Ayrıldıktan sonra bir kadın neden bu şekilde davranır?

Ex kız arkadasimla yeni ayrıldık. Bir erkekle görüştü benden ayrildiktan sonra istemedi kovdu yanindan ama ertesi gün yanına çağırdı biz seviştik ona sordum biseyler oldu mu baskalariyla hayir dedi. Birkac gün sonra story mi izlemis ama takiplesmiyoruz ordan mesaj atmis yine konustuk ondan konum atmasini istedim bana dediki ben sevgilim olarak gormuyorum birakta özgür kalayim bekar kadinim ben. dedim ona peki ne olarak görüyorsun ben hic bir erkegi sevgilim olarak görmüyorum bu sadece sen değilsin. Erkekleri seviyorum havami degistiriyor ama senininle de sevismeyi seviyorum. Sonra ona sordum merak ediyorum benden sonra kimlerle birlikte oldun. O dedi ki daha açılmadım kendini ağırdan satmak lazim acelemiz ne hem şuanda sen varsin öyle degil mi dedi bana bende evet dedim sonrasinda biraz konustuk dediki bana bana cok fazla bağlanma tek kadın ben değilim bir gün yaninda olmayabilirim biliyorsun sabit fikirlerim yok anı yasmak güzel yazdi. Sizce ne yapmaya çalışıyor amaci ne neden bu sekilde konusuyor? Benim ne yapmam gerekir

Ayrıldıktan sonra bir kadın neden bu şekilde davranır?