Bu iş neden üzerimize yapışmış, erkekler yemek yapıp sofra hazırlayamaz mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu iş neden üzerimize yapışmış, erkekler yemek yapıp sofra hazırlayamaz mı?

bu kadar şikayet ediyorsanız yapmayın dedirten görev. eşek olana semer vuran çok olur. sırf adam benle evlensin diye ben şöyle hamaratım böyle ev işi yaparım cart curt konuşup duruyorsunuz. adam zaten hödük "evleniim de önüme sıcak yimek gelsin laaa" kafasında yaşayan bi primat. haliyle beklentiye giriyor. sonra evlenip adam yemek bekleyince de "benim görevim değil" diyorsunuz. ya baştan bunu deklare edip hayatın müşterek olduğunu bilen erkelerle evlenin ya da çenenizi kapatın.
evlenmeden önce "kocam için her şeyi yaparım, yapmıyorsanız sevmiyorsunuz demektir" diye aptal aptal konuşanların evlendikten sonra yemek yapmaktan yoruldum demesi de oldukça gülünç
not: çalışan kadınlar için konuştuğumu da belirteyim. çalışmayan kadın tabi ki ev işi de yapacak yemek de yapacak. sabahtan akşama kadar evde.
Hiç hamarat değilim, böyle bir şeyi asla söylemem 😂
Yapacak bir şey var mı o zaman 😂
Önüme ana yemeği hazırlayıp koysun ben salata yaparım 🥲
Oldu 😂
bu görevden daha çok adet edinilmiş bir olaydır , ben anneme sevgilime her zaman özellikle kurarken yardım ederim birlikte hazırlanan yemek aşkla yenilir :)
he bulaşık işini oldum olası sevmem mümkünse yemekler benden bulaşıklar bayanlardan :D
Cevap
13Cevap
Bencede yani.. bana eşim olacak kişi kalkıp yardım edecek, her gün sıkılmadan onun tartışmasını yaparım :D
Bende yaparım yoksa hazırlamam 😂😂
Erkek yardım etmeli kadına her konuda
Yoo sabahları babamla ben hazırlıyorum. Bu tabulaşmış düşünceler çok yanlış.
Sen evde kahvaltı mı yapıyordun 😂
milletin evi b0klu anadolu kültürüyle donatılmışsa biz ne yapalım, bizim evde bende hazırlıyorum abimde hazırlıyor kız kardeşimde annemde
Kadın evde erkek isteyse kadın hazirlamak zorunda. Eğer hem erkek hem kadın çalışıyorsa ozaman beraber hazirlamak zorundasınız.
Bizim aile kültürümüzde öyle bir durum yok mesela bu yetiştirilme tarzıyla alakalı kimin işi yoksa o ayarlar
Eski köye yeni adet getirme garı. Otur yerinde 😝
Kadın görevi diye küçüklükten belletildiği için maalesef öyle oluyor
ögretin.. yardim isteyin.. kadinliginizi kullanin.
Arap kulturunu Turk kadina dayatan sistemde yasiyoruz...
Hazırlarız neden hazırlamayalım 😂
Yooo ben hazırlıyorum hatta mükemmel sofralar
Sofradaki ürünleri erkek getiriyor zaten
Yooo ben cok sofra kurdum deger bilen yoktu
Ataerkil gelenekler
Ben kendim hazırlıyorum
İşinin adı ne hazırlasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?