Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ailemi kız arkadaşımi kabullendirme konusunda ikna edici bir yol buldum bana lütfen dua edin işe yarasın :/
Kız arkadaşım önceden bazı hatalar yaptı aileme küfür etti uyardım tamam özür dilerim bir daha yapmayacagim dedi hallettik ama ailemin kulağına gitti bu kız onlardan yalvararak resmen özür diledi yeminler etti bir daha yapmayacagim diye ama ailem yok diyor bizde kızla birbirimizi seviyoruz kız pişman ettiği kufurlerden dolayı hatasını anladı kızla bir süre aileden gizli konuşmaya karar verdik zamanj gelince aileye anlatacagiz o süre zarfında kizi aileme nasıl sevdirip ikna edebilirim lütfen yardım edin nasıl ikna edebilirim :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailenin kulağına senden gitmiştir başkasından değil ki zaten ailene saygısı olmayan birinin sanada saygısı olmaz bir yapan bir daha yapar boş ver
Telefonlarıma gizli baktıkları oluyor ben bişey demedim o zaman görmüşlerdir hem bir daha yapmayacagina yemin etti ben şans vermek istiyorum
Nasil ikna etcem sonuçta benim ilişkim ama dava ederim falan diye tehtid oluyor iliskime karisamazlar partnerini ben seçerim onunla aynı yastığa baş koyacak benim sonuçta
*partnerimi
Evet haklısın sen bilirsin şans vermek istiyorsan ama aileni tamamen unutmam gerekiyot
Ya onuda onuda kiramam ki biri ailem biri de kiz arkadaşım yaptığı terbiyesizliğin farkına varıp özür de diledi kız dedigini yapsam bile ailem bu işin peşini bırakmaz davaya gider bu iş benim sadece ailemi ikna etmem gerekiyor etraf yatisinca diyeceğim de ikna için su an olay taze olduğu için kabul etmezler ama ne diyeceğimi bilmiyorum ikna cümlesi gerekiyor
Ne olursa küfür etmemeliydi ailen haklı.. şimdiden böyleyse ileride düşünemiyorlar haliyle. Sen ailene yinede bir kulak ver
Ama özür diledi pişman olup bir daha yapmayacaginin garantisinide verdi son bir şans istedi eğer yaparsa bir daha böyle bişey konuşmayacağız diye söyledi yeminler etti kız ile biz birbirimizi seviyoruz ayrılmak istemiyoruz nasıl ikna edebilirim ben ailemi
Lütfen ikna edici neler diyebilirim yardımcı olun kızı kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ailemin rızasını nasık kazanabilirim :/
Zamanla hemen kazanmak zor. Zamana birakmalisin
çok zor dostum sizin iş bitmiş. eğer aile istemiyorsa uğraşma derim.
O an sinirle dediler öyle etraf yatisinca ikna etcem de ne diyeceğimi bilmiyorum
Bir kere yapan yine yapar ailen bu konuda tecrübeli onlara güvenmelisin.
Kız gerçekten pişman yemin etti yapmayacagina eğer yaparsa bir daha asla konuşmayacagiz diye aileme söyledi son bir şans istiyor kızla birbirimizi de seviyoruz biz ikna etmek istiyoruz nasıl yapabilirim ikna
Lütfen ikna edici neler diyebilirim yardımcı olun kızı kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ailemin rızasını nasık kazanabilirim :/
İkna edemezsin sil onu
Ya Allah'tan ümit kesilmez ailem beni seviyorsa ilişkiye onay vermeliler benim mutlulugum için
Aile çok önemli sen onunla mutlu olamazsın senin onurun önemli değilse bile ailen için önemli olabilir
Ya aşkta onur falan kız pisman olduğu için şans vermek istiyorum ben
Ben ailemi ikna etme yolu arıyorum sadece
Sen bilirsin
Ailen haklı
Ama pişman olup yemin etti yapmayacagina eğer yaparsa bir daha konuşmayacagimizin garantisinide verdi kızla birbirimizi seviyoruz nasıl ikna etcem ailemi
bise yapamazsın
İkna edebilirim ama ikna cümeleleri neler diyebilirim onu soriyorum