Sadece sorduğum sorulara cevap veren kızla olur mu?

Üni'de aynı sınıfta olduğum bir kızdan hoşlanıyorum. İlk yıl uzaktan eğitim vardı. Havadan sudan birşeyler sormak için 1-2 kez yazdım, cevap verdi ama muhabbet uzamadı yani samimiyet olmadı. Sadece arada bir çok bilmediği dersi sordu, maksimum 2 kez falan. Sonra yüzyüze eğitime geçince okulda gördüm ama hiç cesaret edip yanına gitmedim. Sonra yarıyıl tatilimde instagramdan ekledim, karşılıklı takibe aldık. Bunun kendi resmi olan story'sine alev gönderdim, o da like etti. Tam iyiye doğru gidiyoruz derken birgün silmiş beni, blok herhalde bir daha hesabını bulamadım. Ben de kızdım ona whatsapp da blokladım. 1-2 ay sonra benim ortak dönemlik ödev yaptığım grup arkadaşıma 2, 2 birleşelim 4 olalım demiş. Artık wp den bana yazdı da ulaşamadı mı bilmiyorum. Sonra tekrar ders odaklı yazışmaya başladık. Sınavlar notlar ile ilgili dertleştik, samimileşir gibi olduk.

Şimdi tatildeyken "nasılsın nasıl gidiyor?" diye mesaj attım, cevap verdi o da bana nasılsın dedi. Ancak yine sadece sorduklarıma cevap veriyor, muhabbet yine ilerlemiyor, sanki samimiyeti ilerletmek istemiyor. Sürekli wp'de online, gece geç saatlere kadar...( Erkek arkadaş buldu galiba, bilmiyorum.

Okulda birkaç kez beni kestiğini görüyorum, ilgili bakıyor zaten öyle olmasa oluru yok diyeceğim uzatmayacağım.

Nedir bu kızın derdi anlamıyorum, sanırım sadece elinin altında bulunsun istiyor...(

Güncellemeler
+1 yıl
Dün akşam 2 gibi falan tüm cesaretimi toplayıp ona yazdım. Direkt "beni neden geçen dönem başında instagramdan sildin" dedim. "Erkek arkadaşım rahatsız oldu" dedi. Ben de buna anlam veremediğimi ve ilkel bir yaklaşım olduğunu söyledim. Daha sonra kusura bakma, bundan sonra wp den de yazmam diye biraz trip attım tepkisini ölçmek için. Rahatsız ettim kusura bakma iyi geceler, dedim. Bana sadece "iyi geceler" dedi. Oysa ben arkadaşız sonuçta buna gerek yok, yazabilirsin vs. demesini beklerdim...
Sadece sorduğum sorulara cevap veren kızla olur mu?