Onun suçlu olduğu bir konuda çok kavga ettik ,
Ara vermek istedik ama hep konuştuk 1 gün önce buluşalım diyen kız bugün bitirelim diyor ama mesela evlilik teklifi yüzüğümü geri vermedi , engellemiyor , bir derdin olduğunda ben burdayım diyor , bitirelim diyor ama eve gidip gitmediğimi soruyor , sanki biraz şov yapıyor gibi geldi 3 senedir hiç ayrılmadık ben babasının ölümünden beri onun yanındayım , hep ona sahip çıktım bana çok aşık bende ona sizlerin düşüncesi nedir?
Ara vermek istedik ama hep konuştuk 1 gün önce buluşalım diyen kız bugün bitirelim diyor ama mesela evlilik teklifi yüzüğümü geri vermedi , engellemiyor , bir derdin olduğunda ben burdayım diyor , bitirelim diyor ama eve gidip gitmediğimi soruyor , sanki biraz şov yapıyor gibi geldi 3 senedir hiç ayrılmadık ben babasının ölümünden beri onun yanındayım , hep ona sahip çıktım bana çok aşık bende ona sizlerin düşüncesi nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zor yanında onun yanında olduğunu için değerlisindir bide üç sene kolay değil yeri geliyor insan bir ay konuştuğuna bağlı oluyor tartışmalar onun düşüncelerini değiştirmiş olabilir ve o dediğin şov değil sevdiğini merak edttigindendir şov olarak olsa insan sormaya gerek duymaz
Aşık olduğunu düşünmüyorsunuz yani?
Yani bana sarılırken öperken olsun , yanımda olması herşeyi ile hissetiren birisi , yani bıraksanız tüm gün yanımdan gitmiyor
Yanlış anladın aşık olduğunu ve bağlı olduğunu düşünüyorum
Babasının ölümünden sonra ondan 10 yaş büyük bir erkek onu kullanıyor, ondan sonra ben geldim , acılarını unutturdum hiçbir şekilde cinsel yaklaşımım olmadı.
Sonrasında doğruyu yanlışı hep yanında gördü koruduk kolladım hala diyor hep diyor sana çok minnettarım, çok hatıramız var bide son kez görüşmek istiyor sence barışmıyız yoksa biter mi
Senin gibi yaklaşan birine öyle desede yüreğinden dememiştir
Yani sunuda diyor sendne başka kimsem yok , ayrılsak bile siniriniz geçince barışırmıyız sizce
her şey açık ve net barisirsiniz
Nasıl emin oldunuz
Kızın size dediği cümlelerden ve yaşadıklarından bur camdan yapılmış varda değilki ki düşüp kırılınca çöpe atsın
Ne bileyim çok kavga ettik ya yoruldu gibisinden , dinlenip döner mi yoksa
Döner tabi kafası yorulmuştur seni kırmamak için biraz ara verip geri döner diye düşünüyorum
sana çok aṣık değil öncellikle sen bu kafa yapisindan çık.
Sen ona çok aṣıksındır doğrudur. Baṣka bir insanın gönül durumunu asla bilemezsin.
Ṣimdi bak daha evli değilsiniz birṣey değilsiniz ve bu kız ṣimdiden çocuk oyuncağı gibi dün evet bugün hayir diyor - bu iliṣkide ya senin bir duruṣun yok ya da kız seni sevmiyor. Bu kızla bir ömür geçirebilir misin? aṣk meṣk boṣ edebiyatı kenara bırak ve ona insan olarak bak böyle bir insanla bir ömür geçer mi sence? sende ki takıntı mı? alıṣkanlık mı? yoksa cidden sevgi mi?
Türkan Şoray ♥️
@Mücahit3402 aynen
Nasılsın?
@Mücahit3402 iyim sagol sen kimsin?
Rüzgarın bir oyana bir bu yana savurduğu yaprağım.
@Mücahit3402 guzel 😃👍
Nerelisin?
@Mücahit3402 canin mı sıkılıyor?
m alışkanlık , hem sevgi en yakın dostum diyebilirim, ayrıca neden sevgi değil ki?
1 aydır her gün kavga ediyoruz , artık Oda bende mahvolduk o üzüntüden 10 kilo verdi bende , sonunda bu hala geldik ama halen son kez görüşmek istiyor
@Mücahit3402 hayirdir tanimadigim kisi?
iste anlasamiyorsaniz bitirin en iyisi
Uzun konular dinlemek istersen anlatırım 🤔
Babasının ölümünden sonra ondan 10 yaş büyük bir erkek onu kullanıyor, ondan sonra ben geldim , acılarını unutturdum hiçbir şekilde cinsel yaklaşımım olmadı.
Sonrasında doğruyu yanlışı hep yanında gördü koruduk kolladım hala diyor hep diyor sana çok minnettarım, çok hatıramız var aşık olmadığına emin misiniz