Hadiseyi aldatan adam Mehmet dinçerler olduğunu da söylemeniz gerekiyor :) Tabi ki bu durum yanlış bir ilişkisi olan insan asla aldatmamalı. Sevmiyorsan ayrıl bu kadar basit yani ben o yüzden aldatan kadın, erkek fark etmez hiç anlam veremiyorum bunu neden yaptıklarını. Sevmiyorsun diyelim tamam ayrıl yani neden iki kişiyle birliktelik yaşar insanlar anlamıyorum. Burada Mehmet bey hadiseyi aldatıyor mu yoksa nişanı attıktan sonra mı bu eğlence mekanında görünüyor? Bu da bir soru yani sonuçta aralarında ilişki bittikten sonra oluyorsa kimse karışamaz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Peşine düştüğünüz şerefsizler yüzünden tüm erkekleri suçlamayın bu arada kadınlar da hiç masum değil onuda söyleyeyim hatta o erkekleri solladılar desek yeridir daha bilmediğimiz ne kadınlar var birçoğu da gizliden ilerliyor şurda bir haber sayfası atsam kocasını aldatan kadınlarla ilgili acaba yine aynı şekildemi bakarsın erkeklere karşı ülkede kadına şiddetin bile sadece 100 /60 65 i ihanet eşine ihanet edip aldatan kadınların haberi
" türk erkekleri" kalıbına sokmak hata bence, sadece türk erkekleri değil, türk olmayan erkekler de yapabilir. ayrıca hadiseyi aldatan hayat bize neler yapmış demişsin ama, ünlü falan farketmez her insan aldatılabilir tıpkı hadise gibi..
Uluslararasi cluplere gidersen yerinde bir inceleme yaparsan uber sapkinliklarin aslinda milletlerle degil refah seviyesi yuksek kesimlerde olduğunu gözünle görmüş olursun. En karizma gördüğün saygin kisilerin imkanları artik duyacak başka tad kalmayinca son iki aşama kaliyor. Escinsellik ve sonrasinda o da kesmiyor ve intihar.
Ayyy hiç magazin bilmem ben twitterda şöyle bir gezdim de bok gibi bir herifmiş o yaaa 🤮🤮🤮🤮 kadınlarla ilgili ne biçim twitler atmış. Kadın evlendikten sonra kendi soyadını kullanacaksa babasının evinde kalsın demeler, boşanırken Hadiseye takılan takıları aldığı yüzüğü istemeler, biz muhafazakar aileyiz demeler mide bulandırıcı yaaa tipi falan iyi beğenilecek bir şey boyluboslu ama tipine sıçayım mk herifi. O kadar muhafazakar bir ailede büyümüş ki erkeklerle ola ola erkeklerle düzüşecek kıvama gelmiş libine. 😂😂😂😂 Beyaz Tv’nin videosuna geldim. Magazin programında kadın sahnede dönerken külotu kıçı görünmüş tekrar tekrar vermişler bakın gtü göründü diye evli kadın nasıl yaparmış falan. Rtük anasının anına giren yapraklarla meşgul herhalde de böyle pezzzvenklerin yayınlarına bir şey demiyor.