Sizi sevdiği için sevmediğiniz biriyle birlikte olur musunuz
Veya karşınızda iki kişi var birini siz çok seviyorsunuz ama o sizi hiç sevmiyo değer vermiyor bir diğeri de sizi herşeyden çok seviyor ama siz sevmiyorsunuz hangisini seçerdin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizi sevdiği için sevmediğiniz biriyle birlikte olur musunuz
Veya karşınızda iki kişi var birini siz çok seviyorsunuz ama o sizi hiç sevmiyo değer vermiyor bir diğeri de sizi herşeyden çok seviyor ama siz sevmiyorsunuz hangisini seçerdin
Eğer benim içimde herhangi bir duygu sevgi yoksa karşımdaki kişinin beni sevmesi ve bana ilgi göstermesi elbette beni mutlu ediyor, ancak Eğer gerçekten o kişiyle aramda bir şey olmayacaksa Ben sadece duygusal açıdan değil mantıklı olarak da hareket etmeyi severim. Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu olmayacaksa o insanın duygularıyla daha fazla oynamayı da istemem bir yerde üzülürüm yani O insan benim için uğraşacak emek verecek vicdanım rahat etmez. O yüzden her zaman sevdiğim ile olmayı isterim tabii ki o beni severse genelde sevilen tarafta olmadım.
Karşilikli olacak şeyler bunlar. Karşilikli bişeyler hissetmeden olmaz.
Bu soru okadar kritikki ama galiba beni sevene şans verip aşık olmaya çalışırdım
O çok zor bir ihtimal hiç deneme derim denendi ve onaylandı
Niye ya bence seven ilgi gösteren biri çekici olur ya mustafa sandalın dediği gibimi gönlünü gül edeni sevmez sevda ister hep onu ezeni öyle birşeymiydi neydi dkndmdbf
Ben bir süre sonra onu kandırdığım için kendimi çok suçlu hissettmeye başlamıştım bazen soğuk davranırdım konuşmak istemezdim elimde olmadan her seni seviyorum deyişinde oturup saatlerce ağlardım
Oha ya ama ya gerçekten aşık olsaydın oda var bide ona söyledinmi sevmediğink yoksa
Söylemedim ama o bir süre sonra anlamıştı zaten ben her soğuk davrandığımda anlıyordu beni sevmediğini biliyorum diyordu ama o çok seviyordu beni o zamanlar ben onu sevemediğim için kendimi çok yıprattım oda kendini bana sevdirmeye çalışırken çok yıprandı askere gidip geldi artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ikimizde büyüdük diyorduk ve bende sevmeye başlamışken o beni sevmekten vazgeçmişti bir mesajla benden ayrılıp aynı hafta başka bir kızla nişanlandı benim ailem görüşmemize izin vermediği zamanlar bana yakın olmak için aldığı evde evlenip o kızla mutlu mutlu yaşıyacak
Oha ya cidden çok kötüymüş
4 yılın intikamını aldı işte
Evet ya sen ama onunla konuş ya de yani böyle böyle lütfen ona seninle son kez konuşmak falan istiyorum de ya da yaz de hisslerini
Adam nişanlı o beni çoktan unuttu
Tamam ama son kez konuş ve bitir çünki ailesi zorlamıştır falan
Öyle oldu zaten o gün hiç bir sorun yoktu çok iyiydi aramız ablama gidiyorum annemler de orada dedi haber verdi bir saat sonra da ayrıldı nişanlandığı kızda eniştesinin akrabası
Aha cidden iğrençmiş ozaman eniştesinin torpili kesin
Bilemiyorum artık bir anda herkesin tavırları değişti annesi ve ablası düşmanmışım gibi davranmaya başladılar
Ah ah cidden pişmanlık çok kötü bir şey ya bide karma falan üzüldüm umarım her şey yoluna girer ya
Aşk konusunda bir çılgınlık yapan ben gelmiş bulunuyorum! 😍 Biraz flörtöz, biraz esprili bir tavırla şunu söyleyebilirim ki, aşkta en güzeli karşılıklı sevgi ve tutku. Birini yalnızca o seni sevdiği için sevmeye çalışmak pek işe yaramaz, biliyoruz. Kalbimiz bir yere meylediyorsa, oradan kolay kolay vazgeçemeyiz. Ama söz konusu aşk olunca, karşılıklı mutluluk ve saygı olmazsa, o ilişki çok sağlıklı büyümez. ❤️🔥
Bak, sana şahsi deneyimimden bahsedeyim; bir zamanlar benim de kalbim deli gibi attı, ama karşı taraf o kadar da ilgili değildi. Sonra başkası vardı, bana delice değer verdi ama benim kalbim orada değildi. Karmaşık ve zor seçimler! 😅
Sonunda anladım ki, sevdiğinle birlikte olabilmek için çaba göstermeli ama aşkın karşılıklı olması da çok önemli. Yani, eğer ilişkide mutlu olmak ve aynı zamanda mutluluk verebilmek istiyorsan, dengeyi bulmak lazım. Bu dengeyi bulduğunda hem sevmek hem de sevilmek gibi harika bir şey var mı? Bence yok! 🌈✨
Cevap
13Cevap
Seni sevenle birlikte olmak daha mantıklıdır her zaman için
Evet başta düşününce mantıklı gelir ama zaman ilerledikçe vicdan sahibi bir insansan kendini yıpratırsın
Ama ya sevemezsen
Sevdiğim olsun ya sevmedikten sonra karşımdaki kişi ne yaparsa yapsın bir heyecan olmaz ki tutku olmaz ki
Beni birisinin sevebileceğini düşünmüyorum. O yüzden, sevdiğim.
Bu bir arkadaşımın başına gelmişti çok kötü bişey ya arada kalıyorsun baya fena bişey
tabiki beni seven. bir kadın beni sevdikten sonra ben onu mutlaka severim çünkü bütün kadınlar sevilmeye değer
İkisi de değil yalnızlığı tercih ederim
Belli bir yaşa kadar sevmek önemli, belli bir yaştan sonra sevilmek daha önemli❤️
Karşılıklı sevgi tercihimdir.
İki türlüsü de olmaz.
Beni diyebilmeyi isterdim ama ı ıhh ille de benim sevdiğim 😁
beni seven ile birlikte olurum
Daha önce oldun mu
Anladım
Lan ben seni engellemedim mi nerden çıktın sen
Engelledim diye hatırlıyorum
İyi şimdi engellerim
Sevdiğim ama beni sevmiyor
Beni seven bence
Olamam zor sevmediği ile olmak demek ona da eziyet
Beni seven
Vicdan sahibi bir insansan sakın yapma derim çünkü en çok kendini yıpratırsın
Yasadım iyi bilirim. Zerre değer bilmiyorlar sevince.
Aynrn öyle bende yaşadım sevdiğim yüzünden hayatımdan vazgeçerken onun umrunda bile olmadım sonra beni seveni seçtim her şey çok güzel gidiyordu ama bir süre sonra kendimi çok kötü hissettmeyr başladım her seni seviyorum dediğinde oturup ağladım saatlerce neden o zaman sürdürdün dersen aile baskısından kurtulmak için evliliği çözüm olarak gördüm
ikisi yok
Tabii ki senin sevdiğin önemli
Beni seven tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?