Bir kadın neden böyle ayrılır?

Sevgilimle ilişkimize başlamadan önce birbirimize hep şeffaf ve açık bir dille konuşarak ilişkiye başladık onu o kadar çok seviyordum ki saçının teline zarar gelse gerçekten ortalığı karıştırdım asker olduğum için psikolojik olarak iyi durumda değildim bazı olaylardan dolayı ilişkiye başlamadan önce de dike getirdim elli defa ama bana hep ben seninleyim senin yanındayım dedi ve oldu da bana o kadar iyi hissettirdi ki ona deli gibi bağlandım gözüm onu görmek istiyor sesini duymak istiyorum güneş batsın işten çıksın yanına gideyim diye gözüm saatten ayrılmıyor uzun lafın kısası onunla yatıp onunla kalkıyorum benim için tek kadın o ayrılığın son 3 gününe kadar herşey karşılıklıydı hatta ben talihsiz bir olay yaşadım malesefki bundan haberi oldu ve bayağı üzülüp korktu ve bende mesleği bırakmayı düşündüm ben elime silahtan başka bişey almayan odunun biriyken onunla buluşurken elimde çiçekle giderdim onun yüzünden romantıik biri olmaya başlamıştım ve bana baya tersti ama o 3 gün içinde çok değişti ve ayrılıkmak istediğini mesaj atarak söyledi konuşmak istemiyorum artık keyfimi kaçırma tarzı mesaj attı ben şahsen eli yüzü düzgün uzun boylu iri yapılı bir dağ komandosuyum fiziğim de kötü değil onun için de deli olurken bana benden böyle ayrılması beni uykumdan ediyor insanlar bana neyin var ne oldu tarzı soru yöneltiyorlar bir kadın neden böyle yapar lütfen biri bana mantığımın alacağı birşey desin çünkü kalbim çok kırıldı kendimi kandıramıyorum bir insan birden bire nasıl bu kadar duygusuz ve taş kalbi olabiliyor benim için sadece o varken
Bir kadın neden böyle ayrılır?