Sevdiğin mi yoksa seni seven mi?

2 yıllık bir ilişkim oldu, kah kavga ettik kah beraber ağladık güldük yedik uyuduk, ailesiyle tanışmaya memeleketine götürdü tanıştım, annemle tanıştırdım. gün geldi bir sebepten dolayı ayrılmak zorunda kaldık. sonrası malum barışmalar tekrar ayrılıklar… sonra ben yapamadım kendime saygımı yitiriyorum senin yüzünden, ben değer görmediğim, sevilmediğim yerde kalamam Allah’a emanet ol diyip gittim. içim acıdı. aradı sonra noluyor ne bitiyor diyerek. babası aradı sonra kızım yapmayın seni seviyor kapatmayın beraber olan defterinizi diyerek.
sonra hayatıma biri girdi, gözlerimin içine bakıp beni anlamak için elinden geleni yapan mutlu etmek için çabalayan, ne zaman kötü olsam yanımda olan, sevgisini aşkını dibine kadar hissettiğim biri. biliyor eski sevgilimi o da, bir şey demiyor ama benim yanımda açma konusunu diyor sadece. onunlayken güzel vakit geçiriyorum iyi hissedemiyorum, ama aklımdakiyle kalbimdeki bir değil. inanın gitmek istediğim yerden gidemiyorum, kalmak istediğim yerde kalamıyorum. ne yapsam ne istesem olmuyor.
Sevdiğin mi yoksa seni seven mi?