Bu adam çok korkutucu bundan nasıl kurtulucam?

Geçenlerde arkadaşımın evinde oturmaya gittim. Balkonlarında oturduk çay kahve içtik. Farkettim ki karşı apartmandan bi adama bana bakıyor sosyal medya hesabimdan bi mesaj geldi karşı balkonumdasın merhaba bana el salla falan diye. Dedim sen kimsin beni nerden buldun falan. Engelledim gitti neyse tuhaf geldi çünkü nasıl hesabımı buldu adımı nerden biliyo diye. Bi gün markete gittim. Markette peçete temizlik ürünleri bakıyordum rafların arkasından o adam belirdi. Bana yine ben dedi. Ben korkup kaçtım. Bir anda belirdi çünkü hemen hesabı ödeyip çiktm baktım arkamdan bakıyor. Gene eklemişti beni devlete çalışıyorum falan guvenilir biriyim asker grubuna giriyorum tarzinda mesaj atmış. Ya aksi gibi bu adam nereye gitsem karşima çiktı arkadaslarimla takıldigimiz kucuk bi kafede bile buldu. Beni bunu taciz olarak algıladım hoşlanma vesaire o kısmıni düşünmedim beni nasıl buluyor bundan nasıl kurtulucam düşünüp duruyorum bi daha karşima cikarsa nasil davranmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Aşk ilişkisi oldugunu düşunmüyorum ama uygun başlık bulamadim en uygunu buydu gibi geldi yorum sizin yardimci olursanız sevinirim.
Bu adam çok korkutucu bundan nasıl kurtulucam?