Arkadaşlar hoşlandığım kız devamlı gittiğim mekânda garson ama sevgilisi varmış ne yapmalıyım? Instagram da takiplesiyoruz kızdan hoşlanıyorum servis sırasında konuşuyoruz kendisiyle güler yüzlü bir kız kızdan hoşlanıyorum ama şu an hayatında birisi varmış ne yapmalıyım?
Arkadaşlar hoşlandığım kız devamlı gittiğim mekânda garson ama sevgilisi varmış ne yapmalıyım?
Var evet ama seviyorum napim çocuğu da görsen kısa boylu bıyıklı saçları dağınık tipsiz biri ben ona göre iyiyim uzun boylu eli yüzüm iyidir mesleğimde var mühendisim
Takıntılı olmak çok kötü ya, tecrübe etmiş biri olarak şunu diyeyim çok rezil oldum zamanında şimdi diyorum ki keşke yoluma baksaydımda o durumlara düşürmeseydim kendimi...
Takıntılı dan ziyade diyorum bence uzun sürmez ilişkileri içimde öyle bir his var sanki o süre beklesem mı bilemiyorum sonuçta bende Instagram da ekli hani ne uzun ilişkiler bitiyor sonuçta gözümle şahit oldum çok kez
Ortak arkadaşınız var ise ona sor onlar nasıl gibisinden laf altı sorularını sorarsın cevaplar istediğin gibiyse bekle ama değilsede beklemenin anlamı olmaz
Ortak arkadaşımız maalesef yok işte kız başka bir şehirden gelmiş zaten çocuklada çalıştığı mekanda tanışmış olmuş hani sonuçta bende o mekana gidip gelen biriyim benden önce tanımış
O çocuğa göre Yakışliyim yani çocuk yanlış anlama sakın beni kimseyi tipine göre yargılamam ama kısa boylu bıyıklı bacakları kısa vücudu şekilsiz biri ben ondan daha iyi konuşamayi biliyorum hatta öyle diyeyim zaten mekanda dersler olacak oraya katılacağım orada sürekli yüz yüze geleceğiz zaten kızla konuştuğumda yüzü gülüyor her geldiğimde elini uzatıyor bana Instagram'da hemen ekledim geri takip attı niyetimi bildiği halde beni çıkarmadı sevgilisi olduğu halde
Hakkında hayırlısı olsun, kızda seni engellemediğine göre bi şans olabilir diye düşünüyorum şahsen. Seni arkadaşım gibi görüyorum, bizden olmaz vb. Şeyler söylemedi ise tabii.
O çocuk öğrenirse sana saldırır muhtemelen, onu dövme sonra kız dahada yakınlaşır o çocuğa.
Çocukta biliyor zaten emin olabilirsin çünkü o gün mutfakta ben uzun uzun sohbet ettim onunla sonra Instagramda ekli hayla gidip geliyorum oraya oda orada içerde masada oturuyordu yani gelmedi bile sen düşün öyle cesaretli biri de değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
pusuda bekle kardeşim bi gün düşer
Öyle mi diyosun yani ayrılır illa ki yani
Zaten yeni çıkmaya başlamışlar fazla olamamış
Yoluna bakacaksın kızın sapı varsa
Var evet ama seviyorum napim çocuğu da görsen kısa boylu bıyıklı saçları dağınık tipsiz biri ben ona göre iyiyim uzun boylu eli yüzüm iyidir mesleğimde var mühendisim
Türk kızlarının seçtiği erkek tipinden ne beklersin ki hacı :D
Elin ayağın düzgün, durumun falanda iyiymiş daha iyilerini bulursun.
İşte insan birini isteyince onu arzularmis başkaları gözüne gelmez benimde o hesap işte
Takıntılı olmak çok kötü ya, tecrübe etmiş biri olarak şunu diyeyim çok rezil oldum zamanında şimdi diyorum ki keşke yoluma baksaydımda o durumlara düşürmeseydim kendimi...
Takıntılı dan ziyade diyorum bence uzun sürmez ilişkileri içimde öyle bir his var sanki o süre beklesem mı bilemiyorum sonuçta bende Instagram da ekli hani ne uzun ilişkiler bitiyor sonuçta gözümle şahit oldum çok kez
Ortak arkadaşınız var ise ona sor onlar nasıl gibisinden laf altı sorularını sorarsın cevaplar istediğin gibiyse bekle ama değilsede beklemenin anlamı olmaz
Ortak arkadaşımız maalesef yok işte kız başka bir şehirden gelmiş zaten çocuklada çalıştığı mekanda tanışmış olmuş hani sonuçta bende o mekana gidip gelen biriyim benden önce tanımış
Kız o zaman ilk geldiğinde kendine tutunacak dal aramış ve o yalpakla sevgili olmuştur, yoksa ne yapsın o tipteki herifi.
Biraz geç kalmışsın sen ama o kızı güvende hissettir sahip çıktığını belli et zaten anlattığına göre yakışıklısında.
O çocuğa göre Yakışliyim yani çocuk yanlış anlama sakın beni kimseyi tipine göre yargılamam ama kısa boylu bıyıklı bacakları kısa vücudu şekilsiz biri ben ondan daha iyi konuşamayi biliyorum hatta öyle diyeyim zaten mekanda dersler olacak oraya katılacağım orada sürekli yüz yüze geleceğiz zaten kızla konuştuğumda yüzü gülüyor her geldiğimde elini uzatıyor bana Instagram'da hemen ekledim geri takip attı niyetimi bildiği halde beni çıkarmadı sevgilisi olduğu halde
Hakkında hayırlısı olsun, kızda seni engellemediğine göre bi şans olabilir diye düşünüyorum şahsen.
Seni arkadaşım gibi görüyorum, bizden olmaz vb. Şeyler söylemedi ise tabii.
O çocuk öğrenirse sana saldırır muhtemelen, onu dövme sonra kız dahada yakınlaşır o çocuğa.
Çocukta biliyor zaten emin olabilirsin çünkü o gün mutfakta ben uzun uzun sohbet ettim onunla sonra Instagramda ekli hayla gidip geliyorum oraya oda orada içerde masada oturuyordu yani gelmedi bile sen düşün öyle cesaretli biri de değil
Kendi düşen ağlamaz derler sevgilisine sahip çıkamıyorsa o kızı haketmiyordur o çocuk.
Kesinlikle öyle zaten
Gelişmeleri buraya yazarsan sevinirim, takipteyim 🙂
Tamamdır yarın o mekana gitmeyi düşünüyorum yine
Yazarım
Okeyytoo kılıcın keskin olsun :D
bsl anladn
Bsl ne demek
nasıll
Ne demek yani anladın derken
konuştunuz mu
Mekana gidince konuşuyorum kendisiyle zaten Instagram'dan konusu açılınca söyledi işte sevgilisi olduğunu ama fazla olmamış
denk birisi mi
Yani çıktığı çocuk kısa boylu bıyıklı dağınık saçlı birisi yani ben ona göre iyiyim ama işte benden önce tanımış benden önce yaklaşmış
kız nsll
iyimi bari
Kız minyon zayıf beyaz tenli bir kız gözleri güzel bakışı güzel
minyon kıso da sevemedim gitti
Ben seviyorum işte. d
boy kaç sende
1.86 boyundayım ben
ii sn işte 176-178
Kız 1.55-160 falan vardır.
boş koy gitsin
Sevince insanın aklına gelmiyor bir şey
kalın alt bacaklar ufak dik memeler