O kişiye ulaşmaya mı çalışırdınız yoksa duygularınızla mı savaşırdınız

O kişiye ulaşmaya mı çalışırdınız yoksa duygularınızla mı savaşırdınız

Duygularımla. savasirdim, bana hiç bir aciklama yapmamış birine ulaşmaya çalışmam. Bu onun kendini ulaşılmaz hissetmesine neden olur. Bir zahmet paylasilanlarin hatırına neden ayrılmak istediğini açıklasın. Eğer bunu bir yeri yemiyorsa da neden böyle bir ilişkiye başlamis diye düşünürdüm.
Öyle oldu ve kalakalmıştım gerçekten ama şunun farkındaydım dünya onun etrafında dönmüyordu ve gidip geri gelir misin diye bir mesaj bile atmadım çünkü seven insan sevdiğini terk etmez gerçekten sevseydi sorun neyse mücadele eder yanımda kalırdı düşüncesi olduğu için hep yanımda gidenin arkasından üzülmem çok fazla..
😔
Yapacak bir şey yok gitme sebebine bağlı ayıp bendeyse uğraşırım genede dönmezse yapacak bir şey yoktur ama ben onu suçlu buluyorsam tabi yapacak bir şey yok tabi çok seviyorsam genede affedip bir şekilde konuşmaya çalışabilirim gönül bu belli olmuyor ne yapacağı :D
Karışıyor işte insan
Gittide zaten. Ben anca ağlıyorum kimsede takmıyo ama geçiyo
Kıyamam 😔
Cevap
32Cevap
Bağları kanata kanata söker atarım.
Gidene güle güle diyorum. Umrumda olmaz
@Kuzeyx7 derdim zor olmak değil, kendimi düşünüp mutlu olmak. Napayim ağlayıp zirlayip kendimi kucum düşürüp üstüne terk edileyim bu mudur? Hayata bir kere geliyoruz kimse kimseye dur demesini.
@Kuzeyx7 bunun duyguyla ilgisi yok mantıkla ilgili ve zorla kimse kimseyi tutamaz. Giden gider ardından acını çeker unutursun.
Aşk mantıkla olmuyor fakat seçimlerini yaparken mantıkla karra verirsin aşkı yasarken körü körüne aşk insanı aptal yapar. Aptalnolmayi secmemek aşka engel değil. Kimsenin kölesi olmamak kendin için yaşamak diye bir şey var.
Aşırı duygusal, mükemmeliyetçi bir karektersen, aynı zamanda sahiplenici ve değer verme duygun yüksekse, aşırı bağlanma kaçınılmazdır..
Sonrası anksiyete depresif bir ruh hali ve kaçınılmaz otomatik sorular, ardı arkası kesilmeyen neden niçin sebeb?
hayatında bunlar soru olarak kalacak bir süre..🤔
Tam da beni anlatmışsın valla bravo 👏
Tahmin edebiliyorum tamda böyle olduğunu..😌
Bu duygular bakımından tecrübelisin sanırım senin de canını acıtmışlar
İnsan psikolojisi her zaman aynıdır..
Sadece kişiler aktörler değişkenlik gösterebilir..
Asla hiç bişeyi takmayan gamsız insanlar çok ama
Yaşandi😅😅 ulaşmaya çalıştım ama her yerden engellemiş. 8 ay sonra geri döndü... kafadan kırıklarla duygusal bağ kurarsan hayatını yerle bir edebilir.
Çok sevdiğim biri Ebedi yere gittiği zaman kendime gelmem çok uzun zaman alıyor.
Ama bu dünyada giden cehennemin diplerine kadar yeri var umurum olmaz
Yani gitmek istemişse durduracak halim yok elbette. Sadece son bir soru ve son bir konuşma için ulaşmaya çalışırdım. O da sebepleri falan öğrenmek için
Hayatım boyunca öyle erkekleri elimin tersiyle reddettim ki.. Hele bir tanesini sırf ben sinirliyken bana şarkı söyledi diye reddettim... Sonra öyle biri çıktı ki karşıma brni çok güzel sevdi, sahiplendi, deli gibi aşık oldum.. Sonrasında benimde yaptığım hatalar sonucunda her şey tepe taklak 2 ay falan ben peşinden koştum... Sonra tamamen kopuş oldu. Ayrıyız. O birini sevecek belki, belki evlenecek ama ben son nefesime kadar onu beklicem.
Arkasından ağlardım djsjshs Ulaşmaya çalışırdım elbet kendisine ama işte sonuç yine değişmezdi.
Hayat devam ediyor kendimi kahredecek değilim. Üzülürüm tabii ama gidene dur diyemem, giden gider zaten. Sevene sevme demem, seven sever zaten.
😃
Gidene dur diyemem giden gider zaten...
Elbette duygularımla savasmayi tercih ederim...
Ben gece gündüz dizi-film izliyorum onu unutmak için başka hiçbir şey yapmıyorum ve işe yarıyor da
Ulaşmaya çalışmam giden kişi gitmiştir gittiği gün bitmiştir
@Kuzeyx7 Allah asıl sizin gibi değer bilmeyen şerefsiz 2 yüzlü boş vaat veren erkeklerden korusun kızları
Seviyor olsaydı zaten gitmezdi, mesaj atıp peşinden gidemem.
Uğraşırdım ama olacak gibi değilse zamanla unuturdum gitmek isteyeni zorla tutamazsın
Duygularimla savasirim eninde sonunda dda kazanirim
bir kaç kez başıma geldi hepsinde duygularımla savaşmayı tercih ettim.
Hiçbir şey yapılmıyor maalesef ki oturup gidişini izliyoruz
Yıkılırım galiba ben. Düşünmek bile istemiyorum açıkçası. Ayrılığında nasıl olduğu çok etkili bir şey.
Hayat kısa felsefesini deneyin.. giderse bitmiştir, kaldıysa söylenecek şeyler bitmemiştir.
Bağlandıysam eğer bağlamışımdır.
Tek taraflı mümkün değil...
Varsayalım ki oldu kapı her yerde...
Habersiz gitme sebebini sorardım ve öyle gitmesini söylerdim bırakıp gittiği kişi benimle ilişkisi olması bu saygısızlıktır küçük durur gözümde
Hiç koşamam peşinden giden gitmiş evet geberirim ona olan hasretimden yokluğu koyar ama kendime saygım var, unutmaya çalışırım çok zor olsa da
köşeyi dönün ce bir daha aşık oluyorsunuz
ya abartmayın bu sevda işlerini
Herkes bir değil
Umurumda bile olmazdı.
Bir noktaya kadar uğraştım şu an özlüyorum ama eminim onsuz daha iyi olacağım
Beni ıstemiyorsa gitsin istedikleriyle cenk etsin artık.
O kişiye ulaşmaya çalışırdım. Ulaşamazsam sokak ortasında veya yol kenarında ağlardım.
Bunu yaşadım.. Terk etti sonrasında durmak zorundaydım durdum.. Yokluğuna alıştım..
Ben önce dünyam başıma yıkıldı ve ona zarar vermek istedim çok yazdim ceval dahi vermedi sonunda bende vazgeçmiştim öylede unuttum karşıma çıksa dahi asla yüzüne dahi bakmiycam diye de yemin ettim
Ona cehennemi yaşattırırdım Dün yaptım da
Ona Baskı uyguladım:))
Hiç bir şey yapmayın aynı şeyi ben yaptım çok sevdim çok bağlandım çok değer verdim sonimda ben kötü oldum ben suçlu oldum ben zarar gördüm yapmasaydın oldu boş ver.
Kabullenip önüme bakardım.
önce ulaşmaya calisiyorm biraz şansımı zorluyorm snra o üzüntü geçiyor hayata başlıyorum yeniden sonra o geri çıkıp geliyor o zamanda benm. hevesim kaciyo :)))
Bir zaman sonra o bağ kopar. O zamanı beklerdim
O zaman çok sancılı ama
Geçmek bilmiyor
O süreçte kafana başka şeyler takman lazım
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Birdaha kimseye bağlanmazdım
Si... gitsin baglanmam artık ben
Giden gider sonuçta herkes özgürdür
S. eredsiz diyip kendime gelemezdim
Gidene yol veririm ulaşmaya da çalışmam
O yokken nasıldıyssam öyle
Oda geçer biter
Yalnızlığı seviyorum zaten sorun etmezdim
Kimseye o denli bağlanmıyorum artık
Üzülürdüm kahrolurdum ama zamanla alışırdım
Ölürdüm lan ne savaşması djdkkdks
Bağlanmam. Gitmişse bitmiştir
Kalbimize gömeriz biter gider bea
Ulaşmaya çalışırım olmazsa duygularımla savaşırım
Nasıl ve neden gittiğine bağlı
Ulaşmam. Kendi bilir derim
Duygularımla savaşırdım
Şu an bana cok bagli biri sebelerdir gidemiyor takinti yapti sadece onemli gunlerde yazıyor
Hiçbir şey, gitmesine izin verirdim, onu geride tutmanın ne anlamı olabilir ki?
Milyonlarca insan var , umrumda olmaz
Bu kafadan istiyorum işte 👌
Sanırım dünyam başıma yıkılır
😔
O artık eski bağlandığımdır
Oldu mu öyle bişey
Neden gittiğine bağlı
genelde kimi sevdiysek gittigi icin aliskinim ben
Duygularımla savaşırim
Üzülürüm giden her türlü gidiyor zaten
Yeni çok baglanacagim birini bulurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?