Sonuçta işi makine yapıyor ama onu bile yapamam diyen erkekler var

Sonuçta işi makine yapıyor ama onu bile yapamam diyen erkekler var

Bende yapıyorum nasıl olsa kendi evimde kendim yaşıyorum vaktim varsa yaparım
Ama kadınların eli daha yatkın olduğu için mi erkeklere göre daha güzel temizliyorlar
Muhtemelen
Onlara göre kadınların tek işi yemek, ütü, temizlik çünkü. Kendileri de avcı ve toplayıcı halen mağara devrinden kalma. Erkek adam temizlik mi yaparmış? Anca batırırlar.
Onlar çağa yetişemiyor
Bu yetişme tarzına göre değişiyor. Baba yapıyorsa oğul da ondan görüp yapıyor. Baba yapmıyorsa oğul da genelde yapmıyor yapınca kılıbık olduklarını düşünüyorlar falan
Kesinlikle işlerine de geliyor
Cevap
21Cevap
Benim eşim olsa ben yapardım tabi ki de
Anne ve babalarının yetiştirme şekilleri yüzünden. 6 yaşındaki oğlumuza temizlik yaparken mutlaka ufak da olsa işler veriyoruz.
İşte bu yüzden herkes anne baba olmamalı
Benim 9 kedim olduğu için 2 tane süpürge var. Biri sulu süpürge haftada 1 kere kullanıyorum diğeri günlük. Robot süpürge yetmez
Nasıl yetiyorsun hepsine
Yetecek bi durum yok ki hepsi geziyor cam açık. Biri felçli ona çok üzülüyorum ona dikkat ediyorum çünkü çişini kakasını olduğu yerde yapıyor yürüyemediği için balkona gölge gelince balkona çıkarıyorum bazen sokağa çıkarıyorum toprağa koyuyorum ama yanında oturuyorum başka kedi köpekten korumak için. Bir de sokak kedileri var 5-6 tane toplam 14-15 kediye bakıyorum yani
Anneleri yüzünden -erkeğin önüne getir önünden al- ataerkil toplum yapısını oluşturan teyzeler sebep oluyor
Maalesef
erkek yapmayınca mecbur kadın yapıyor temiz olsun diye
Hep öyle
Eskiden yardım etmeyi savunurdum. Artık kesinlikle uzak durmayı tercih ediyorum.
Neden karar değiştin
*1.5 yıl önce eski çalıştığım is yerinde hiç hoş olmayan şeyler yaşadım.
*3 vardiya çalışılan bir yer düşün. Ben yönetici pozisyonundayim. Herkes kendi vardiyasında çalışır iken ben sadece gündüz ve bu 3 vardiyada da çalışıyordum. Yani kıskanılan birisiydim
*Vardiyanin birisinin sorumluları ile pek anlasamiyordum. Sürekli olarak diğer vardiyaları karalamaya çalışan karaktersiz kisilerdi.
*Bir gün elemanlarının lehine bir karar aldım ve benim anlamadığım vardiyanin sorumluları beni takip edip açığımı ariyorlarmis. Aslında açık birsey de yok. Ama bu kişiler olayları bayağı farklı göstermiş yukarıdaki kişilere.
*Velhasıl bununla ilgili yoneticiler savunma aldilar tabii. Buraya kadar cok da problem etmedim. Alışkınım böyle karaktersiz tiplere. Ama asıl beni üzen elemanlarimin bu yoneticilere olayı farklı anlatmasiydi. Başımdan kaynar sular döküldü. Hemen istifa ettim oradan. Kalsa idim çok kafa göz dağılacaktı.
*O günden sonra duygusuz ve acımasız biri oldum işte. Başkalarının mutluluğu için ugrasmaya gerek yok. Her zaman 1 numara kendin olmalısın.
Olduuu sende boru falan değişir misin ya da elektrik işleriyle falan ilgilenir misin dkdk
Zaten yapıyorum elim çok yatkın
Bemde yapıyorum yaşadığım ortamı temiz tutmak ve temiz yaşamak için
neden mi :D “erkek adam calisir kadin yemek yapar, temizlik yapar” zihniyetinden
Direk dansını hatırlattığı için özeniyor kadınlar sanırım.
Erkek'de temizlik yapmayı öğrenecek. Farz etki tek başına yaşıyor, ne yapacak?
Benimkini ben yapıorum. Ayrıca sokakları da erkekler süpürüyor
ben yardım ederim valide hanıma
elime yapışmaz ya
Robot süpürge yapıyor artık.
Sadece süpürme mi her işi kadına yükleyen bir toplum var kadın çalışsa bile eve gelip temizlik yapmak zorunda erkek yan gelip yatabilir modundalar anlamak zor.
Lanet olası pislikler 😅
Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadisi şerif..
Kadın erkek eşittir
Adam olan eşinin yükünü hafifletir paylaşır
Ben yan gelip yatmam 😅
İşçi gücü halledip birlikte dinlenelim isterim 😅
Aşkım yorulursa bende yorulurum o güçlü olursa bende güçlü olurum 😅
O hadise uyulsa çok mutlu geçimli olur da insanlar
Umarım aşkında seni düşünür hep 😃
Amin amin inşaAllah da ben çok düşünülmekte istemiyorum gerektiği kadar olsa yeter 😅
Ben uyarım
Gönül ister herkes uysun herkes mutlu olsun 😅
Ama yok ben cam bile silerim aşkıma cam sildirmem 😅
Ama bizim gibileri sevmezler işte 😅 bulaşık bile yıkarım ben yıkıyorum bizimkiler köyde 😅 normalde anama yardım ederim zati 😅on numara süpürürüm
Aşırı bir düşünme değil boğacak kadar değil normal olanından gerekli olanından 😃
İyi maşallah alan yaşadı o zaman
Niye sevmesinler herkesin vardır bir nasibi
Tövbe tövbe keşke aşırı düşünse boğsa ben kurban olurum ölürüm yani hiç önemi yok nefes nefese kalayım gırtlaklasın beni 😅
Böyle bir şey olmayacağı için hiç hayal etmiyorum ufak şeyler küçük şeyler hayal ediyorum belki olur diye 😅 gönül ister çok düşünülmekte pek görmediğim için istemiyorum 😅 aza kanaat etmek lazım 😅
Şimdiye kadar sevmediler de ondan 😅
Kim bilir belki de 😅
Bu zamana kadar olmadı diye olmayacaktır aynı devam edecek söz konusu dahi değil
Umarım çok sevilirsin 😃
Amin inşaAllah hak eden herkes diyim 😅şimdi cümlemiz diyeceğim hak etmeyenlere gidecek 😅
Şey gibi kalacağız önce hak edenlere olsun 😅
Hahahahha evet hak edenler öncelik olsun elbette 😃
Yorumdaki kadinlar çok komik supurge ile temizlik yapmayi bile başka yere çekiyorsunuz
Bence mantıklı kimse kimsenin oğluna hizmet etmek zorunda değil
erkekler işe yaramaz çöp parçası çünkü
sen nesin
ikile
ben kusursuzum
evet o da öyle babalık mı yapmış lan
savunma bana o çöpleri
erkek yalakası kızları hiç sevmem
çift karakterli özgüvenli ol da sende kendini koy başkasına laf edeceğine yallah
gelmiş kız hesabı açmış laf sokmaya çalışıyor 1bine
yerler mi lan
İş yapmayı sevmiyorlar
Ben bir erkek olarak evi hep süpürüyorum
Anladım
Tembellikten eşeğe dayı demiyorlar
Bu sözü ilk kez duydum
Bu hatun yapsın çok güzel görünüyor.
Sana mı bakıcak tipsiz denyo
Ben sana baktım da sen kaldın ya
Yağmurlu havada su vermem sana
😂🤣😂🤣😂🤣