Kız arkadaşım hostes olmak istiyor ne yapmalıyım?

Merhabalar, Ben henüz 12. sınıf öğrencisiyim ve 18 yaşındayım, Kız arkadaşımla 5 senedir sevgiliyiz ve uzun süredir hosteslik istiyordu, bu sene farklı meslekler düşündü Öğretmenlik, Mimar, Yazılımcı olmayı düşündü bana danıştı fakat ben kararı ona bıraktım. Ben bir hata yapıp bu konuyu 6 yıllık bir arkadaşımla paylaştım ve sence hangi meslek daha uygun olur diye sordum, kendisi hostes olmasın elinden kaparlar ya da aldatır tarzı bir şeyler söyledi, kız arkadaşıma güvenim tamdı yani aklıma pek gelmezdi böyle şeyler, ama o günden sonra aklımda hep bir şüphe, güvensizlik ve korku var son bir kaç haftadır. Ya açık konuşmam gerekirse aslında en başından beri mesleği olmasın, ben yazılımcı olacağım ( fazla çalışıyorum bu konuda ) başarılı olup yüksek maaş alıp ona bakarım gibisinden düşündüğüm oluyor ama buna hakkım yok biliyorum. ( Büyük şehirde değiliz ondan sorun olmaz pek hayla düşüncem bu yönde ) ama dediğim gibi bu onun hayali gibi bir şey elinden asla alamam ama arkadaşım bunları dedikten sonra ben hep korktum, acaba aldatır mı, birileri yavşarmı, yanaşmaya kalkar mı yoksa o başkalarına yanaşır mı tarzı saçma sapan sorular geldi aklıma ve çıkartamadım ve ben fazlasıyla kıskanç birisiyim, korkuyorum sizce ne yapmalıyım? Ayrılmayı ya da benden ayrılmasını istemiyorum fakat içimde böyle bir korku oluştu, güvenimi nasıl toparlarım ya da onu nasıl vazgeçirtebilirim, pek bir bilgim yok o yüzden buraya yazıyorum, lütfen bu onun kararı sen kendini ne sanıyorsun sen kimsin tarzı yorumlar yazacaksanız, yazmayın.

Güncellemeler
+1 yıl
ve sanırım kabin memuru olurum vs. tarzı şeyler söylüyordu
Kız arkadaşım hostes olmak istiyor ne yapmalıyım?