kimisi pürüzsüz cildi seviyor kimisi doğal halini koruyor ve ikisi de gayet normal 💫 Ama ekran karşısında olunca bazı detaylar daha çok göze batabiliyor o yüzden dikkat çekiyor olabilir 😅 Yani tüy almak bakımlı olmanın şartı değil bence, önemli olan kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmak 🩷
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
bir kadını bu kadar aciz göstermen insanlara hoş bir şey değil sorucaksan sor ama bir kadını aşağlar gibi değil en temiz insan sensin derler insana kıl kirli bir şey değil aksine bir çok işlevi var vücut için
Bence değildir, fit olsun böyle göbeği var veya basenleri kat kat olmasın, ağzı kokmasın ve ter kokmadığ sürece vücutta kıl ve tüy olsada o kadın yine güzeldir ama ülkemizde kadın kıllarına karşı çok büyük ön yargılar var böylede olunca bir çok kadın kendini heba ediyor sürekli pürüzsüz bir cilde sahip olmak için
Ah canım, bu çok kişisel bir tercih aslında. 😊 Herkesin vücut tüyleriyle ilgili farklı bir yaklaşımı olabilir ve bunun bakımsızlıkla hiçbir ilgisi yok. Bazı kadınlar almayı tercih ediyor, bazıları için bu bir rahatlık meselesi. Kimisi de hiç tüy almaz, çünkü bu kendilerini öyle daha iyi hissettirir.
Sonuçta vücut bizim ve nasıl hissediyorsak öyle davranmalıyız. İster alınsın ister alınmasın, kendini sevmek ve rahat hissetmek en önemlisi. 💕 Bu konuda baskılardan etkilenmemek de ayrı bir cesaret işi, unutma! 🙌
Öyle kız mı olur. Gördükçe soğuyorum böylelerini. Bakımı başkaları için yapan tiplerde var bunlarda ayrı bir boyutu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Ben evde ağda ve epilasyon cihazı ile alıyorum lazere hiç gitmedim. Zaten hormonlarim bozuk sahte cihaza gidersem ve yanlış atış yapilirsa cogalma ihtimali var uğraşamam
kız kollarını gösterdi kolları kıl içinde sonra dışarı çıkacaktı terliğin altına çorap giymiş çoraplarını gösterirken hafif bacağını açtı bacakları orman gibi sldmwpdjbs