Yeni 30 yaşına girdim. Evlilik için çok mu geç? Geç kaldın diyenler neye göre geç? Evliliğin yaşı yokki sonuçta. birde doğru dürüst insan yok ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Diğer sorunuza cevaben : Her birimiz bir insanız insanın içinde istek olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek bir durum yok, hayatın her alanın da mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde bu olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor, bakın bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetin de şimdi şu an ne yaşandıysa silerek unutarak yepyeni bir başlangıca merhaba demelisiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılResmen benim gibi olumşu kafada insansınız benim başkalarına kullandığım güzel cümleleri şimdi benim sizden benim için duymam ne kadar güzel bir şey oldu. İyi ki yazdınız çok teşekkür ederim. Canım bu akşam o kadar sıkıldı ki anlatamam. Normalde hep sizin gibi düşüncedeydim ama insanız işte bi yerden sonra sabır taşıyor. evet günümüzde oldukça zor doğru insanı bulmak. Doğru insanı geç. Gerçekten insan olabilmenin manasını bulmuş çok nadir insanlar vardır. Onların da çoğu zaten çoktan evlenmiştir orası ayrı. Her insanın nasibi var günü gelince ortaya çıkacak olmadık kişiyle olmayacağını bile bile neden görüşeyim? Millet bunu anlayamıyor. Millete göre hareket eden biri değilim ama artık insanın canını gerçekten sıkıyorlar düşünmeden boş boş konuştukça. Ne bileyim işte yoruluyor insan bazen. Sanırım bende bugün o yorgunluğa düştüm. Ama sizin üşenmeyio bu denli güzel yazmanız çok iyi geldi çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Güzel bakan, güzel görür.
Büyük resmi gören Allah biz insanlar ise bir kısmını görüyoruz bundan dolayı teslimiyetin en güzeli ona olandır ona sığınmaktır ondan yardım, dilemek en doğru harekettir.
Yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu bakın insanların görüşlerine göre hayatımızı şekillendirmek son derece yanlış üstelik evlilik, bir marifet değil çünkü evvela doğru insanı bulmak şart ondan önce doğru olmak gerekir karamsar olmayın bu durumda olan yalnızca siz değilsiniz size siz lazımsınız ümitsizliğe kapılmayın sabrınızı koruyarak dik durarak esas bir duruş ile yaşamaya devam etmelisiniz yarınların neler getireceğini, bilmiyoruz bilmediğimiz için korkuya endişeye kapılmak iyi değil sil baştan yaparak yepyeni bir başlangıç yapmalısınız.
Mevlana der ki : Şu an içinde bulunduğun ömrü bir fırsat bil, ne geçmişe üzül ne de gelecekten kork.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikten beklentine göre değişir fakat bana göre geç değil ve evliliğin yaşı olmaz. İkinci bahar hatta suyunu çıkarıp beşinci baharını arayan ünlüler az değil. Kadınlar yaş olayına daha çok takılıyor çünkü çocuk sahibi olmak isteyen biri için yaş sorunu oluyor. Erkekler içinde elbette yaş sınırı var ama biz erkekler yaşlansak dahi hamile bırakma yeteneğimiz devam ediyor. Oysa kadınlar belli bir yaştan sonra hamile kalamıyor ya da doktor belli bir noktadan sonra hamile kalma diyor. O yüzden kadınlar yaş konusunda sıkıntı yaşıyor. Çocuk sahibi olmak istemeyen bir kadın için yaş hiç önemli değil.
07 Yorumla- +1 yıl
@Ecenaz728 😞😞😞
Cevap sahibi+1 yıl@Ecenaz728 Bir erkek bir boşalmada 300 milyon civarı spermi boşaltıyor ve bunlardan en güçlü ve sağlıklısı yumurtayı döllüyor. Bu bağlamda çocuğun sağlıksız olması gibi bir şey saçmalık. Genç erkeklerin hamile bıraktığı tüm kadınlar sağlıklı çocuklar mı doğuruyor? Sağlık olayı Sadece yaşlı bir erkekle açıklanamaz. Tamam yaşlı erkeklerin verdiği bebekler mükemmel sağlıklı demiyorum fakat uyuşturucu kullanan, içen, sağlığına hiç dikkat etmeyen genç bir erkekten çok daha iyi sperm üreten dedeler mevcut.
- +1 yıl
Çocuğun buyunve çoktan mezarda Olcan ya da elinde postanla gezcen snaa dede der artık sapık güzel kardeşim boş yapmisin bunu bana doktot dedi yaslanıp he rbiku iyiyo genç kadın almak için yalan söylüyorlar 40 yaşında hamile olan onca kadın var boş yapma güzel kardeşim yemezler senin gibiler hale gebermemis
Cevap sahibi+1 yıl@Ecenaz728 Akıl fukarası evlilik veya çocuk düşündüğümü kim söyledi? Her boku yiyip genç kadın almak için yalan söyleyenler neden senin etrafında acaba hiç düşündün mü?
Cevap sahibi+1 yıl@Ecenaz728 Gerçekten akıl fukarasi çıktın 😅😂🤣🤣 kendi cevabından mi kovuyorsun beni? Seni anan senin gibi bir pisliği bünyesinde barındırmamak için def-i acet yapmış 👍
+1 yılBir Kadın ın en Olgun olduğu Yaşlar.
Evlilik için Geçmi bilemem Ama Ben O defteri kapatalı yıllar oldu. Bu yüzden Sana tavsiyem Düşünmemen Düşün dükçe Toplumun baskısı Ve Geçmiş İnsanı daha çok yoruyor,
Önün de güzel yılların var.
İnsanlık hakkın da ki görüşün ise Ülke deki Kaotik düzenin getirdiği bir durum Refah ve kötü bir Toplum da İnsani Değerlerin suistimal ederek oluşturduğu bir durum Buna yapacak hiç bir şey yok00 Yorumla
+1 yılAbla ben de o yaşlarda sahip olmak istiyorum yani Zaten istesem de çok erken olmayacak o yüzden belki bir tık daha geç olabilir Benimki bir de yani Seray Sever miydi kadının adı hatırlamıyorum o kadın bile çok geç yaşta anne oldu yani artık tüp bebek var Dışarıdan müdahale edilen döllenmeler mevcut O yüzden bence çok sıkıntı yapma ya ben de sana katılıyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
78Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u +1 yılGeç değil bence
00 Yorumla
+1 yılDüzgün birini bulmaya bağlı elalemi dinleme yani. Evde kaldın derler. Eşinden ayrılırsın dulsun ihtiyacın varsa söyle derler. Bu ülkenin insanıysan hele. Kadın olarak doğman zaten bir eksi. Çünkü sadece değersiz görenler o kadar fazla ki kendi hakkını ararsan feminist olursun 😊
10 YorumlaSizlerin biraz poposu inse de çevrenize şöyle edepli, temiz kalpli, güzel ahlaklı biri var mı diye baksanız ve yükseklerden uçmasanız evlenilecek o kadar iyi erkekler var ki...
Ama ülke kadının poposu kaf dağında, düşünceleri de deryada.
Erkeğin yaşı 60 da olsa hurdaya ayrılmıyor. Kadın 40'tan sonra hurda oluyor. Onun için de annelik duygusunu kedi köpekle gideriyorlar...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık 30 üstü normal bence. Evlilik yaşı yükseldi çünkü ekonomi çok kötü biz erkeklerin bazıları da bu ekonomide evlenmek istemiyor. Çünkü düğün nişan altın, eşya vb çok pahalı. Asgari ücretli birinin artık karşılayamayacağı bir masraf oldu evlilik. O yüzden bekar kalmaya daha mantıklı bakıyor erkeklerin bir çoğu. Bu da kızların ya evlenememesine ya da geç evlenmesine sebep oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Rujunun markası ne?
- +1 yıl
@jdidjdkdkdi 🤣🤣 benim doğal halim ne ruju🤣 Allah korusun dinî bütün bir erkek ruj kullanmaz.
- +1 yıl
😀😀😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv kızı mısın? Çalışıyor musun? Ev kızı isen tavsiyem çevreden bulmak. Çok fazla seçici olma. Eli ekmek tutuyorsa işinde gücünde ise olur. Çalışıyorsan da farklı etkinliklere katıl. Kurslara vs git. İnsanlarla tanış. Rabbim nasibinizi açık eylesin. Doğru insan olup da yanlış işlere bulasmadan nasibini bekleyenlere kendimden çok dua ediyorum. Umudunu yitirme sabret. Yaşın geçmiş değil çevrene bakma.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru düzgün insan var var olmasına ama rastlaşma sorunu bence önemli olan.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Çok haklısın sen onu diyenlere bakma he de geç boş teneke çok ses çıkarır bunu unutma. Kaç yaşında olursan ol evlenirsin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılevliliğin yaşı yok! anne - baba olmanın bir yaşı vardır... Eger dogurmak istiyorsan en geç 35 inde o cocugun dışarı çıkmış olması lazım. :) Ama evlenmekse derdin, merak etme 50'nde de evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin yaşı var ve sen biyolojik saatini doldurdun. Bu yaşına kadar aradığını bulamadığın için bekar kaldın zaten. Bundan sonrası için de umut bağlama. British shorthair kedinle beraber sana mutluluklar.
20 Yorumla
+1 yılHayır insan doğru zamanı bilir ve hisseder kalbi, yüreği, dusunceleri şüpheye düşmez.. gerçek olan şey sana kendini bildirir. Ama 30 yaş geç değil olgunluğun oturduğu yetişkin olduğun yaştır. Bu yüzden daha iyi yaşarsın mantığınla.
00 Yorumla
+1 yılkomşun 42 yaşında evlendi yani yaşı yok bu şeylerin bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru dürüst insan bulmak için ne yaptın, ya da çevrende vardır illa ki öyle bir tip, reddediysen ya da istemediysen veya bir şekilde ittiysen kaybedersin.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılTam zamanı kadınlar hızlı çöküyor zaten 30 a kadar iyi erkekleri bulup geziyor çoğu sonra bir bakıyor 30 yaklaşmış etrafında o yakışıklılar yok onlarda betalar ile evleniyor 😁
04 Yorumla- +1 yıl
@Ecenaz728 erkeğin her zaman gideri olur birde neden 30 yaşında birini seçeyim 20 Li yaşlardaki kızlar daha mantıklı sapık filan insanlara iftira atarak zaten kanıtladın neden hala yalnız olduğunu
- +1 yıl
@Ecenaz728 30 yaşında bir kadın tercih etmem ben edenede saygılar ama tavsiye etmem
+1 yılBenim için geç ben okadar sabredemem zorunda kalırsam mecbur beklerim ama 30 yaşına kadarda dokunmadan birşeyler yaşamadan dayanmakta zor ya istemem hiç okadar beklemek
00 Yorumla
+1 yılEvlilik icin gec kalinmaz bu bi yaris degil.
Belki sadece cocuk sahibi olmak icin fizyolojini de dusunmek gerekirse, eger cocuk istiyorsan artik bi adim atmalisin00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan anlaşacağın seveceğin insanı bulmak yaş 2. planda bence bende bekarım diyorumki yaşı olsun ama sevebileceğim insan olsun diyorum. Ben varım doğru dürüst nedersin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru dürüst insan çok abla, sadece sen 20li yaşlarda kötü çocukların peşinden koştun. Bu yaşlarda aydınlanma çagı yaşıyorsun. O iyi erkekler de genç kızları istediği için senin şansın azalıyor.
012 Yorumla- +1 yıl
Sus, bakıyorsanız da 30lara gelince böyle ağlamayın. Ben aglamıyorum.
- +1 yıl
Türkçe öğrenip tartışmalara gir, kimse senin dilini öğrenmek zorunda değil.
- +1 yıl
20lik kızlar icin mi pedofili diyorsun teyzecim? Haklısın sana çocuk gelir.
- +1 yıl
30luk erkek moruksa 30luk kadın da moruk yani dogruladın.
- +1 yıl
Tabi genç aradığı için sana bakan olmuyor dimi teyze bu kudurma o yüzden.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil çünkü günümüzde ekonomik sistem erken evliliği çok zorlaştırdı. Üniversite bitecek ve düzen kurulacak derken en az yirmi beş oluyor yaş.
00 Yorumla
+1 yıl31 oldum. Aynı cevabı vermeye devam ediyorum. Bence insan evlenmek için evlenmemeli. Biyolojik saat tek sorun
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle sana katılıyorum. Hani şeyde diyorlar ya. Nasibini yorulana kadar ara. Nasıl arayacağız ki zor
- +1 yıl
Kalbin açık olsun bir şekilde karşılaşırsın umarım karşılaşırız. Umudunu kaybetme.. Şairde diyor ki bir yandan Doğru kişi yoktur güzel anılar vardır..
Soran+1 yılYaaa çok teşekkür ederim güzel insan. İnşallah sende bende en kısa süreçte karşılaşırız. Amin. Öyle tabii güzel anılarla varolur şekillenir her şey
- +1 yıl
Bazen ihtimaller denizinde bir kum tanesini arıyormuş hisssine kapılıyorum. Umarım her şey gönlünce olur
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim evlenmek için evlenme. Erken evlenenleri görüyoruz. Allah hayırlısını versin .30 yas iyi bence. İnsan ne istediğini biliyor.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunun bennce belli bi zamanı yokk geç de değill denkgellsedoğru insan zaten evlenirdinn aceleye getirilcek bişey değil ömür geçircen sonuçta
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılYani 30 unda çocuk doğursan çocuğun 20 yaşına geldiğin de 50 yaşında olacan ya da çocuğun 10 yaşındayken 40 yaşında olacan öyle düşün
00 Yorumla
+1 yılOnu herkese söylüyorlar sıkıntı yok ne zaman hazır hissedersen o zaman evlenirsin nasip kısmet işleri
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGeç erken diye bir şey yok.
Dogru insan dogru zaman var.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum bende bu kafadayım
Aynen öyle yaşı yok doğru kişiyi bul ama yoksa berbat olur
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kesinlikle
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Artık biraz geç kalınmış hissettirilmye başlandı kendimden biliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kesinlikle haklısın. Saçma sapan konuşup dalga geçenlere artık sinir olmaya başladım. Boş insansın evlendin de ne oldu? Yakınıp duruyorsun doğru dürüst mutlu değilsin ama evlisin ve kalkıp benle dalga geçme cüretinde bulunuyorsun. Bu kadar da boş insanlar var. Nefret ediyorum ya böylelerinden
Soran+1 yılYa yaşıtlarımın çoğu evlendi çoğu da duruyor ben gibi yarı yarıya
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yooo sadece kendimi evlenmeden önce psikolojik men hazır tut yeterli sonra sorun oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın
Soran+1 yılHer zorlukta bir kolaylıkta var. İnşallah en kısa sürede güzellikler gelir hayatınıza
+1 yılSeni bilemem, ama ben 27 yaşındayım ve çok geç kaldım, ümidim de kalmadı
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın iyice kötüleşti ortam ve ümit zor
- +1 yıl
Zor maalesef
Soran+1 yılMaalesef ama ümidimizi yitirmeyelim
- +1 yıl
Şimdi senle tanışmak istesem bi yere varacağına inanır mısın
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi insanlar 30 dan sonra evleniyor geç değil
00 Yorumla
+1 yılGeç değil neden geç olsun istediğin zaman evlenirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. evlılıgın yası yok 30 olur 50 olur dogru kısıyı bulmana baglı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı. Biraz geç oluyor maalesef. Umarım istediğiniz kişiyi bulursunuz.
00 Yorumla
+1 yılBence çok okey ya geç evlenip hayatın tadını çıkarılmalı
00 YorumlaZannetmiyorum şahsen 32 yım evli olmayan bir çok arkadaşım var
00 YorumlaŞu yaş takıntısından bi kurtulun artık kendinize göre yaşayın etrafa göre değil.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk sahibi olamazsın o yüzden geç kaldın diyorlar
00 YorumlaBilakis erken. 40 tan önce evlenmek dahası evliliğin kendisi saçmalık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok geç sayılmaz sadece geçe doğru gidiyor
Çocuk büyütmeye göre düşünülüyor sanırım bu yaş olayı00 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra kimseyi beğenmezsin sen o yüzden geç
06 Yorumla- +1 yıl
@Beyyza66 herkes evlenmek sorunda da değil ama
- +1 yıl
@Beyyza66 şu an bile istiyordur ama birine güvenmesi beğenmesi kafa yapısının uyuşması derken ooo
- +1 yıl
@Beyyza66 onlar nerde Şam orada akşamcılar 😂
Bence tam yaşı, erkek 35 kadın 30 en ideal yaş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil aslında ama sınır denebilir bu da çocuk yapmak planında isen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yas iyi. Erken evlenmek iyi bir şey değil. 30 yasinda ne istediğini biliyorsun daha iyi evlilik yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yasindaki kizlardan akilmi aliyon😄😄 sen bu saatten sonra zor begenirsin begensede bile cocuk yapcan aceleyle 10 sene sonra zor olacak
00 YorumlaYaşa pek takılmam. Ama mantıken ve şahsen düşüncem kadınlar için 30 maksimum. Daha nereye kadar neyi brkliceksinki?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. o yaşa kadar evlenme hatasına düşmedinse bence daha da düşme derim 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeç değil ama çocuk için geç kalmaya yakın bir yaş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet geç. Ne ara bulup evleneceksin illaki çocuk da isteyeceksin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru insan bulamamışsındır. Bir de günümüz koşulları artık. Hem maddi hem de manevi...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Dogru insnı bulmadıysan 30 yaş bile geç değil. acele etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTam sevilecek yaş. Ergenlik bitmiş suları durulmuş dibinin kumu çekilmiş aklı başında olur!
00 Yorumla
+1 yılYaş ne olursa olsun hiçbir şey için gec değildir..
10 YorumlaHiçbişey için geç değil. Evlenmemek seni genç tutar o evlenenlerin çekemediği bu bence 😅
00 Yorumla
+1 yılGayet normal ona göre mantıklı bir evlilik te yaptın mı
Allah mesud etsin00 Yorumla
+1 yılgec. ama ben 40 oldum hala gec degil diyenler var :D yani bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTeyzem 43 yaşında hala bekar ve umudu var koca arıyor hala sen düşün geç değil yani beterin beteri var 😅
05 Yorumla- +1 yıl
Teyzene talip olurum 😄
Cevap sahibi+1 yılTeyzem kimseyi beğenmiyor ki bak mesela yakın zamanda biri çıktı maddi durumu baya iyi huyu flnda iyi neyse gördü yok bu niye kel ben bunu istemem bilmem ne bu yüzden evde kaldı işte😅
- +1 yıl
Oda armudun sapı üzümün çöpü diyenlerden galiba
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle
- +1 yıl
Evde kalmakla haklı
Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. sevgilin oldu mu peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu 3 sene öncesinde… bir daha da kimseyle konuşmadım
Onu sen bilceksin elalem degil
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle işte takmıyorum ama bazende bunalıyor insan
40tan sonra daha düşünmem herhalde sadece
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil neye yetişeceksin ki
00 Yorumla
+1 yıl@soran tanışmak istersen konuşabiliriz , ben de 39
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?