10 seneden fazla tanıdığınız bir insan sizi hayatından çıkartsa tepkiniz ne olur? Çünkü ben delirdim :) ?

Geçen yaşadığım saçma sapan şeyi anlatıyorum. 11 seneden fazla tanıdığım arkadaşım bir an da beni instagram ve snapchat gibi platformlardan çıkartmış. Çıkarttıktan bir gün sonra fark ettim o yüzden hemen gidip yazdım beni çıkartmışsın bir şey mi oldu diye o da bana sanki 14 yaşındaymış gibi "yo" dedi. Neden diye sorduğumda canım istedi gibi bir cevapla karşılaştım. Hiçbir şey yaşanmadı aramızda ne bir kavga ne de tartışma. En son 1,5 ay önce falan buluşmuştuk, gayet de iyidi aramız ama anlayamadım. Snap atmıştım erkek arkadaşımla onu açmış sonra da çıkartmış beni her yerden 🤠 Şaka gibi. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum çok moralim bozuldu. Bir sürü derdi sıkıntısı falan vardı örneğin ailesi, arkadaşları tarafından dışlanması hatta bir kez bulunduğu ortamda taciz edildiğini söyleyince 10 gün evimde ağırladığım oldu. Ailem de onu 2. kızı gibi görüyordu şaştım kaldım. Rezil biri gerçekten.
10 seneden fazla tanıdığınız bir insan sizi hayatından çıkartsa tepkiniz ne olur? Çünkü ben delirdim :) ?