Aşk İlişkileri Sizi seviyor mu sevmiyor mu söyleyeyim mi KS? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor seviyor sevmiyor seviyor sevmiyor Güncellemeler+1 yıl beni de sevmiyor 🤧🤧🤧 Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/Fed2MoNZNyw Sizi seviyor mu sevmiyor mu söyleyeyim mi KS? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Gönder gelsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl seviyor🤤
Kendinegöre000 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Seviyor de seviyor dee 🥺🥺HAHSHHSGFJ 1 4 Yorumla Soran +1 yıl sevmiyor 🤧 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Bunu kabul etmiyorum :d Yorumla Soran +1 yıl nickname'in öyle söylüyor 😱 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Bizi bitiren nickimiz oldu k*hpe hayat dhdjdv Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Sever sever 0 3 Yorumla Soran +1 yıl olum sevmiyor çıktı 🤧🤧😱 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ağzını kiriyim senin Yorumla Soran +1 yıl ula nick diyo ben demiyom😭😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. De bende ona göre ceketimi alayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl seviyor çıktı hakshakdhs Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben biliyorum ki... Sevmiyor. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Seviyor çıktı ama 🤤 Cevap sahibi +1 yıl Nerede çıktı o? Soran +1 yıl Nickten ahshhaxhsx Cevap sahibi +1 yıl Yaa 🤦🏻♀️ Soran +1 yıl ahahahahahaa
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyle kanka 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Seviyor 😱😱👏😍 Yorumla greenmilitary +1 yıl Eyvallah kanka bende seni 😂 Yorumla Soran +1 yıl yav ahahxhahs Yorumla greenmilitary +1 yıl Bdjedkdkdkwkwos Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Söyle 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Seviyor 😱😍🐥👰 Yorumla SenacCc +1 yıl Waaaw OMG😮😈🤩👰🏼🤵💃🕺❣️ Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sevmiyor 😭🤧😱😂 Yorumla dynamiteee +1 yıl Tamam 🙂 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Söyle pilot 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seviyor 😱😱 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Uuu seven kim Yorumla Soran +1 yıl bilmiyom ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nick öyle diyo 😱 Yorumla
iyilik_melegi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl soyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sevmiyor 🤧 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Haydi söylee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyor 🤦😱 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl İyi ilk defa ortak bir şey çıktı Yorumla
marulsalataası Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söyle sıajdoskdğapdj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sevmiyor hsakhxjahd Yorumla marulsalataası +1 yıl tüh çok üzüldüm 😄 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl söyle jdjsdksjfğal 0 10 Yorumla Soran +1 yıl sevmiyor hsjaodjwıdıwdjwıpdowd Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl nasıl ya nasıllll 🤧🤧🤧😅 Yorumla Soran +1 yıl nick öyle diyor bir harf eksiltsen bunlar olmayacaktı shajsıahhd Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl nickten mi yapıyon mk ahajajjd Yorumla Soran +1 yıl yok oturdum papatya ayıklıyom hajahxhahshsd Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl koptum agsıajsyshdhsd Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Jdkdjdhsjgdhdhd Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl günceldeki şarkı 😂😂😂👌 Yorumla Soran +1 yıl sevmenin günah olduğunu bilseydim yemin ederim seni sevmezdim 🤧🤧🤧🤧🤧🤧 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi😂😂😂😂 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle 😅 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyor ☹️😱 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Yanlış emoji atmışım. "🥲" bunu koyacaktım. 🥲 Neden sevmiyor ki beni? 😔 Yorumla Soran +1 yıl Nick diye ben değil 🤨 Yorumla Soran +1 yıl diyo* ahsjahsjas Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Neyse gidip biraz ağlayayım en iyisi 🥲 Yorumla
beroomm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Deee 0 4 Yorumla Soran +1 yıl seviyor 😉😉 Yorumla beroomm +1 yıl Oooo😅😅 Yorumla Soran +1 yıl ceketin yeni mi hayır perwoll'le yıkandı ahdkahdksjdhsd Yorumla beroomm +1 yıl Haha lannn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gönder gelsin
seviyor🤤
Seviyor de seviyor dee 🥺🥺
HAHSHHSGFJ
sevmiyor 🤧
Bunu kabul etmiyorum :d
nickname'in öyle söylüyor 😱
Bizi bitiren nickimiz oldu k*hpe hayat dhdjdv
Sever sever