Gerçekten aldatmayan erkek yokmu? Her erkek aldatmış mıdır?
Evli yada flört eden...
Bana küçüklüğümden beri bunu söylerler "her erkek aldatır"
Evli yada flört eden...
Bana küçüklüğümden beri bunu söylerler "her erkek aldatır"
öncelikle meraba
evet her erkek malasef üzücü ama aldatır
buna bende inanmıyordum ama son zamanlarda yaşamış oldugum bir kaç olaydan sonra tamam dedim aldatmayan erkek yoktur kanatına vardım nedenmi ? çevremde öyle insanlar varki arkadaş olduklarım ya hani derler ya gözümle görsem inanmam o tarz ama kısa bir zaman sonra baktım ki o arkadaşlarım bile yoldan çıkmış
başımdan gecen bir olayı anlatayım istersen
bir arkadaşım var adı s... evliya gibi adam bir gün bana dediki ya abi bu erkekleri anlamıyorum neden dedim abi neden eşlerini aldatırlar anlamıyorum dedi dedimki ona bak buyük konuşma ama o bu arada yeni evlenmişti abi dedi olurmu ya ben hayatta yapmam dedi bana
inanırmısın aradan bir yıl gecmeden bir gün abi dedi ya haklıymışsın hayırdır dedim abi gecenlerde böyle böyle oldu dedi başladı dökülmeyee:))::)
yani söyliycem aldatmayan erkek yoktur olsana yüzde beştir onlarada hala denk gelemedim ):):
dip not olarakda şunu söylim erkek vardır 1sene sonra
erkek vardır 3 sene sonra
erkek vardır 5 sene sonra
erkek vardır 10 sene sonra
erkek vardır 15 sene sonra ama mutlaka aldatırrrrrr üzücü ama gercek
ha beni soracak olursan ben burdaki seneler bana hitap etmiyor daha ):):
Hayır aldatmaz Dürüst dürüst tür ne demişler ne aldatan ol nede aldanan
yani olay budur bizim toplumda kızlar namuslu olmak zorundadır gibi bir bilinç var aslında normal olanı erkeklerde namuslu olmak zorunda burda namus o anladıgınız namus degil o farlı benim dedigim mesele kız biriyle çıkınca babası asar keser erkek yaparsa erkektir yapar aslan kaplan babasının oglu türünde olagan seydir aslında burda babanın yaptıgıda kendini aldatmaktır dedikya ne aldatan ol nede aldanan aslında kızı neler neler yapıyor aslında bu bir bilinç bir zamanlar mesela ben hatırlarım küçükken bize büyükler derlerdi erkek adam kimsenin kızına yan gözle bakmaz bizde böyle büyüdük zamanla bu bilinc kaltı ve bu içinde bulundugumuz tamamen batılı gömmesigörüş geldi surda dini bir laf ediyorsun geri kafalı diyorlar ama kızla gez toz aldat sonra terk et sen ileri görüşlü oluyorsun tamamen bozuk bir nesil oluştu ama sonuçta allah istedi oldu yani bu olaylar olucak aldanıcaksınız ve aldatacaksınız
önce sev sonra terk et sevgili olaylarında olur sonuçta evli degilsin seni baglayan birşey yk :D
her İNSANIN geninde yeni heyecanlar tatma isteği var bence. erkek ya da kadın olması önemli değil. karşı taraf tekdüzelikten yanaysa ilişkide yeniliklere açık değilse tabularını yıkamıyorsa tabiki yeni heyecan yaşama isteği kişiyi üçüncü tekil şahsa götürür. eğer aldatılmak istemiyorsan muhatabının bu heyecanları seninle yaşamasını sağla. kimden geldiği ve içinden ne çıkacağı belli olmayan bir kargo paketi gibi olursan aldatılma ihtimalin
%90lardan % 5lere iner..
bunu bilir bunu söylerim aldatan boşuna aldatmaz arkadaşım , ilk önce aldatılana bakmak lazım...bu adam veya kadın neden aldattı? diye...tabi şu hemen 1 haftada aldatanlardan bahsetmiyorum.uzun süreli ilişkilerde aldatanlardan bahsediyorum..bir insan duygusal veya fiziksel açlık duyduğu zaman mutlaka çevresine saldırır.normalde de midemiz açken ne bulursak yemiyor muyuz? bu da aynı...duygusal veya fiziksel açıdan aç bırakırsan kadını/erkeği aldatır.
Cevap
41Cevap
KARAKTERli olan erkek aldatmaz
Eşini başkasına göndermeyecek erkek aldatmaz.
Aldatılmak istemeyen erkek ALDATMAZ.
yorumlardan da görüldüğü üzere hepsi bir değil...
Hepsi ERKEK ama hepsi ADAM olamaz...!
Hayır aldatmaz!
ama hemcinslerin arasında erkeğin yıllar sonra ortaya çıkan sevgilisine "benim uzun süreli güzel bir ilişkim var, bizi rahat bırak" tarzı sözleri söylerken konuşmuş olmasını aldatma sayanlar var!
Bu doğru değil. Kadın gerçek kadın olsun erkek asla dışarı bakmaz..Çünkü gerek duymaz.. Bu yazdığımı sadece sex olarak yatak arkadaşı olarak düşünmeyin... Gerçek kadın çok geniş bir kavram...Kadın gibi kadın çok az...
erkek 3 sebepten aldatır : eşinin ilgisizliği ona erkek olduğunu unutturması diğeri ailesinden gördüğü terbiye sonuncusu da kendi karakteri ona göre aldatır yada aldatmaz ;)
Hayatta kesinlikle aldatmamm. Sana yalan söylemişler. Ki ben evlilik öncesi ilişkiye bile karşıyım ve sevdiğimi aldatacağım he kesinlikle hayır. Hayır hayır hayır
içinde biraz vicdan taşımayan allah korkusu olmayan aldatır
Daha önceden hayatın bazı durumlarına doymamış, kaybetme duygusunun nasıl birşey olduğunu hiç öğrenmemiş dangalak adamlar aldatırlar. Ama ne kaybettiklerinin gerçekten farkında bile değillerdir.
3 senedir hiç aldatmadım, aldatmayacağım da, bana yapılmasını istemediğimi başkasına yapmak istemem...
ne alaka aldatan neden erkek oluyor...bir erkek aldatıyorsa önce evine bakılır sonra eşine bakılır eğer bir sorun yoksa erkekte sorun vardır.demekki en son erkekte sorun oluyor
Klişe o laf. Arkadaşımın babası da derki ''aldatmayan erkekten şüphe duyun i*nedir.''
Karakterli olan insan aldatmaz.
her erkek aldatmayabilir sadece karşısındaki insanı gerçekten sevip saygı duydugunda aldatamaz suçluluk duyar .ama kadınlara bunu yaptıgında neden değerin olmaz gözlerinde...
ben körkütük aşık olduğum kıza dokunmaya bile kıyamazken
aldatarak onu üzemem kesinlikle !
ama her birliktelik aşk değildir.
olay türk erkeğiyle sınırlı değil,olay erkek pskolojisi.Evrim pskolojısı üstüne okursanız ccevabı bulursunuz
Yine bir genelleme daha.
Erkek düşmanı kadınların oyunlarına geliyorsunuz, farkında değilsiniz.
aslında bunu her kadına sormak gerek , nitekim erkeğin alddattığıda aldattığıda bir kadındır
Aldatır ya ne de olsa erkek sonuçta diyorsan hiç bulaşma bence.
Sonuçta kaybetme ihtimalini yüzde elli.
Yazi tura atmak gibi.
Kalbinin sesine güvenmekten başka bir yolun yok ki.
istisnalar vardııırr
yanii olmalııı yoksaaa bekar ölcemm:))
her erkek aldatır diye birşey asla söylenemez adam gibi adam olan karakteri sağlam ve gerçekten seven bir erkek al dat maaaz.
ki bu devirde bayanlarda erkeklerden aşağı kalmıyor.
Sana kim bumu söylüyorsa aldatılmıştır.Herkesi kendi sevgili-eşi zannediyordur..Sen inanma her duyduğuna...
Hayır doğru değil . Aldatılan kadının avuntu sözleri..
sebep ve nedenler vardır aldatması için .. yoksa zaten o adam değildir ..
doğru benimde kafama takılıyo her erkek bir değildir ama.
Her erkek aldatmaz sana yanlış öğretmişler. Aldatan erkek vardır ama hepsini bir kefeye koymak olmaz.
aldatan erkekler okadar cok ki..
Bir daha ergen ve bebe sıfatını taşıyan insanları bu siteye almayın.
ben hiç aldattığımı hatırlamıorum aldatan da var tabi burda önemli olan sevgilisi olan erkeğe asılmamak yılışmamak
aldatmam biri varsa terk ederim otekine gecerim o kadar seriye bagladım hani :)
kizlarda siraya girmis seni bekliyordu:)
belli oluyor:)
Lisede kendi halinde takılan , küfür etmeyen , cılız , çalışkan çocuk vardı ya işte o aldatmaz.Hemde iyi sevişir. Ama kızlar nedense bunların yüzüne bakmaz. Her erkek aldatmaz tabi kızlar kendi aralarında konuştuğunda o çocuğu erkekten sayıyorsa!
Bir Söz vardır Evli Erkekler 2'ye ayrılır.
1-Karısını aldatmış Erkekler.
2-Karısını Henüz Aldatmamış Erkekler.
yoo.bana tamamen ters bişey.aldatmayı bırak.evlilik öncesi cinsel ilişkiye bile karşıyım.
aşık olan deli gibi seven hiç bir erkek aldatmaz bu lafı kim demişse halt etmiş
saol bacım:D
aldatır..malesf neden niçin bilinmez ama yapar..yaprız..yaptık..ama onun verdiği acıyı yaşadıktan sonra inan bir daha düşünürler bunu..
bence her erkek aldatmaz eger sevgilisine bagli olan biri yada dinine bagli olan biri hem sevgilisini hem de kendini aldatmaktan korkar tabi bu benim dusuncem :)
her erkek aldatıyorsa demekki sorun bütün kadınlarda.
çok biliyosun sen...
evet öyle.
Turk veya turk degil turk erkeginle alakasi yok icinde var ise aldatir yok ise aldatmaz.
sen versem ve sevdiğime inanırsam aldatmam...aldatmayan bayanlar da var.
ne versem?
seversem ve sevdiğime...olacaktı afedersiniz :) her türk erkeği aldatmaz...
Kadını da erkeği de bol bol aldatıyor, sadece bir tarafı seçip ona yüklenmenin, karalamanın manası yok kezban yenge
haci kezban yengede kim oluyor ya
Üstüne bir de ırkçılık yapmış kadırgalı nuriye ya
Erkekler bitti şimdi Türk erkeği oldu, bayanlar çok masum zaten.
aldatan çook ama adam gibileri de var tabi
Her kadın aldatılır mı?
hadi yaa ben türk değil miyim :S
kadını erkegı yok serefsız olan aldatır
hayır, her erkek aldatmaz.
her tavuk yumurtlar mı?
bence "her " kelimesi biraz fazla iddialı...
hayır hepsi bir diil ..
mutsuz olan her erkek aldatır.
Herkes aldatcak diye bir kanun yok.
:(( üzücü ama her erkek aldatır...
Nedir bu genelleme ya
Öyle bir şey yok.
her erkek aldatmaz...
her penaltı gol olur mu ?
Eee işte ne güzel
ilerde normal karşılarsın
aldatmayan tanıdıklarım var.
genelde