Kıza soru soruyorum, o bana sormuyor?

Arkadaşlar herkese merhabalar. Spora gittiğim sıralarda bir kız sürekli beni kesiyordu birkaç hafta boyunca böyle kesişmelerimiz devam etti ve ben hep ilgisiz davrandım o bana bakarken ben hep kendi işimle ilgilendim, ben bi spor aletin de çalışırken o benim çalıştığım spor aletinin yanında ki alete gelip oturdu bir kaç defa böyle oldu. Ben ise çok fazla pas vermedim yani anlayacağınız. Kızın salon üyeliği bitti ben 1 ay sonra falan instagramını bulup istek attım ve kız bana geri döndü, sürekli "bana yürü" içerikli müzikli storyler paylaştı vs. ben sadece bakıp geçtim 4 ay boyunca kıza yazmadım. Bana gelince (kendimi övmek için söylemiyorum) kendi işine odaklanan, insanlara nazik davranan, 23 yaşında 1.92 boyunda atletik bir erkeğim ve diğer erkekler gibi her önüme gelen kıza yürümem, konuşmam, bakmam.

Kızın instasında 300 küsür (erkek çoğunluklu) takipçisi vardı ve bu yaklaşık 100 kadarını temizledi ve beni silmedi. En sonunda yazmaya karar verdim ve storysini yanıtlarak kızla konuşmayı başlatmış oldum. Ama şöyle ki ben soruyorum kız cevaplıyor bazı sorularıma 3-4 satır ile cevap veriyor bütün soruları ayrı ayrı cevaplıyor bazılarına sadece evet hayır diyerek cevap veriyor ama o bana soru sormuyor hep ben konudan konuya atlıyorum hakkında sorular soruyorum. Kız cevap veriyor ben vakit buldukça 1 saat 2 saat sonra dönüyorum kıza oda bana aynısını yapıyor. Kızın bende ilgisinin olmadığını veya ilgisinin başka birisine kaydığını düşünüyorum ve kızı es geçmeyi düşünüyorum. Ama öncesinde siz değerli insanlara danışmak istedim.

Kız beni merak etmediği için, başka bir erkeğe ilgi duyduğu için mi soru sormuyor? Muhabbeti kesmeli miyim? Yoksa aynen devam mı etmeliyim?

Güncellemeler
1 yıl
Bana madem ilgisi yoksa beni merak etmiyorsa benim pas vermememe rağmen neden Instagram isteğimi kabul etti, neden beni diğer sildiği erkekler gibi silmedi. Neden paylaştığım her storyme baktı?
Kıza soru soruyorum, o bana sormuyor?