Evlilerle ilgisi yok bunun. Her evli insanın bir sevgilisi mi var? Öyle olsa sevgili yokluğundan yakınmazdı kimse, çünkü evli olmayan çok sayıda insanın evlilerle ilişkisi olurdu. Başka bir şey var bu yoklukta. Benim gibi bir kısım insanın kendi tercihi, bir kısım parasızlıktan bir ilişkiye cesaret edemiyor. Bir kısmının sevgililikte bile maddi (mali durum + dış görünüş) beklentileri yüksek, çıtayı çok yukarıda tutuyorlar. Bir kısmının güven sorunu var. Bir kısmının egosu çok yüksek, kimseyi beğenmiyor. Bir kısmının özgüveni yok, girişken değil. Bir kısmı da, aile ve mahalle baskısı nedeniyle sevgililiği pas geçip evliliğe gözünü dikmiş, bunları da bir kısım karşı cins istemiyor, çünkü her sevgililiğin sonunun evliliğe gitmesi gerektiği gibi bir yanlış algı var.
aslında bir kural olmalı bu dünyada erkek mi kalmadı veya kadın mı kalmadı yakın arkadaşının eski sevgilisiyle çıkanlar mı desem evlilerde gözü olan mı desem aldatan mı desem bunlara gerek yok aslında herkese yetecek kadar kendilerine göre insanlar var
Bence evet toplum olarak çok kötüye ilerliyoruz insanlar ya sevmeden evleniyor ya da doyumsuzlar ben sevgilisi olan insanlarla bile mesafeli konuşurum ama bu evliler arlanmıyor resmen sik tir git diyorsun ona bile kafaları basmıyor
Önemli olan elma/armut paylastirir gibi insanlari paylaştırıp, eşleştirmek değil. Dünyada belki milyarlarca insan var ama size hitap edecek biri çıkmayabilir de.
Evet, var. Aşksızlıktan yakınmaktan bıktım. Bu kriz araba değiştirmeye ve yaşamakta olduğum şehri terk etmeye kadar gidiyor. Bunlar yetmezse dahasını bilemem.