Güncellemeler
+1 yıl
Aşk ilişkisi oldugunu düşunmüyorum ama uygun başlık bulamadim en uygunu buydu gibi geldi yorum sizin yardimci olursanız sevinirim.
Geçenlerde arkadaşımın evinde oturmaya gittim. Balkonlarında oturduk çay kahve içtik. Farkettim ki karşı apartmandan bi adama bana bakıyor sosyal medya hesabimdan bi mesaj geldi karşı balkonumdasın merhaba bana el salla falan diye. Dedim sen kimsin beni nerden buldun falan. Engelledim gitti neyse tuhaf geldi çünkü nasıl hesabımı buldu adımı nerden biliyo diye. Bi gün markete gittim. Markette peçete temizlik ürünleri bakıyordum rafların arkasından o adam belirdi. Bana yine ben dedi. Ben korkup kaçtım. Bir anda belirdi çünkü hemen hesabı ödeyip çiktm baktım arkamdan bakıyor. Gene eklemişti beni devlete çalışıyorum falan guvenilir biriyim asker grubuna giriyorum tarzinda mesaj atmış. Ya aksi gibi bu adam nereye gitsem karşima çiktı arkadaslarimla takıldigimiz kucuk bi kafede bile buldu. Beni bunu taciz olarak algıladım hoşlanma vesaire o kısmıni düşünmedim beni nasıl buluyor bundan nasıl kurtulucam düşünüp duruyorum bi daha karşima cikarsa nasil davranmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gelen mesajları ekran fotosu al 3 üncü mesajda savcılığa ver.
Güvenemiyorum o konuda benim adımı beni tanımadan bilen karşıma her yerde çıkan birisi onu şikayet ettigimi ögrenemez mi
Ooooo kafayı takmış sana o işini görecek belli kurtuluşun zor
O ne demek işini görecek?
Ona mı takıldın
Evet moral ve fikir istedim sadece bu nasıl bi tariftir?
Nasıl bulduğunu söyledi mi? Demekki normal biri değil baya sana takıntılı. Devam ederse polise git.
Hayır sormadım konuşmamki bu sefer yanlış anlar diye kaçıyorum hemen korkuyorum
imdb puanı 2.00 senaryo gibi duruyor anlattığın
Keşke oyle olsaydi emin ol yaşamadiğim şeyi ne diye anlatayım ki böyle şeyler gelmiyor başinıza ondan kadın olan biziz siz nasıl anlayacaksınız
bu durum gerçekse savcılğa şikayet ediceksin burdakiler sana yardımcı olamaz kardeşim
her şey o kadar kolay değil maalesef.
Sert şekilde uyar mesajla. Ciddi olduğunu görsün. Gerekli tedbirleri al
Engellediğim zaman tekrar başka bir hesapla ekledi çok ısrarcı ve takıntılı sert uyarida fayda etmeyecek gibi başka önerin var mı
Kesinlikle polise gitmen lazım başka yolu yok. Yanında da biber gazı veya toplu iğne vs taşı.. Kendini güvende hissedersin. İğne aslında toplu taşımada da işe yarar rehberlik öğretmenimiz söylemişti otobüste gereksiz yakınlaşan olursa batırırsınız size yaklaştıkça demişti. Ama sen biber gazı taşısan daha iyi her ihtimale karşı
Biber gazı sıkarsam bana karşı iyice hırslanmaz mı polisler kanıt istiyor böyle şeyler için bi kere daha oldu arkadaş olmak istiyor olabilir tarzında konuşmuşlardı insan bu konuda ne yapacagini inan şaşırıyor en doğru adımi atıp ondan kurtulmak istiyorum onu yanıltmak icin ne yapmalıyım polise ispatlamak icin ya da mesajlarında sadece tanısmak istiyor gibi konuşuyor ama ısrarcı
Adamın nasıl biri olduğunu bilmiyorum hani durum çok ciddiyse yanında taşı ne biliym zarar verme ihtimali varsa diye dedim. Onun dışında kanıt topla tabi polise vermek için konuştuğum biri var de bir de öyle dene erkrk birini ayarla sizi otururken görsün falan
yanına bir tane sevgili rolu yapacak birini bulacan
Yassaydın ona beni rahat bırak diye
Inanın cevap verdiğim zaman ben ona naz yapıyorum sanacak bu tarz insanları tanıyorum tabiki kadın olarak yaşiyoruz böyle şeyler ilk degil ama boylesini görmedim tabi ismimi bilmesi eklemesi gittigim yerlerde karşima cikmasi bunlar tabiki ilginc geldi
Istersen yardimci olayim sna ben konuyla ilgili
Poliss varr