Kendimi daha önce evliliğe hazır hissetmiyordum yaşıtlarım en geç 24-25 yaşlarında evlendiler çoluk çocuk sahibi oldular ben ise o aralar çalışıyordum aileme maddi destek sağlıyordum çünkü durumumuz iyi değildi o yüzden evlilikten uzak durdum ama şimdi çevremde evlenenleri çocukları olanları görünce özeniyorum keşke erken evlenseydim diyorum şimdi 32 yaşına geldim çok mu geç kaldım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil, asla öyle düşünme, belki de evliliğe kendini hazır hissetmeden erken evlenenler hemen boşanıyor, çünkü evlilik zorlu bir maraton. Kişinin önce kendini tanıması ve nişanlılık süresinin bir yıl kadar olması gerekir ama toplumumuzda nişanlılık süresi kısa tutuluyor, kişiler kendilerini tanımadan bir heves evleniyorlar,
daha doğrusu aileler yönetiyor süreci, adetler falan, lakin herkes adetlere riayet etmek zorunda mı? Düğünü, takı merasimini öyle saçma buluyorum ki, adetlere bağlı olmak zorunda mıyız? Çalgı, çengi düğün sevmiyorum. Hiç de geç değil, boşanmaların sayısının artma sebebleri de bir bakıma erken evlilikler bence, kişi gençliğini doyasıya yaşamadan evlilik gibi zorlu bir serüvene atılınca zorluk çekiyor, kendisiyle kavgasını bitirmeden evlenen insanlar için evlilik zindan oluyor, önce kendini tanımalı insan, kendini güçlendirmeli, sonrasında evliliği düşünmeli ve tabiki evleneceği kişiyi de tanımalı, el alem iyi diyor diye evlenmek yanlış, sonuçta elalemin iyi dediği kişiyle, kişinin kendisi evlenecek, o evi kişinin kendisi paylaşacak elalemin iyi dediği kişiyle, sadece iyi olmak da yetmiyor ki evliliği sürdürmek için, kişilerin birbirine denk olması da mühim, ayrıca hemen çocuk yapan kişiler de hata yapıyor bence, önce bir evliliğin ne demek olduğunu kavramalı insan, evlendiği kişiyle birlikte yürüyüp yürüyemeyeceğini gözlemlemeli, elbette ki hiçbir şeyin garantisi yok, lakin süreci sağlıklı yönetmek, sürdürmek gerekir. Kişi ne kadar sağlıklı haraket ederse boşansa dahi çok acı çekmez, boşanma süresini daha kolay atlatır, elbette ki kimse boşanmak için evlenmez, lakin evlilik varsa boşanmak da vardır, hayatta her şey vardır, insan kendisini hasta edecek kişiyle yola çıkmamalı, işte bunun için nişanlılık süresinin, nişanlılık süresinden önceki sürecin uzun tutulmasından yanayım ve hemen çocuk yapılmamasından yanayım ve erken yaşta evliliği sahiden de mantıklı bulmuyorum, kişi her anlamda kendini kazanmıştır, hayatı doya doya yaşamıştır, her anlamda hazır hissediyordur evliliğe kendini belki o zaman kadınlar 20 yaşında evlilik düşünebilir ama doğru kişiyle tabiki ama yine de en azından kadınlar için 25'den sonra olmalı evlilik, erkekler ise 28 yaşında düşünmeli bence evliliği, başka birisiyle en mahremini paylaşıp, çıplak halini paylaşıp, dört duvar arasında yaşamak hiç kolay olmasa gerek. Sevgili olmak gibi değil ki evlilik. Sen bence geç kalmadın, kendini de tanıyorsun, karşına dosdoğru bir insan çıksın inşallah. Her şey gönlüne göre olsun. Evliliği başarı, boşanmayı başarısız olarak görenler var, lakin bazen boşanmak, vazgeçmek başarıdır, seni mutsuz eden yerden gitmek başarıdır, bazen de evliliğini kurtarmak başarıdır, uğruna mücadele etmeye değecek kişi için efor sarfetmeli insan ve frdakarliklar karşılıklı olmalı, insanlar niye mutsuz olduğu yerde kalıyor, maddi ve manevi güçlü olmadığı için. İşte bunun için evliliğe hazır olmak şart40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba
Yaşım 28 evlenmek için geç kalmadınız artık o erken evlilikler eskilerden oluyormuş erken evlilik iyi gibidir ama olgun düşünceli insanların doğru evlilik yapmaları daha kolay olur şu an da belirli tecrübeleriniz var hayata eskisi gibi toz pembe bakmazsınız hele ki şu piyasada ev geçindirmek çok zor her şeyin hayırlısı dua edelim Allah her şeyin hayırlısını versin selam ve dua ile...
00 Yorumla
+1 yılBence geç değil. Çevremde şöyle bir şeye şahit olmuştum. Mahalleden bir ablamız vardı 44 yaşında evlenmişti. Evlenirken o kadar mutluydu ki yani şunu demek istiyorum bence çok yaşı yok evlenip mutlu olmak için bence her insan, hangi yaşta olursa olsun evlenince mutlu olur ve geç kalmış değil bu şeyleri yaşamak için :)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bende Ömer Koç gibi iş adamlarını görünce özeniyorum, çoluk çocuk ve evlilik gibi boş şeylerle uğraşmak yerine kariyer yapan insanlara özeniyorum.
60 yaşında ve 1,5 milyar dolar özvarlığı olan Ömer Koç, 60 yıl boyunca soyunu devam ettirme gereği duymamış.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır geç değil
00 Yorumla
+1 yılYani biraz geç daha birini bulcan, tanıycan, sevgililik nişanlılık dönemi olcak belki ayrılcan yeni birini bulcan, ev alcan, evi dizcen, borçları ödiycen, uygun ortam sağlıycan diyene kadarrr gitti kaç yıl sonra anne olcan ki 30dan sonra riskli oluyor ve çocuğun engelli doğma oranı artıyor hadi diyelim düzgün o kaç yaşına gelene kadar sen kaç olcan o daha hareketli olcak sen hızına yetişemiycen yoruldukça uyum sağlayamıycan sinirlenmeye başlıycan eski ilgin kalmıcak...
32 Yorumla- +1 yıl
Külliyen Yalannn:):))
- +1 yıl
değil araştır
Evliliğin yaşı olmaz 40 yaşında da evlenebilirsin çünkü bu çocuk oyuncağı degil kendini iyi eğitmiş ve geliştirmişsen çocuklarına gereken eğitimi verebiliyorsan ve eş adayın seni hak ediyorsa evlenilir. Ben şu an da evlenebilirim ama mesele evlenmek degil mesele hayatına alacağın kişiyle bir gelecek kurup kuramayacağindir. Gelecekteki çocukların hangi psikolojik şartlar ve hangi yaşam kalitesi icinde olacakları önemlidir benim görüşümde.
10 Yorumla
+1 yılBir amaç uğruna bekar kalmışsın, geç kalmış da sayılmazsın. Yaşamak için önünde çok zaman olacak, 32 yaş büyük bir yaş değil, daha geç yaşta evlenen insanlar var..
Geç de olsa, hiç olmasa da her şeyin hayırlısını istemek gerekir, belki de hayırlısı budur, böyle düşünüyorum.
Kısmetin ne zaman karşımıza çıkacağı belli olmaz, biz hayırlısını dilemeye devam edelim. Hakkında hayırlısı olsun, Rabbim kalbindekini, aklındakini karşına çıkarsın İnşaAllah hayırsıyla. ☺10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bi soruyu burada sorduğun zaman kafanı daha çok karıştırırlar kimisi evet çok geç kalmışsın deyip seni gömer ki bu seni üzer çok az kişi geç kalmış değilsin der kimseyi dinleme bu konuda geç kalmış da değilsin karşına yüreği güzel merhametli birisi çıkar elbet
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen çok geç.. Ancak 35-40 yaşlardaki erkekler, seninle evlenmek ister. Bakire değilsen, 30 yaşdan küçükler ancak gönül eğlendirmek ister. Bir de Türk kızları, yaşının on fazlasını gösteriyor. Daha genç gösteren, hiç tanımadım. Bu yüzden 35-40 yaşlarındaki erkeklere, 25-27 yaşlar giderse ; işin yaş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç değil.
Ama bu yastan sonra evlenip bosanirsaniz sonrasında yaşayacağınız hayat sizin için pek olumlu devam etmeye bilir.
Seçimleri ve tercihlerinizi çok dikkatli yapmanız gerekir.
İnce eleyip sık dokumak oluyor kısacası.00 Yorumla Başkaları ne der diye hayatını karartma, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman evlen. Günümüzde ki boşanma oranlarının bu kadar fazla olmasının sebebi insanların evlenmek için evlenmesi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maalesef geç oluyor, hayat akıyor ve sen izliyorsun. Hele boş insanlar denk gelip, zamanını alıyorsa çok daha kötü. Bu zamanda bir insana 1-2 ay şans tanıyacaksın, ötesi zaman kaybı tamamen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıl sonra doğum yapma olayınız % de 70 kadar geriler. Çok tanıdığım var ayrıca 36 yaşında menapoz başlangıcı yaşadılar çoğu. 1 yıl içinde de bitti zaten.
13 Yorumla- +1 yıl
Tamamen genetikle ilgili bir durum 40 yasinda doguran tanidiklarim var 36 menapoz icin cok cok erken kesinlikle problemi olan insanlardir.
- +1 yıl
@naberbebeyiim tamamen haklısınız tabii ki. Türkiye de kadınların % de 80 kadın doktoruna rutin aralıklarla gitmiyor maalesef. Bunu bir zahmet ve maddi kayıp olarak görüyorlar çünkü. Oysa ki doğurganlıkları ve vücutları hakkında hiç bir fikirleri yok. Şansa bırakmış gidiyorlar o şekilde. Çok çok sağlıklı bir arkadaşım sırf köfte yoğururken ağzına arada bir çiğ et atıyor ( genç kızlığından beri yapıyormuş ) diye 5 yıl çocuk sahibi olamadı oysa. Ayrıca şundan da hiç şüphem yok 40 yaşında doğum yapan bir kadının bebeği ne kadar sağlıklı olur ( tabii ki genelleme yapmadan yazdım bunu ) aslına bakarsanız 40 - 45 yaşında ki hiç bir anne ya da baba bir bebeğin hızına erişemezler. O yüzden Her şeyi zamanında yapmak lazım..
- +1 yıl
Çocuğa yetecek en iyi yaşlar genç yaşlardır kanısındasınız saygı duyuyorum. Eskiden bende 35 den sonra dogum yapan bebekler sagliksiz olur saniyodum cunku toplumda oyle bir soylenti var halbuki bir cok tanidigim 30 lu yaslarda hamile kaldi hepsinin bebekleri de turp gibi hatta benim Şu an ki yasitim olan kuzenimi de yengem 40 yasinda dogurdu gayet saglikli. Yani tamamen hayat standartlarina bagli anne stresliyse bebekte sorunlu olur anne rahatsa standartlari yuksekse gayet saglikli olabiliyor.
32 evlilik için geç değil, yaşın (reşit olmayan insanlar dışında) evlilik için pek de bir önemi yok. Mutluysan yaşının kaç olduğunu takma ve bunun tadını çıkar. Tadını çıkar dedim ama b*kunu 😂 çıkaranlar da var. Yok 7. baharımı 😂 yaşıyorum, yok nikah tazeliyorum 😂 gibi. Onun dışında yaşının kaç olduğu önemsiz. Mutlu ol yeterli 💖
10 YorumlaCok erken 😄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence onemli olan yas degil dogru insanla evlenmek yas sayidan ibaret 20 yasinda evlenipte 30 40 hayatin zindan olacagina dogru insanla evlen hizirlu yasa erken evlenenlerin cogu mutsuz bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil ya 2 yılda bulursun en kötü sonra 2 yıl daha vakit geçirirsin evlenirsiniz evlendikten sonra en az 2 yıl geçirirsin yaşın 38 olur çocuk yaparsın sonra
00 Yorumla
+1 yıl35 E Kadar Normal Artık Fazla Etkilenme Düşünerek İç Dünyanda Derim... Bende Ona Bakarsan 45 Yaşında Ewlenecem Diyorum Kendimce Her Yönlü Düşünüp Yorumladığımda.. Ve şu an Yaşım 35 Olsada Şuna İnanıyorumki Hayatım İle İlgili Alıp Verdiğim En Doğru Karar. Samsundan Herkeze Sevgiler Selamlar Bu Konuları Çok Kurcalamayıp İnsanlığa Nasıl Faydalı İşler Projeler Yaparım Yardımcı Olurum Diye Dertleniniz İsterim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılÇok geç değil ama bence çocuk istiyorsan bir an önce evlenmeye bak. Allah korusun bu yaşlardan sonra doğan bebeğin engelli olma ihtimali de yüksek oluyor.
00 Yorumla
+1 yılHazirsan evlenilecek iyi birisi varsa evlenilir hiç bir şey için geç değil valla abla ben 24 yaşındayım hiç evliliğe yakın bakmıyorum sanırım kolay kolay ben de evlenmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. meslegin nedir? cok gec kalmadın da fazlada beklememen gerek... eh bazı ihtiyaclarda artık fazlasıyla rahatsız etmiyormu seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil. Ama bazı kriterlerini düşürmen gerekir bu yaştan sonra. Yoksa 40 yaşına kadar yine evlenmezsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Belki biraz ama geçerli nedenlerin varmış. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. En kısa zamanda mutlu bi hayatın olur umarım.
00 Yorumla
+1 yılbaya geç kalmışsın bebiş o güzelim anları yaşayınca anlayacaksın keşke 14 sene önce evlenseydim diyeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. GEC FILAN DEGIL... GUNUMUZDE HAYAT ARKADASI BULUNMUYORR.. GERCEK RUH ESINI BULDUGUNU DUSUNUYORSAN SORUN YOK
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanım yaşı değil hem ruhen hem de neden olarak kendini evliliğe hazır hissetmesi gerekiyor ve bence geç değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılYoo hayır muhtemelen bende o yaşta evlenecem neden geç olsun ki yeter ki mutlu olacağın adamı bul.
00 Yorumla Hayır bence değil. 25-26-27 diye empoze etmişiz evlilik yaşlarını. İnsanlar kendisini hangi yaşta iyi hissediyorsa evlilik için, o zaman evlenmeli.
00 Yorumla
+1 yılevlilik icin cok gec degil fakat cocuk sahibi olmak icin acele etmek gerekli eger 32 yasinda evleniyorsan.
00 YorumlaNeye geç mesela? Bu işler belli olmaz. Bul hayat ortağını evlen. Hayatın geri kalanını yaşamak istediğin gibi yaşa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Bana göre geç biraz ama doğru kişiyi bulamadıysan sırf arkadaşlarım evlendi diye de evlenmek olmaz, vakti geldiğinde zaten olur. Kafaya takma pek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlenmek için evlenilmez ama kariyer mi yaptın
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem maddi olarak çok kötüydü kardeşlerim okuyordu babam rahatsızdı annem çalışabilecek durumda değildi yani ailede çalışabilecek tek kişi bendim o yüzden evlenmek istesemde aileme destek olmaktan başka çarem yoktu maalesef
Bu saatten sonra biraz beklentinizi düşük tutup evlenecek ya da bekâr kalacaksınız. Hiç mi olmaz, olur ama nasip kelimesi çok ayrı bir dünya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGec sayilmaz cocuk icin ama ne kadar erken o kadar iyi. Bol enerji lazim. Jenerasyondan cok uzaklsmamak lazim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bana bunu on sene önce biri sorsa geç derim kendim içinde açıkçası 30 a kadar evlenirim diyordum. 33 oldum yani istemekle olmuyor zaten sadece. Demek ki geç değilmiş. Senin içinde geç olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayat insana ne getirir bilinmez allah iyilerle karşılaştırsın geç sayılmaz bi yerden yakala hayatı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılBir yazı gördüm bu gün. Çok güzeldi. Yaşınız gelince değil, sevince evlenin diye
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bana kalırsa geç. Çok geç değil belki ama yine de geç.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHayır geç kalmış değilsin. Abim geçen sene evlendi ve eşi de 34 yaşındaydı.
00 Yorumla yok yok yook ne erken nede geç hiç evlenmemek daha mantıkllı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, geç değil. Bütün erkekler Leo di Caprio değil ki, 25 yaş üst sınır olsun.
00 Yorumla 32 yaş bir erkek için nasıl geç değilse kadın içinde değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGeç olmuş. Kızların aklının başına sonradan gelmesi de bi tuhaf
00 Yorumla
+1 yılevlenme yaşı değilde evlenecek insanı bulmak önemli ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmadında da hali hazırda bir ilişkin olsaydı, o dönemde yine de destek olurdub ailene.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik için yaş hiç önemli değil önemli olan çocuk sahibi olmak istiyor musun? Daha çok önemli olan şey ise evlilik yapmak isteyen bir erkek bulmak 👍👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok canım neresi Ge C bende 32 yaşındayım daha uzun yıllar Var önümüzde 😅😅😅
00 Yorumla
+1 yılErken bence. Ki evlilik kadar gereksiz bir şey yok bence.
00 YorumlaEvliliğin yaşı yoktur nezaman hazır hissedersen kendini ozaman evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılGeç mi bilemem ama çocuk istiyorsan zamanın azalıyor
00 Yorumla
+1 yılGeç değil ama artık etrafına alıcı gözlerle bak sana uygun birisini görebilirsin
00 Yorumla
+1 yılyoo tabiki kalmadın kendini hazır hissetmen lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman hazırsan ozaman evlen evliliğin yaşı yok ama çocuk yapmanın yaşı var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoo neden geç olsun ki. Gayet ideal yaştasın 😉
00 Yorumla
+1 yılEmmim 42 yaşında evlendi 3 çocuğu var şimdi ve ikizler
01 Yorumla- +1 yıl
Amcam* Adanalılığım tuttu 😂😂
Kısmetin nezaman gelecegi belli olmaz durumlar elvermez yasın önemi yok ama cocuk için yas var
00 Yorumla
+1 yılDeğil bence aşıksan hiç sorun değil mutlu hayatı herkes hak eder
00 Yorumla
+1 yılElini çabuk tut her şey zamanında güzel doğurganlık yaşı da düştü her açıdan düşünmek lazım
00 Yorumla
+1 yılÇocuk düşünüyorsan daha da geç kalma derim canım. Ama düşünmüyorsan çok önemi yok, hayatını yaşa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaş çok geç değil hemen evlen çocuk yap ama
00 Yorumla
+1 yılDoğru insan doğru zaman gelmemiştir senin için.. nasipten öteye yol gitmiyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBende 41 oldum geç kaldık takma ya böyle de güzel hayat kafana göre takıl
00 Yorumla Bence geç değil kendini diğerleriyle kıyaslama herkesin hayatı farklı senin nasibin de çıkar yakında
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem